Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Οι Αμερικανό-Κινέζικες συνομιλίες καταρρέουν και ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος,είναι πλέον κοντά.

Είμαι όλο και περισσότερο πεπεισμένος, ότι οι Κινέζοι πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Ρωσία και να επιτεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο τελευταίος γύρος συναντήσεων μεταξύ του Υφυπουργού, Rex Tillerson,και του Κινέζου υπουργού Άμυνας, είναι μια ζωντανή μαρτυρία για την πεποίθηση αυτή.tillerson-and-china-2

Πρόσφατα έγραψα δύο άρθρα τα οποία διατυπώνουν πώς ένας συνδυασμός των ρωσικών και κινεζικών δυνάμεων θα εισβάλει στην ηπειρωτική Ηνωμένες Πολιτείες.
Οι προθέσεις αυτές υπάρχουν εδώ και δέκα χρόνια.Ο τελευταίος γύρος των μη παραγωγικών συνομιλιών, έχουν ενισχύσει αυτές τις πεποιθήσεις.
Το παρακάτω είναι μια περίληψη από τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνομιλίες:

Δυστυχώς για τα δύο έθνη και τον κόσμο, αυτό είναι που συνέβη τώρα:

            
Το κινεζικό κράτος μαριονέτα της Βόρειας Κορέας είναι εκτός ελέγχου. Απειλούν να επιτεθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχουν ρίξει πυραύλους πάνω από την Ιαπωνία. Έχουν απειλήσει να επιτεθούν με πυρηνικά και EMP(ηλεκτρομαγνητικά) όπλα. Ο Υφυπουργός Tίλερσον έχει δηλώσει ότι η "υπομονή" της Αμερικής με τη Βόρεια Κορέα έχει τελειώσει. Ακόμη και αν οι Αμερικανοί συνεχίσουν να επιδείξουν υπομονή με τη Βόρεια Κορέα, η Ιαπωνία ετοιμάζεται με στρατιωτικές δυνάμεις να επιτεθεί στη Βόρεια Κορέα. Η επόμενη κακή πράξη από τη Βόρεια Κορέα θα είναι η τελευταία και η Κίνα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα τη δυνατότητα αυτή.
          Η  
παράλογη αξίωση της Κίνας ότι κατέχουν τη Θάλασσα της Νότιας Κίνας είναι ένα άλλο σημείο τριβής. Η Κίνα έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε να στρατιωτικοποιήσει τα τεχνητά νησιά για να πάρει τη θέση του με αεροπλανοφόρα, ότι η κινεζική έλλειψη, στην περιοχή. Αυτή η κίνηση από την Κίνα είναι πολύ καλή. Αρκετά διασπαστική για το εμπόριο μεταξύ ΗΠΑ και εμπορικών εταίρων. Στην πραγματικότητα, οι Κινέζοι είναι στα πρώτα στάδια του Συμβουλίου για τη θέσπιση αποκλεισμού και αυτό είναι μια πράξη πολέμου, που οι Κινέζοι δεν έκαναν πίσω στις συνομιλίες.
            
Οι ΗΠΑ αναπτύσουν το σύστημα αντιπυραυλικής THADD Αντίθετα με τη Ρωσία και την Κίνα. Αυτό είναι ως επί το πλείστον αληθινός κομμουνισμός. Επειδή οι δύο υπερδυνάμεις δεν έχουν ακόμα μια αποτελεσματική στρατιωτική απάντηση σε αυτή την τελευταία απειλή των ΗΠΑ. Με περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό και το γεγονός ότι οι Ρώσοι έχουν δολοφόνους ανακοίνωσε τα σχέδιά της να ξεκινήσει διαστημικό δορυφόρο. Αυτό είναι κάτι που οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά,ώστε  να το  αφήσει να συμβεί.http://www.thecommonsenseshow.com/2017/03/19/world-war-iii-is-nearing-as-us-chinese-talks-fail/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THECOMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.