Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας προειδοποιεί «Αυτό θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου» με πολλά «Μπαλαντέρ» τώρα στο παιχνίδι.

Μπορείτε να ακούσετε πιο σύντομα, να κτυπούν τα τύμπανα του πολέμου.
Μια ματιά στα αρχεία του Steve Quayle, δείχνει συνδέσεις σε περισσότερες από 20 ιστορίες για τη Βόρεια Κορέα, κατά το μήνα Μάρτιο, μόνο που η ιστορία με την πρόσφατη αναφορά από το Zero Hedge έχει βάλει τη Βόρεια Κορέα σε κατάσταση μάχης.missiles_of_a_madman.jpg
Εν τω μεταξύ, η ολοκαίνουργια ιστορία από την Daily Mail σήμερα το πρωί, αναφέρει ότι η "ΗΠΑ ετοιμάζεται για την εξουδετέρωση του Κιμ Γιονγκ-ουν", μετακινώντας το USS  Carl Vinson στη Νότια Κορέα ,με ένα τεράστιο στόλο από μαχητικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή από τη Νότια Κορέα,η αυξημένη στρατιωτική παρουσία είναι μέρος ενός σχεδίου, για να αποκεφαλίσει την ηγεσία της Βόρειας Κορέας.
Το Reuters την Τρίτη ανέφερε ότι  η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για "ανελέητες επιθέσεις" στο αεροπλανοφόρο που παραβιάζει την «κυριαρχία ή αξιοπρέπεια" της Βόρειας Κορέας.
3E4B338900000578-4315150-image-a-19_1489580962495.jpg
Κάθε χρόνο οι αμερικανικές στρατιωτικές ασκήσεις με τη Νότια Κορέα προκαλούν την οργή και τις υποψίες της Βόρειας Κορέας και του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ-ουν. Αυτά τα χρόνια δεν μπορεί να είναι διαφορετικές οι ασκήσεις. Αλλά αυτό το διάστημα η  Ουάσιγκτον λέει ότι οι ασκήσεις έχουν απλά ένα αμυντικό χαρακτήρα, Ο Kιμ και η Βόρεια Κορέα δεν είναι τόσο βέβαιοι.
Το πυρηνοκίνητο USS  Carl Vinson έχει μεταφέρει περισσότερα από 80 αεροσκάφη,όπως τα μαχητικά αεροσκάφη F / A-18F Σούπερ Hornet, τα E-2C Hawkeye και το EA-18G Growler.
Η ιστορία της Daily Mail αναφέρει, ότι οι ασκήσεις είναι "αποστολές πρακτικής για να διεισδύσουν στο Βορρά, και να αφαιρέσουν την εντολή του πολέμου του Βορρά και την κατεδάφιση των βασικών στρατιωτικών του εγκαταστάσεων."Αποτέλεσμα δύο ΒορειοΚορεάτικοι δορυφόροι περνούν πάνω από την Αμερική,αρκετές φορές την ημέρα.
kms_3_2_3_15.png
Οι δορυφόροι αυτοί είναι οι 3-2 KMS και KMS-4  που επίσημα ονομάζονται «δορυφόροι παρατήρησης της Γης». "Και οι δύο είναι σε θέση να εκτελέσουν μια εκπληκτική ηλεκτρομαγνητική επίθεση παλμού, σε υψόμετρο και  τροχιά που ξεφεύγει από την εθνική πυραυλική άμυνα των ΗΠΑ ",   σύμφωνα με την εθνικό εμπειρογνώμονα ασφάλειας.
kms_4_3_15.png
Οι δορυφόροι μπορούν να ρυθμιστούν είτε να χτυπήσουν έναν στόχο στο έδαφος ή να εκραγούν σε μεγάλο υψόμετρο για να δημιουργήσουν ένα εφέ EMP, που θα χτυπήσει τις απροστάτευτες ΗΠΑ,στο εθνικό σύστημα ηλεκτρικού δικτύου. 
Η « Ημέρα της Κρίσεως »περνά πάνω από την Αμερική αρκετές φορές, σχεδόν κάθε μέρα». Εκείνοι οι δορυφόροι για την «Ημέρα της Κρίσεως» περνούν πάνω από την Αμερική συνέχεια, κάθε μέρα, με αμείωτη ένταση.
Η Κίνα έχει ήδη καταστήσει απολύτως σαφές για το πώς αισθάνονται που οι  THAAD  είναι έτοιμοι να «εξουδετερώσουν τη Β.Κορέα . Προειδοποίηση ότι η αμερικανική ανάπτυξη του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στο εσωτερικό της Νότιας Κορέας θα έχει "συνέπειες», ανέφερε ο Paul Joseph Watson στο Infowars, πρόσφατα Αναφέρθηκε ακόμη ότι η Κίνα θα εξετάσει να κτυπήσει πρώτη  σε απάντηση για την ανάπτυξη του THAAD.
war_drums_beating.png
"Αν οι ΗΠΑ εντείνουν τις αντιπυραυλικές προσπάθειες και τη στρατηγική περιορισμού, η Κίνα μπορεί να επανεξετάσει την υπόσχεσή της,και θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα . "
Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί ακούμε τον Τραμπ να λέει ότι ο  Υφυπουργός Ρεξ Τίλλερσον θα επισκεφθεί τη Νότια Κορέα, την Παρασκευή, προσπαθούν να βρουν τρόπους για να ασχοληθεί με τη Βόρεια Κορέα και τον Κιμ Γιονγκ-Ουν. Στο 2ο βίντεο που ακολουθεί ,ο κάμεραμαν μας ,ρίχνει μια ματιά στις απειλές του Kιμ ότι δεν θα «δείξουν κανένα έλεος» στ ις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα "και σαν κάμεραμαν λέει ότι , φαίνεται ότι μια εισβολή της Βόρειας Κορέας μπορεί να είναι επικείμενη και αν είχαμε την ελπίδα ότι μια τέτοια εισβολή δεν θα ήταν αναγκαία αν οι ΗΠΑ  μπορούσε να «εξουδετερώσει την απειλή.
BLACKOUT_AMERICA.jpg
Στη συνέχεια το τελικό βίντεο ρίχνουμε μια  ματιά στους δύο δορυφόρους πετούν πάνω από τις ΗΠΑ  αρκετές φορές την ημέρα και είναι πολύ πραγματική απειλή .


 http://allnewspipeline.com/N_Korea_Bad_News_Comes_With_War.php
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.