Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

«Συναγερμός» στην Δύση! Τι είναι το Hudna και πώς μπορεί να απειλήσει την ζωή όπως την ξέραμε.

 Τι αναφέρει γυναίκα που έχει ζήσει το Ισλάμ.


Σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Action4Canada, η Ruth Robert, μια εξέχουσα ακτιβίστρια υπέρ της ζωής, καθήλωσε το κοινό της στην Οττάβα. Γνωστή για την αταλάντευτη υπεράσπιση της κατά των αμβλώσεων, η Ρουθ αποκάλυψε μια άλλη πτυχή της ζωής της που πολλοί αγνοούσαν – την ανατροφή της ως χριστιανή σε ένα ισλαμικό κράτος που διέπεται από το νόμο της Σαρία. Σε μια συνέντευξη στο Ίδρυμα RAIR, μοιράστηκε τρομακτικές ιδέες για το παρελθόν της και τις ανησυχίες της για το μέλλον του Καναδά.

Η Ρουθ ξεκίνησε τονίζοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί ο αυξανόμενος μουσουλμανικός πληθυσμός στον Καναδά, ιδιαίτερα τον κίνδυνο να ριζώσει ο νόμος της Σαρία. «Μακροπρόθεσμα, θα είναι πολύ επικίνδυνο», προειδοποίησε. «Ενώ πολλοί μουσουλμάνοι μπορεί να είναι απλά στα χαρτιά, οι πιστοί οπαδοί του Ισλάμ έχουν εντολή να επιβάλλουν την θρησκεία τους, ακόμη και στο σημείο να σκοτώνουν όσους αρνούνται να προσηλυτίσουν. Τους επιτρέπεται να ασκούν το «Hudna», μια ψεύτικη ειρήνη μέχρι να έχουν την δύναμη να επιβάλλουν τον ισλαμικό νόμο. Έρχονται σε δυτικές χώρες όπως ο Καναδάς, υποστηρίζοντας ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία ειρήνης, αλλά αυτό είναι συχνά μια στρατηγική κίνηση για να αποκτήσουν επιρροή».

Η Ρουθ εξήγησε την δημογραφική στρατηγική που πιστεύει ότι εφαρμόζεται. «Έχουν πολλά παιδιά και φέρνουν περισσότερα μέλη της οικογένειας. Εν τω μεταξύ, εμείς στον Καναδά αντιλαμβανόμαστε και αποβάλλουμε τα παιδιά μας, οδηγώντας σε μείωση του πληθυσμού μας. Τελικά, θα κυριαρχήσουν σε μεγάλο βαθμό και όταν θα έχουν την πλειοψηφία, θα επιβάλουν τους ίδιους βάναυσους νόμους που διέπουν την Μέση Ανατολή».

Μίλησε από προσωπική εμπειρία, αναφερόμενη στην ζοφερή πραγματικότητα της ζωής σύμφωνα με το νόμο της Σαρία. «Στην χώρα όπου μεγάλωσα, αν αρνιόμουν να ασπαστώ το Ισλάμ, ο καθένας θα μπορούσε νόμιμα να με σκοτώσει. Οι δολοφονίες τιμής ήταν συνηθισμένες. Αυτές οι φρικαλεότητες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του νόμου της Σαρία και δεν θέλω να το δω αυτό στον Καναδά».

Όταν ρωτήθηκε για το αναπόφευκτο της διάδοσης του νόμου της Σαρία στον Καναδά καθώς αυξάνεται ο μουσουλμανικός πληθυσμός, η Ρουθ επιβεβαίωσε: «Απολύτως. Μέσα στις κοινότητές τους, ζουν σύμφωνα με τις θρησκευτικές τους επιταγές. Μόλις αποκτήσουν σημαντική πολιτική επιρροή, θα ενεργήσουν ανάλογα. Υπάρχει δύναμη σε αριθμούς, και θα μας ξεπεράσουν. Δεν είναι κάθε μουσουλμάνος έτσι, αλλά αυτοί που είναι αρκούν για να επιφέρουν αυτόν τον κίνδυνο».

 «Οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες βάσει του νόμου της Σαρία. Στην χώρα μου, γυναίκες που δεν ήταν παρθένες τη νύχτα του γάμου τους θα μπορούσαν να λιθοβοληθούν μέχρι θανάτου», είπε.

Το μήνυμά της στον Καναδά και σε άλλα έθνη που καλωσόρισαν μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων μεταναστών είναι σαφές: «Προσοχή στην σταδιακή επιβολή του νόμου της Σαρία. Δεν αποτελεί απειλή μόνο για τους Χριστιανούς, αλλά για όλους όσους εκτιμούν την ελευθερία».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου