Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ των βενζινοπωλών! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ για το βυτιοφόρο με τα καύσιμα...

 

th_eo
Ζάκα..."...πήγε στο ατύχημα του βυτιοφόρου ο υπεύθυνος της αστυνομίας...το ατύχημα έγινε 00.30... το βράδυ απαγορεύεται η μεταφορά καυσίμων....από ποια εταιρεία ήταν και που πήγαινε..."....κι'αλλο μπάζωμα ρε Κυριάκο...;;; ----------------------
Χθες το βράδυ έγινε τρομερό ατύχημα, καθώς ανετράπη βυτιοφόρο που τυλίχθηκε στις φλόγες. Το βυτιοφόρο μετέφερε καύσιμα με αποτέλεσμα οδηγοί και Πυροσβέστες στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου να ζήσουν μια κόλαση φωτιάς για περισσότερες από δύο ώρες.Στο ρεύμα προς Κόρινθο σημειώνονται καθυστερήσεις, αφού ένα τμήμα είναι κλειστό, λόγω των εργασιών κατεδάφισης της αερογέφυρας η οποία καταστράφηκε εντελώς.
Σύμφωνα με την Τροχαία προκειμένου να διευκολυνθούν οι ετεροδημότες που πηγαίνουν στην περιφέρεια για τις Ευρωεκλογές αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες που ταξιδεύουν, δόθηκε στην κυκλοφορία μια λωρίδα από το αντίθετο ρεύμα, για τους οδηγούς που θα κινηθούν στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Παράλληλα, προκειμένου να αποφευχθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση συνεχίζεται σε κάποια σημεία η εκτροπή των οχημάτων προς την Παλαιά Εθνικής οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Ερωτήματα που προκείπτουν
Η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών η Μαρία Ζάκα αναρωτήθηκε ποιανού είναι το βυτιοφόρο και ποια διαδρομή είχε, καθώς απαγορεύεται να μεταφερονται καύσιμα μέσα στη νύχτα!
« Την ώρα που έγινε το ατύχημα στην Κόρινθο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μεταφέρονται καύσιμα.
Το βυτιοφόρο ποιας εταιρίας ήταν κ που πήγαινε»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου