Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Κάποιος σχεδιάζει κάτι - ΜΕΓΑΛΟ - στη Νέα Υόρκη. Αστυνομικές στολές, αυτοκόλλητα αστυνομικών αυτοκινήτων και ραδιόφωνα της αστυνομίας όλα . . . ΛΕΙΠΟΥΝ.Πραγματικό πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται στην πόλη της Νέας Υόρκης, καθώς ακούγεται η απώλεια στολών NYPD, η απώλεια κιτ αυτοκόλλητων αυτοκινήτων της αστυνομίας της NYPD και τα ραδιόφωνα Motorola της NYPD.

Ξεκινάμε με τις στολές. Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές του NYPD, δεκαεννέα (19) πλήρεις στολές NYPD έχουν χαθεί από ένα στεγνοκαθαριστήριο. Το μόνο αντικείμενο που δεν περιλαμβάνεται στην κλοπή στολή είναι το Σήμα.

Μια άλλη εσωτερική πηγή του NYPD επιβεβαιώνει επίσης ότι διακόσιες (200) πλήρεις και πλήρεις σετ αυτοκόλλητων αυτοκινήτων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης έχουν επίσης εξαφανιστεί από τον πωλητή που τα προμηθεύει στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Μια τρίτη εσωτερική πηγή του NYPD αποκάλυψε σήμερα ότι τριάντα ένα (31) μη εκχωρημένα αστυνομικά γουόκι-τάκι του Motorola VX-P949 "δεν έχουν καταγραφεί" και έχουν πρόσβαση σε όλα τα κανάλια και τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης του NYPD.

Με το πιο πρόσφατο ραδιοσύστημα της αστυνομίας της NYPD, οι μεμονωμένοι ασύρματοι εκχωρούνται ηλεκτρονικά σε μεμονωμένους αξιωματικούς. Όταν το push-to-talk είναι πληκτρολογημένο, το σύστημα ραδιοφώνου γνωρίζει ακριβώς ποιος πρέπει να είναι σε αυτό το ραδιόφωνο. 

Όμως, όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλη αστυνομική υπηρεσία, υπάρχουν φορές που τα ραδιόφωνα πρέπει να είναι διαθέσιμα για μεγάλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, έτσι υπάρχει μια δεξαμενή μη εκχωρημένων ασυρμάτων που __will__ λειτουργούν μέσω του ραδιοφωνικού συστήματος της NYPD. 31 από αυτούς είναι πλέον «αγνοούμενοι».

Ετσι . . . ποιος είναι αυτός που αρπάζει όλο αυτό τον εξοπλισμό της Νέας Υόρκης και τι σχεδιάζει;

Μια στολή, ένα αυτοκίνητο και ένα ραδιόφωνο της Νέας Υόρκης θα φέρουν τον κομιστή κυριολεκτικά οπουδήποτε, κυριολεκτικά οποιαδήποτε στιγμή, σχεδόν αναμφισβήτητα.

Με αυτό το είδος πρόσβασης, ένας δράστης θα μπορούσε να κάνει περίπου . . . Οτιδήποτε.

halturnerradioshow.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου