Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Αμφιλοχία. Χιλιάδες κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον πιλότο Ν. Γρηγορίου.

Mεγάλη θλίψη και πρόσωπα χαραγμένα από τον πόνο για τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Γρηγορίου, στην εξόδιο ακολουθία στο Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας. Συγγενείς, χωριανοί, χιλιάδες φίλοι και συνάδελφοι του 34χρονου Σμηναγού συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στο Ανοιξιάτικο για το τελευταίο αντίο στο γελαστό παιδί της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασε τη ζωή του χθες στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα.Χιλιάδες κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον πιλότο Νίκο Γρηγορίου
Της Εξοδίου Ακολουθίας προεξήρχε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.
Συγκινητικό επικήδειο λόγο εκφώνησε συνάδελφος του Σμηναγού, εκπροσωπώντας την Πολεμική Αεροπορία, την οποία ο Νίκος Γρηγορίου υπηρέτησε με πίστη, πατριωτισμό και πάθος.
Το φέρετρο του άτυχου πιλότου στην τελευταία του κατοικία, σκεπάστηκε με την ελληνική σημαία. Άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδιδε τιμές την ώρα που η μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνιζε πένθιμα.

agios_athanasio_anoixiatiko (1) agios_athanasio_anoixiatiko (2) agios_athanasio_anoixiatiko (3) agios_athanasio_anoixiatiko (4) agios_athanasio_anoixiatiko (5) agios_athanasio_anoixiatiko (6) agios_athanasio_anoixiatiko (7) agios_athanasio_anoixiatiko (8) agios_athanasio_anoixiatiko (9) agios_athanasio_anoixiatiko (10) agios_athanasio_anoixiatiko (11) agios_athanasio_anoixiatiko (12)
e-maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου