Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είπε για τα σχέδια του 7ου κύματος επιστράτευσης.

O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βίκτορ Muzhenko, είπε ότι τα ακριβή στοιχεία του 7ου κύματος της επιστράτευσης, θα ανακοινωθούν στα μέσα Muzhenko είπε για τα σχέδια του 7ου κύμα της κινητοποίησηςΜαρτίου.Ο Muzhenko σημειώνει ότι στα σχέδια του Γενικού Επιτελείου δεν είναι μόνο η συνολική αύξηση του αριθμού των στρατιωτών της Ουκρανίας, αλλά αυξάνουν και την ποιότητα της κινητοποίησης. Την ίδια στιγμή ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της
Ουκρανίας ήταν προφανώς «ευχαριστημένος» από τους Ουκρανούς, οι οποίοι είχαν προηγουμένως λάβει μέρος στην κινητοποίηση. Το Ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι "112", παραθέτει ότι ο Muzhenko, αναφέρει ότι στην πρώτη "ποιοτική ανάπτυξη" η κινητοποίηση θα αποβεί σε βάρος της έλξης στην υπηρεσία εκείνων που έχουν ήδη πήρε έρθει από τις προηγούμενες επιστρατεύσεις.
Το κύμα της επιστράτευσης στην Ουκρανία, λέει ότι η εμμονή να «χαλιναγωγήσουν το Ντόνετσκ »από το οποίο οι ουκρανικές αρχές εξακολουθούν να μην έχουν παραιτηθεί. Και αν δεν έχετε παραιτηθεί, αποδεικνύεται ότι, δυστυχώς, θα υπάρξουν περισσότερα θύματα και καταστροφή. Έτσι, την παραμονή , ως αποτέλεσμα της τακτικής αυτής η Γκορλόβκα βομβαρδίστηκε από τις θέσεις των ουκρανικών δυνάμεων ασφαλείας,και  τραυματίστηκαν τρεις άμαχοι.    
 http://topwar.ru/90017-muzhenko-rasskazal-o-planah-7-y-volny-mobilizacii.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου