Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στα κατεχόμενα. Παλαιστίνιος Σολωμός Σολωμού αναρριχάται στον ιστό κατεβάζει την σημαία του Ισραήλ κι υψώνει αυτή της Παλαιστίνης στην πόλη Λοντ μόλις στα 15 χλμ από Τελ Αβίβ!!!ΒΙΝΤΕΟ./Το Ισραήλ εγκρίνει σχέδιο για την έναρξη επιδρομών στη Γάζα.

 

ΕΞΕΓΕΡΣΗ στα κατεχόμενα. Παλαιστίνιος Σολωμός Σολωμού αναρριχάται στον ιστό κατεβάζει την σημαία του Ισραήλ κι υψώνει αυτή της Παλαιστίνης!!!Συνέβη σε μια πορεία στην πόλη Λοντ μόλις στα 15χλμ από το Τελ Αβίβ, στο κατεχόμενο εσωτερικό στο Ισραήλ, προς υποστήριξη της Ιερουσαλήμ, του τζαμιού Αλ Άκσα και της Σέιχ Τζαρά. Οι νεαροί Παλαιστίνιοι ανάβουν φωτιές στο κέντρο της πόλης

και κατεβάζουν την σημαία του Ισραήλ μια ανάσα από το Τελ Αβίβ. ”Ντροπή” αναφωνεί ταπεινωμένος ο Ισραηλινός δημοσιογράφος αρχισυντάκτης του Ynet Radio… Kι όλα αυτά ενώ συνεχίζεται όλη τη νυχτα η αντιπαράθεση με το Ισραήλ να βομβαρδίζει τη Γάζα σε μια επιχείρηση που αποκαλέστηκε ”ο Φύλακας των τοίχων”.. του Τοίχου;;;;;

Εικόνα

Στην ίδια πόλη οι Άραβες που εξεγέρθηκαν μπλόκαραν με φωτιές τον αυτοκινητόδρομο 40.Καίνε την ισραηλινή σημαία στο αστυνομικό τμήμα της πόλης..

Ισραηλινή κάτοικος καλεί σε βοήθεια… ”Το αστυνομικό τμήμα στο Λοτ καίγεται. Η παλαιστινιακή σημαία κυματίζει. Υπάρχουν πολιορκημένοι στην κοινότητα της γειτονιάς. Η παραίσθηση!” Ζει εφιάλτη….

dimpenews.com

Το Ισραήλ εγκρίνει σχέδιο για την έναρξη επιδρομών στη Γάζα.

  

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε σχέδιο για την έναρξη αεροπορικών επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας χωρίς επίγεια επιχείρηση, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των συστοιχιών Iron Dome από τον ισραηλινό στρατό, σε διάφορες περιοχές στο κέντρο της χώρας.

Αυτό ήρθε σε μια εποχή που η εκτόξευση πυραύλων άρχισε δριμύτερη από τη  Λωρίδα της Γάζαςς  προς τους συνοριακούς οικισμούς.

Ο ισραηλινός στρατός επέβαλε περιορισμούς στην κυκλοφορία των πολιτών  κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με αυτούς απαγορεύεται η συγκέντρωση περισσότερων από 10 ατόμων σε ανοιχτές περιοχές, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία σε όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Sky News Arabia

echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου