Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Παρακολουθήστε : Ρωσικές ειδικές δυνάμεις έρχονται σε σύγκρουση με τους τρομοκράτες του ISIS σε πόλη της Σιβηρίας

Τα εικονοσκόπια των εχθροπραξιών των ρωσικών ειδικών δυνάμεων στην ισλαμική πολιτεία (IS, πρώην ISIS / ISIL) στη πόλη της Τυυμένης της Σιβηρίας δείχνουν ότι ένα σπίτι μετατρέπεται σε μια έντονη πυρκαγιά, καθώς οι εκρήξεις αυτόματων πυροβολισμών ακούγονται στην περιοχή.
ΡΟΛΟΙ Ρωσικές ειδικές δυνάμεις έρχονται σε σύγκρουση με τους τρομοκράτες του ISIS στην πόλη της Σιβηρίας
Στο βίντεο που γυρίστηκε από τους θεατές, προφανώς από ένα παράθυρο σε ένα κτίριο κοντά στο οποίο έλαβε χώρα η αντιτρομοκρατική επιχείρηση, ακούγονται μεγάλες εκρήξεις από πυροβολισμούς στο σκοτάδι. Λίγο αργότερα, το σπίτι με τους εικαζόμενους τρομοκράτες μέσα, έχει κατακλυστεί από φλόγες. Ένας σκύλος μπορεί να ακουστεί να κλαψουρίζει στο παρασκήνιο, φοβισμένος από τις βολές.

Οι ντόπιοι που κατέγραψαν την εμφανή κορύφωση της αντιτρομοκρατικής επιδρομής λένε ότι το κτίριο πιστεύεται ότι είναι ένα μεγάλο ιδιωτικό εξοχικό σπίτι.
Μετά την επιδρομή, η ρωσική αντιτρομοκρατική ομάδα ανέφερε ότι απέτρεψε μια επικείμενη επίθεση ISIS σε δημόσιο χώρο στην πόλη, εξαλείφοντας δύο μαχητές που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα όπλα τους. Οι τρομοκράτες σκοτώθηκαν.
Η σκηνή της επιχείρησης βυθίστηκε στο απόλυτο σκοτάδι, όπως φαίνεται στο βίντεο, επειδή η δύναμη απέκλεισε τη γειτονιά για όλη τη διάρκεια της επιδρομής, δήλωσε ο τοπικός κάτοικος Maksim Slutsky. Είπε στην RT ότι είδε τη βαριά αστυνομική παρουσία και περίπου 30 οχήματα επιβολής του νόμου, σταθμευμένα σε ένα κοντινό σχολείο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου