Τρίτη, 23 Απριλίου 2019

1776 -Προφητεία για τον Καναδά για τις τελευταίες μέρες.

Τζέφρεϊ Πικ
17 Ιανουαρίου 2014.
 ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Το βιβλίο του Peter Marshall, Το φως και η δόξα, καταγράφει μια προφητεία που δόθηκε από τους Πουριτανικούς Μεταρρυθμιστές γύρω στο 1776, όταν οι βρετανοί αυτοκράτορες στράφηκαν προς βορρά για να εγκατασταθούν στον Καναδά για να παραμείνουν υπό βρετανική κυριαρχία. Όταν οι τρομακτικοί Αμερικάνοι προσπάθησαν να τους διώξουν λόγω αυτής της απόφασης, το Πνεύμα του Κυρίου μίλησε μέσω των προφητών τους λέγοντας:
... το Άγιο Πνεύμα μίλησε στην καρδιά μου ότι ... Ο Καναδάς θα ανοίξει τον δρόμο για τον Ιησού Χριστό να επιστρέψει σ 'αυτή τη γη.
"Μην εμποδίζετε αυτούς τους ανθρώπους. Αφήστε τους να μετακινηθούν στον Καναδά. Μην επιδιώξετε να ενσωματώσετε τη γη του Καναδά στην Αμερική. Είμαι στην ανεξαρτησία της Αμερικής από τη Μεγάλη Βρετανία και θα χρησιμοποιήσω δυναμικά αυτή τη χώρα. Αλλά ο Καναδάς έχει δεσμευτεί από μένα για τις τελευταίες ημέρες για ένα ειδικό έργο. "
«Παραφράζω αυτό από τη μνήμη», λέει ο συνταξιούχος πάστορας και διαδόχου, ο Τζέιμς Γουάτ, ένας καναδός που κατοικεί στο Federal Way της Ουάσινγκτον. Το υπουργείο του Watt ήταν να καλέσει τους Καναδούς Χριστιανούς να μεσολαβούν για τη χώρα τους. Μήπως αυτή η προφητεία, που παραδόθηκε πριν από περισσότερα από 200 χρόνια, είναι μια επιβεβαίωση μιας προφητικής λέξης για τον Καναδά, που δόθηκε από τον Δρ. David Yonggi Cho της Σεούλ, την Κορέα το 1975 και το 1984;
Το ακόλουθο είναι ένα απόσπασμα από την προφητεία του Δρ. Yonngi Cho που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1975 στο Ναό του Ευαγγελίου, Kelowna, BC:
«Όταν ήρθα στον Καναδά, το Άγιο Πνεύμα μίλησε στην καρδιά μου:« Υιός, έρχεσαι στον τόπο που επέλεξα. Αυτή η χώρα, είναι η χώρα που επέλεξα να καλύψω το κενό. "
"Η ύπαρξη ενός καναδού είναι τώρα ένα ευπρόσδεκτο σήμα σε ολόκληρο τον κόσμο ... Έχετε την ανοιχτή πόρτα καλωσορίσματος όπως η εκκλησία της Φιλαδέλφειας στην Αποκάλυψη, έχετε τα οικονομικά, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό και μια καλή Εκκλησία. Ο Θεός σας καλεί να σηκωθείτε για να αντιμετωπίσετε αυτήν την πρόκληση πριν έρθει ο Χριστός. Στον Καναδά, έρχεται ένας σαφής ήχος με σάλπιγγα. Άνοδος, Καναδάς! Γνωρίστε την πρόκληση.
"Ο Θεός θέλει τους νεαρούς άντρες και τις νέες σας γυναίκες να σηκωθούν και να δώσουν τη ζωή τους ως ζωντανές θυσίες. Ο Θεός χρειάζεται τα χρήματά σας, τις επιχειρήσεις σας, τα σπίτια σας, τη ζωή σας για να τον αφιερώσετε ... Ο Θεός εξαρτάται από σας ... Ξέρω ότι θα το κάνετε. Ξέρω ότι είστε σε θέση να το κάνετε. "
Σε ένα σεμινάριο ανάπτυξης των εκκλησιών του 1984 στο Sackville της Νέας Σκοτίας, ο Δρ Yonngi Cho επανέλαβε την προηγούμενη προφητεία, προσθέτοντας:
"Πριν από πέντε χρόνια επισκέφθηκα τον Καναδά και ταξίδεψα από το Μόντρεαλ στο Βανκούβερ με το αυτοκίνητο. Κήρυτα από  πόλη σε πόλη, και ενώ μιλούσα, αισθάνθηκα κάπως καταθλιπτικός. Η καναδική εκκλησία φαινόταν τόσο μικρή.
«Όπου και αν πήγα, το Άγιο Πνεύμα μίλησε στην καρδιά μου ότι ο Θεός επρόκειτο να ανεβάσει τεράστιες εκκλησίες στον Καναδά και ότι ο Καναδάς θα χρησιμοποιηθεί σε αποστολή  και ότι ο Καναδάς θα ανοίξει τον δρόμο για τον Ιησού Χριστό να επιστρέψει σε αυτή τη γη.
«Φοβόμουν να το ομολογήσω, αλλά όταν προσεύχομαι ... το Πνεύμα του Κυρίου θα εντυπωσιάσει την καρδιά μου να το πω. Φοβόμουν γιατί νόμιζα ότι η Αμερική ήταν πολύ μεγαλύτερη από τον Καναδά. Εάν ποτέ ο Θεός θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε χώρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την Αμερική αντί του Καναδά επειδή η Αμερική είναι μια ... χώρα με μεγαλύτερους πόρους και περισσότερο πληθυσμό.
"Αλλά ξανά και ξανά ο Θεός μίλησε στην καρδιά μου ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τον Καναδά, έτσι τελικά στο Τορόντο, με μεγάλη εσωτερική πίστη, καθώς το Άγιο Πνεύμα με χόρτασε.
"... Πιστεύω πραγματικά ότι ο Θεός θα ευλογήσει τον Καναδά και η Καναδική Εκκλησία πρόκειται να ανέβει και πάλι και να πάει στις τέσσερις γωνιές του κόσμου και να φέρει το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού για να ανοίξει το δρόμο για τη δεύτερη έλευση του".
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WHY GOD REALLY EXISTS: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου