Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Μετά το Νετανιάχου έρχεται ο Μεσσίας(Αντίχριστος).

Μετά την πολιτική κρίση που ξέσπασε στο Ισραήλ,από την εκεχειρία και την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα,ήρθε η παραίτηση του υπουργού άμυνας Αβιγκντορ Λίμπερμαν και οι επικείμενες πρόωρες εκλογές που μπορεί να γίνουν την άνοιξη του 2019.Το Breaking Israel News φέρνει αποκαλύψεις ραββίνων που έγιναν στο παρελθόν,προς το Nετανιάχου ότι κρατά τα κλειδιά για τον Εβραίο Μεσσία που θα έρθει μετά τη δική του θητεία.
Η πιο σταθερή σύνδεση του Nετανιάχου με το Μεσσία ήταν μέσω του ραβίνου Menachem Mendel Schneerson , του ηγέτη του Lubabitch Chabad, ο οποίος πέθανε το 1994. Οι δύο πρώτοι συναντήθηκαν το 1984 όταν ο Nετανιάχου ήταν πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη.
Πριν ο Nετανιάχου επιστρέψει στο Ισραήλ το 1988 για να συμμετάσχει στο Likud, ο Rebbe του έδωσε συμβουλές που αποδείχθηκαν τουλάχιστον εν μέρει προφητικές.
«Θα πολεμήσεις με 119 ανθρώπους», αναδεικνύοντας τα προβλήματα των συνασπισμών που μαστίζουν τον πρωθυπουργό μέχρι σήμερα.
Ο Rabbi David Nachshon , ένας στενός φίλος του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπ. Νετανιάχου, ο οποίος παρακολούθησε το διάλογο, ανέφερε ότι ο Ράιμπ ήταν σίγουρος ότι θα βγει κάποιο καλό αγαθό από τις πολιτικές δοκιμές του Νετανιάχου.
«Πραγματικά με πονάει, ως φίλος, ως αδελφός, ως στενός φίλος, να δω πώς οι άνθρωποι διαχέουν συνεχώς το αίμα του Νετανιάχου», δήλωσε ο Rabbi Schneerson στο Nachshon. "Αλλά έχω μια έκπληξη για σένα, θα βγει από αυτό και θα σταθεί ψηλά, από την πλευρά του Θεού. Έχει μια υπόσχεση από τον Ρεμπέ και θα το κάνει μέσα από αυτό. Έχουμε δει να συμβαίνει μέχρι τώρα, και έτσι θα είναι και τώρα. Θα περάσει από αυτό και θα συνεχίσει και ελπίζει ότι θα μπορέσει να παραδώσει τα κλειδιά του στον Μεσσία και θα έχουμε την πλήρη και αληθινή Εξαργύρωση ».
Ο Lubavitch Rebbe δεν ήταν ο μόνος περίφημος tzaddik (δίκαιος άνθρωπος) με μεγάλες προσδοκίες για τον Nετανιάχου. Ο Rabbi Yitzchak Kaduri, ένας από τους σημαντικότερους Σεφαραδίτες πνευματικούς ηγέτες του αιώνα που απεβίωσε το 2006 στην ηλικία των 106 ετών, συναντήθηκε με τον Nετανιάχου το 1997 κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του πρωθυπουργού. Ο Rabbi Kaduri ψιθύρισε ένα μακρύ μήνυμα στο αυτί των πολιτικών. Ο ραβίνος Shmuel Shmueli, ένας οπαδός του ραβίνου Kaduri, αποκάλυψε ότι ο Kaduri ανέκαθεν υποστήριζε ότι ο Nετανιάχου θα υπηρετούσε πολύ καιρό και μετά τη θητεία του, ο Μεσσίας θα φτάσει. Πριν από το θάνατό του, ο Κάπουρι είπε ότι περίμενε τον εβραίο Μεσσία να φτάσει σύντομα και ότι τον είχε συναντήσει ένα χρόνο νωρίτερα.    
Τον Μάιο, το Breaking Israel News ανέφερε τη γνώμη του ραβίνου Levi Sudri, σημείωσε τις πολλές παραλλαγές μεταξύ του σημερινού πρωθυπουργού και του Τζόναθαν, του γιου του βιβλικού βασιλιά Σαούλ. Ο Σουδρί πρότεινε ότι ο Νετανιάχου εξυπηρετεί τη λειτουργία του Μόσχεν Μπεν Γιοσέφ (Μεσσία από το σπίτι του Ιωσήφ) το πρώτο μισό της Μεσσιανικής διαδικασίας δύο σταδίων.
Ο Moshiach ben Yosef είναι μια πρακτική, εγκόσμια διαδικασία που περιλαμβάνει τη συγκέντρωση των εξόριστων και την οικοδόμηση του ομόσπονδου κράτους του Ισραήλ. Το δεύτερο στάδιο, ο Moshiach Ben David (Μεσσίας από το σπίτι του Δαβίδ) είναι μια θαυματουργή διαδικασία που περιλαμβάνει την αποκατάσταση της Δαβινικής Δυναστείας και την ολοκλήρωση του Τρίτου Ναού .
Ο Rabbi Sudri εξήγησε ότι, όπως η μετενσάρκωση του Ιωνάθαν και η εκδήλωση του Moshiach ben Yosef, ο Nετανιάχου ανοίγει το δρόμο για τον πιο υπερβατικό Moshiach ben David που θα ακολουθήσει αμέσως.
"Είναι πολύ σαφές ότι βλέπουμε στον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Nετανιάχου ότι εκπληρώνει το πεπρωμένο του ως Moshiach ben Yosef , δηλαδή τη μετενσάρκωση του Ιωνάθαν", δήλωσε ο Rabbi Sudri στο Breaking Israel News την εποχή εκείνη. "Το όνομα 'Nετανιάχου' (נתניהו) αποτελείται από τα ίδια γράμματα με το όνομα" Ιωνάθαν (יהונתן) ".
Αυτό το συναίσθημα επανελήφθη από τον ραβίνο Moshe Ben Tov , γνωστό για την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται το παρελθόν και το παρόν των ανθρώπων, κοιτάζοντας την mezuzah στην πόρτα τους. Μετά την τοποθέτηση ενός mezuzah στο γραφείο του πρωθυπουργού, ο ραβίνος Ben Tov έκανε μια αξιοσημείωτη δήλωση στον πρωθυπουργό.
"Είναι πολύ σημαντικό η αγάπη σας για το Ισραήλ να συνεχιστεί μέχρι να έρθει ο Μεσσίας επειδή θα μείνετε στην εξουσία και θα τον συναντήσετε", δήλωσε ο ραβίνος Μπεν Τόβς στον Νετανιάχου. "Είστε αυτός που θα του δώσει τα κλειδιά για αυτό το γραφείο."
Ίσως το πιο ισχυρό μήνυμα που συνδέει τα σημερινά πολιτικά γεγονότα με το Μεσσία προέρχεται από την πιο συγκεχυμένη πηγή. Σχεδόν ακριβώς πριν από ένα χρόνο, μια 31χρονη ισραηλινή γυναίκα Haredi (υπερ-ορθόδοξη) που ονομάζεται Talia Caroline Eliyahu διέρχεται μια πνευματική κρίση μετά τον τοκετό. Ένιωσε μια σκοτεινή παρουσία στο σπίτι της. Μια νύχτα ξύπνησε να αλλάξει την πάνα του μωρού της. Όταν επέστρεψε στον ύπνο, ονειρευόταν ένα μεγάλο άρμα με πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους της οικογένειάς της. Ακολούθησε το άρμα σε ένα μεγάλο δωμάτιο όπου πολλοί άνθρωποι χτυπούσαν.
Σε εκείνο το δωμάτιο, συναντήθηκε με την αποθανόντα γιαγιά της, η οποία είπε: "Είστε εν μέρει εδώ και εν μέρει εκεί".
Έχει επίσης δει πολλούς ιερούς ραβίνους που αναγνώρισε, μερικοί ζωντανοί και μερικοί ήδη αποθανόντες. Ένας από τους ραβίνους που αναγνώρισε ήταν ο Rabbi Dov Kook, ένας πολύ γνωστός μύθος από τον Τιβεριάδα.
«Όταν η κυβέρνηση του Nετανιάχου θρυμματιστεί, ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για τον Mεσσία», είπε ο Rabbi Kook στο όνειρο.
Το όραμα της Ταλιάς λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στην κοινότητα των Εβραίων Χάρεντι, ακόμα περισσότερο τώρα που τα σημερινά γεγονότα δείχνουν ότι μπορεί να έχουν σχέση.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου