Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Μια μυστηριώδης, παραλυτική ασθένεια πλήττει τις ΗΠΑ.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προειδοποιούν για μια μυστηριώδη νέα ασθένεια που εμφανίζεται σε παιδιά σε 22 κράτη φέτος και εξαπλώνεται γρήγορα στις ΗΠΑ.Μια μυστηριώδης ασθένεια που μοιάζει με πολιομυελίτιδα αυξάνεται στις ΗΠΑ, μια μυστηριώδης ασθένεια που μοιάζει με πολιομυελίτιδα, μυστηριώδης παράλυση υποβαθμίζει τις ΗΠΑ

Μέχρι στιγμής, το CDC έχει λάβει 127 αναφορές για ύποπτα κρούσματα της νόσου, η οποία ονομάζεται οξεία μυκητίαση. Το AFM είναι μια κατάσταση που μοιάζει με πολιομυελίτιδα και επηρεάζει το νευρικό σύστημα και μπορεί να προκαλέσει παράλυση.

Ενενήντα τοις εκατό των πάσχοντων ασθενών είναι κάτω των 18 ετών. Η αιτία της AFM είναι ακόμα άγνωστη, καθώς οι ασθενείς δεν έχουν δοκιμαστεί θετικά για την πολιομυελίτιδα, αλλά οι γιατροί υποπτεύονται ότι είναι ιός. Παρόλο που δεν υπάρχει εμβόλιο για να το αντιμετωπίσουμε μέχρι τώρα, τα περισσότερα παιδιά ανακάμπτουν γρήγορα.
Η Μινεσότα, η οποία είχε προηγουμένως δει μόνο μία περίπτωση AFM ετησίως, έχει πλέον επτά επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού, σύμφωνα με κρατικούς αξιωματούχους.
http://strangesounds.org/2018/10/a-mysterious-paralyzing-disease-hits-the-us.html
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ STRANGE SOUNDS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου