Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Απίστευτη τουρκική προπαγάνδα: Η Κύπρος ετοιμάζει αντάρτικο.

Ανάξια σχολιασμού χαρακτήρισε κυβερνητική πηγή στη Λευκωσία όσα υποστηρίζει ο ανταποκριτής της "Χουριέτ" στα κατεχόμενα Ομέρ Μπιλγκέ, σύμφωνα με τον οποίο οι Ελληνοκύπριοι "ετοιμάζουν αντάρτικο" εναντίον της Τουρκίας, παίρνοντας ακόμα και τις γυναίκες και τα παιδιά τους σε στρατιωτικές ασκήσεις των εφέδρων.

 "Στην Κύπρο ζούμε και ξέρουμε ότι δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προπαγάνδα μπορεί να κάνουν διάφοροι", ανέφερε η ίδια πηγή, κληθείσα από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το δημοσίευμα.
Ο ανταποκριτής της μεγάλης σε κυκλοφορία τουρκικής εφημερίδας "Χουριέτ", στο εκτενές ρεπορτάζ του, με τίτλο “Ο φόβος των Ελληνοκυπρίων για τους Τούρκους…εξόπλισαν γυναίκες και παιδιά”, υποστηρίζει ότι οι έφεδροι τα τελευταία χρόνια άρχισαν να πηγαίνουν και τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους στην εκπαίδευση.
“Γυναίκες με μακιγιάζ και μικρά παιδιά με αυτόματα όπλα στα χέρια, ετοιμάζονται για αντάρτικο εναντίον της Τουρκίας”, υποστηρίζει, αναφέροντας, μάλιστα, ότι τις φωτογραφίες της εκπαίδευσης τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το δημοσίευμα της "Χουριέτ" αναδημοσιεύεται από πολλά τουρκικά και τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου