Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Δισεκατομμυριούχοι πουλάνε επειγόντως γιοτ. Τι ετοιμάζεται;

 

Από το 2012 περίπου, οι θεωρητικοί συνωμοσίας παρακολουθούν στενά τόσο τα αεροδρόμια γύρω από το Λος Άντζελες, από όπου καραβάνια αστέρων του κινηματογράφου με βαλίτσες ποδοπατούν τη μία, όσο και την κατασκευή υπόγειων βιλών στη Νέα Ζηλανδία, την καθέλκυση ιδιαίτερα πολυτελών γιοτ και ούτω καθεξής: σε κάποιο βαθμό, αυτό θα επιτρέψει σε όλους τους άλλους θνητούς να καταλάβουν για τι να προετοιμαστούν.

Υπό αυτό το πρίσμα, όλοι, φυσικά, παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή την κατασκευή του σούπερ γιοτ του Μπιλ Γκέιτς, The Wayfinder, που του τοποθέτησαν λίγο πριν την πανδημία: ενώ όλος ο κόσμος υπέφερε από το shmurdyak, ο Billy απολάμβανε τη ζωή σε ένα πολυτελές καταμαράν, για το οποίο όλα τα μέσα έγραφαν ενθουσιασμένα χθες . Αλλά σήμερα ήρθε μια πολύ θλιβερή είδηση: ο Μπίλι πουλά τον θησαυρό του . 

Η είδηση ​​συγκλόνισε κυριολεκτικά τους συνωμοσιολόγους, αφού η θαλαμηγός The Wayfinder είναι απλά πανέμορφη. Με λίγα λόγια, είναι σαν μια μεγάλη αιωρούμενη βαλίτσα: όλα τα σκατά που εκκρίνουν ο Μπίλι και οι 12 καλεσμένοι του στη διαδρομή μετατρέπονται σε μπρικέτες, οι οποίες στη συνέχεια πωλούνται ως αναμνηστικά και ιερά λείψανα ή παραδίδονται σε ολλανδικές φάρμες τουλίπας για ράμφη της Μορδοβίας στις 8 Μαρτίου . Και τα ούρα του Billy και των 30 μελών του πληρώματος καθαρίζονται σε πόσιμο νερό, όπως αυτά των αστροναυτών, και χρησιμοποιούνται για ράντισμα κατά τη διάρκεια θρησκευτικών τελετών. 

Επιπλέον, το γιοτ είναι ένα καταμαράν, πολυλειτουργικό στη σχεδίασή του, όπου ολόκληρο το σχέδιο υποτάσσεται στην αυτονομία και την ασφάλεια. Δηλαδή σχεδόν ιδανικό καταφύγιο σε περίπτωση του τέλους του κόσμου.   

Ωστόσο, ο Μπίλι το πουλάει και μαζί του, τα τελευταία δύο χρόνια, αρκετές δεκάδες άλλοι δισεκατομμυριούχοι και πρίγκιπες πουλούσαν τα γιοτ τους:

Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν με τι συνδέεται αυτή η δράση και εκφράζουν διαφορετικές εκδοχές.

Έτσι, κάποιοι πιστεύουν ότι ο Billy αποφάσισε να επενδύσει όσο το δυνατόν περισσότερα στις μετοχές της Pfizer, άλλοι πιστεύουν ότι μαζεύει χρήματα για τις επερχόμενες δοκιμές, άλλοι πιστεύουν ότι αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα, να δωρίσει σε ορφανά και να πάει στην έρημο για να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του -τουλάχιστον ένα μικρό μέρος τους. 

Ωστόσο, η κύρια εκδοχή, φυσικά, είναι αποκαλυπτική. Δηλαδή, στο σενάριο της επερχόμενης κακής έκρηξης, ο ιδιοκτήτης δεν είναι πλέον ικανοποιημένος με το The Wayfinder και ως εκ τούτου εκφράζονται ιδέες για αντικατάσταση. Για παράδειγμα, υποτίθεται ότι ο Billy έπιασε δουλειά με τον Elon Musk ως αγόρι καμπίνας για μια πτήση προς τον Άρη - το The Wayfinder μπήκε στην τιμή του εισιτηρίου και μετά θα πρέπει να πλύνει τα καταστρώματα για νερό και σκουπίδια.

Κάποιοι εκφράζουν επίσης την ιδέα ότι ο Μπίλι θα κατασκευάσει τώρα ένα πυρηνικό υποβρύχιο, αφού οι θάλασσες θα είναι ταραγμένες και θα ήταν καλύτερα να κρυφτείς στα διηπειρωτικά βάθη. Προτείνεται επίσης ότι ο Billy κρύβεται από τον αφιχθέντα Anunnaki από τον Nibiru, ο οποίος θα αρχίσει να τον αναζητά πρώτα για να εισπράξει καρμικά χρέη. 

Με άλλα λόγια, η απόφαση των δισεκατομμυριούχων να πετάξουν τα γιοτ τους προκαλεί σύγχυση στους συνωμοσιολόγους και στους preppers θέλουν επίσης να εγκαταλείψουν επειγόντως τα σκάφη και να επιλέξουν κάτι άλλο για κιβωτούς. Κανείς όμως δεν ξέρει τι ακριβώς να επιλέξει ακόμα, γι' αυτό συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου