Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ο Ινδός αστρολόγος, που υποσχέθηκε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο στις 18 Ιουνίου, έκανε μια νέα πρόβλεψη.

 

New York Post:  Ήταν σαν βόμβα.

Ένας Ινδός αστρολόγος που ονομάστηκε «Νέος Νοστράδαμος» προβλέπει ότι απομένουν μόνο λίγες μέρες πριν το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Η Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024, έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να πυροδοτήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», είπε ο Kushal Kumar σε μια νέα συνέντευξη στο The Daily Star, επιβεβαιώνοντας και διπλασιάζοντας την πρόσφατη πρόβλεψή του για τον Μάιο.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Kumar έκανε μια επιπλέον ανάρτηση στο Medium , επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη δήλωσή του:

Ο κ. Kumar ανέφερε επίσης πολλά γεγονότα των τελευταίων ημερών που φαίνεται να ακολουθούν την πρόβλεψή του: 

Πρώτον, ο Kumar ανέφερε την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν εννέα Ινδουιστές προσκυνητές στα Ιμαλάια και άλλοι 33 τραυματίστηκαν.

Ανέφερε επίσης ότι την Κυριακή, στην αποστρατικοποιημένη ζώνη μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, 20 Βορειοκορεάτες στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα και προκάλεσαν πυρά από τη Νότια Κορέα.

Τρίτον, ο Kumar σημείωσε ότι η σύγκρουση στο Ισραήλ έχει κλιμακωθεί αφού οι δυνάμεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο εκτόξευσαν πρόσφατα ρουκέτες προς το εβραϊκό κράτος ως αντίποινα για το θάνατο ενός διοικητή.

Στη συνέχεια σημείωσε ότι, σε έναν ελιγμό που θύμιζε άβολα την κρίση των πυραύλων της Κούβας, η Μόσκοβι είχε στείλει πολεμικά πλοία, συμπεριλαμβανομένου ενός πυρηνικού υποβρυχίου, στην Αβάνα.

Και επιπροσθέτως, η Κίνα διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις στα ανοικτά των ακτών της Ταϊβάν, προκαλώντας ανησυχία στους Αμερικανούς αξιωματούχους.

«Παρακολουθήστε το σενάριο πολέμου να εκτυλίσσεται σε hotspots σε όλο τον κόσμο με την πάροδο του χρόνου», έγραψε ο Kumar, πριν προσθέσει ότι  η 29η Ιουνίου θα μπορούσε επίσης να είναι Ημέρα της Κρίσης.

Σχόλιο από τους συντάκτες του The Big The One: Ο κύριος Kumar εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο τον Μάιο και μεταφράσαμε το υλικό της The Daily Star για αυτόν. Το γεγονός ότι διέλυσε μια άλλη ανάρτηση, στην οποία δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα νέο, δεν προκαλεί έκπληξη - ο τύπος χτυπάει σίδερο χωρίς να βγει από το ταμείο, δηλαδή ανεβάζει το θέμα ενώ είναι στις ειδήσεις και το σίδερο είναι καυτό .

Αλλά το γεγονός ότι οι ταμπλόιντ έχουν μπει στη διαδικασία και γυρίζουν την πρόβλεψη για τον δεύτερο γύρο μοιάζει περίεργο. Ίσως οι ιδιοκτήτες των ταμπλόιντ να ξέρουν κάτι, δεν είναι τυχαίο που οι New York Times  απέλυσαν ένα σωρό υπαλλήλους την προηγούμενη μέρα, αντικαθιστώντας τους με ρομπότ, οπότε περιμένουμε τις 18 Ιουνίου και παρακολουθούμε τις εξελίξεις.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου