Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Γιαννακόπουλος: «Αν γινόμουν πρωθυπουργός – Εκτός ευρώ και Ε.Ε, βίζα για να μπεις στη χώρα, αρχαία στα σχολεία»

 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις των followers του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό δεν διστάζει να σχολιάσει κοινωνικά ζητήματα , ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας πήρε πολλές φορές θέση για τα υγειονομικά περιοριστικά μέτρα που είχαν παρθεί από την κυβέρνηση για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Τι απάντησε σε ερωτήσεις των followers του στο Instagram
Ειδικότερα, ο ίδιος απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών για το εάν θα έβαζε υποψηφιότητα ως πρωθυπουργός, απάντησε ότι εάν δεν είχε παιδιά, θα το είχε ήδη κάνει. Σε άλλη ερώτηση για τις κινήσεις που θα ακολουθούσε εάν αναλάμβανε την πρωθυπουργία της Ελλάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος απαντάει ότι θα έβγαζε τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα εστίαζε στην παραγωγική ανασυγκρότηση αλλά και το μάθημα των αρχαίων στα σχολεία.

Στη συνέχεια σε ερώτηση των ακόλουθών του, «γιατί οι κυβερνώντες θέλουν να διαλύσουν την οικογένεια και τα ελληνικά πιστεύω» ο Γιαννακόπουλος απάντησε: «Δεν είναι θέλω των κυβερνώντων πάει πολύ πιο βαθιά. Διότι μόνο η Ελλάδα και ο Ελληνισμός τους φοβίζει».

Τέλος, αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν θα υποχρεώσει κανέναν υπάλληλο του να εμβολιαστεί χωρίς να το θέλει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1 σχόλιο:

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ''ΑΝ'' ΧΤΙΖΩ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ'''ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟΧΑ ΚΑΝΕΙ'' ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ...ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ?..ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ..ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2016..ΟΜΩΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ DNA ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ,ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΙΚΟ.ΜΠΕΝΙΖ ΣΕΛΟΝ ΤΟΥ ΑΞΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή