Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Με την "Ατζέντα Εξόντωσης" των Παγκοσμιοποιητών να μπαίνει σε υπερδιέγερση από ένα μακροχρόνιο σενάριο καταστροφής του δικτύου, προετοιμαστείτε αναλόγως με προειδοποιήσεις από ειδικούς για τις αναμενόμενες διακοπές ρεύματος σε όλη την Αμερική.

 

Με τη Susan Duclos - Όλες οι ειδήσεις PipeLine


"Εννέα στους 10 Αμερικανούς θα πεθάνουν από πείνα, ασθένειες και κοινωνική κατάρρευση σε ένα μακροπρόθεσμο σενάριο διακοπής του δικτύου. Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής παύουν να υπάρχουν".

Με λυπεί που το λέω και το πιστεύω αυτό, αλλά καθώς πλησιάζουν οι ενδιάμεσες εκλογές με ακόμα και τους πιο φιλελεύθερους ειδήμονες και τις δημοσκοπικές ομάδες να παραδέχονται ότι περιμένουν ένα κόκκινο κύμα και ένα λουτρό αίματος των Δημοκρατικών με την πιθανή πιθανότητα οι Ρεπουμπλικάνοι να πάρουν τον έλεγχο της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, το κόμμα της τυραννίας των Δημοκρατικών θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει την προσοχή, να αποφύγει, να κλέψει, να εξαπατήσει και να κάψει τα πάντα, για να αποφύγει αυτό το αποτέλεσμα.

Χωρίς να ισχυρίζομαι κάτι που δεν μπορώ να αποδείξω, θα σημειώσω απλώς τη "σύμπτωση" των πολλαπλών μαζικών πυροβολισμών, του πολέμου Ρωσίας/Ουκρανίας, του Μπάιντεν που απειλεί την Κίνα για την Ταϊβάν (παρόλο που το WH "φάνηκε" να το παίρνει πίσω, και του καθεστώτος Μπάιντεν που στέλνει περισσότερα στρατεύματα στη Σομαλία, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων, όλα αυτά χτυπούν τους Αμερικανούς από πολλές κατευθύνσεις.

  


Ο κυνικός μέσα μου άρχισε να αναρωτιέται, τι άλλο μπορούν να κάνουν για να "αποσπάσουν την προσοχή" και να διακόψουν, να παρέμβουν ή να επηρεάσουν με άλλο τρόπο την πορεία των ενδιάμεσων εκλογών;

Και ιδού..... οι τρομερές προειδοποιήσεις αρχίζουν να ακούγονται στα πρωτοσέλιδα των MSM.

"Το μεγαλύτερο μέρος του αμερικανικού δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας κινδυνεύει να καταρρεύσει αυτό το καλοκαίρι, προειδοποιεί η έκθεση", αναφέρει το Motherboard/VICE.

Οι δυτικές και μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν αποτυχία του δικτύου αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με μια καλοκαιρινή αξιολόγηση αξιοπιστίας από τη North American Electric Reliability Corporation. 

Στην εποχιακή εκτίμηση αξιοπιστίας για το καλοκαίρι του 2022, η μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία καθορίζει ρυθμιστικά πρότυπα για τους διαχειριστές του αμερικανικού δικτύου, προειδοποίησε ότι ο διαχειριστής του ανεξάρτητου συστήματος Midcontinent (MISO) διατρέχει "υψηλό" κίνδυνο να υπολείπονται τα ενεργειακά του αποθέματα από τις συνήθεις ενεργειακές ανάγκες. Ο MISO παρέχει μεταφορά ενέργειας για τις μεσοδυτικές πολιτείες, το Αρκάνσας, το Μισισιπή και τη Λουιζιάνα. Το Τέξας και οι δυτικές ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, διατρέχουν "αυξημένο κίνδυνο" να δουν ελλείψεις στο δίκτυο σε περίπτωση που οι ενεργειακές τους ανάγκες κορυφωθούν πέρα από τις κανονικές ποσότητες, σύμφωνα με την έκθεση. 

Είναι απίστευτο πόσες διαφορετικές κρίσεις έχουν πλήξει την Αμερική μόλις στον σχεδόν ενάμιση χρόνο που ο Τζο Μπάιντεν κατέχει τον Λευκό Οίκο.

Επίσης, είναι αρκετά συμπτωματικό το γεγονός ότι όσο συνεχίζεται η δημοσκοπική καμπή θανάτου του Μπάιντεν και οι πιθανότητες των Δημοκρατικών για τις ενδιάμεσες εκλογές συνεχίζουν να μειώνονται, τόσο περισσότερες κρίσεις εμφανίζονται.

Όποιος πραγματικά πιστεύει ότι αυτό είναι απλώς "κακή τύχη" για τον Μπάιντεν ή "συμπτώσεις", ας μου τηλεφωνήσει, έχω να πουλήσω κάποια βαλτώδη γη στη Φλόριντα και μια γέφυρα στο Μπρούκλιν!ΠΑΡΆ ΤΗΝ ΑΙΤΊΑ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ ΑΝΑΛΌΓΩΣ

Μπορούμε να διαφωνούμε όλη μέρα για το αν πολλές από αυτές τις κρίσεις είναι "οργανικές", προκαλούνται από τις πολιτικές του καθεστώτος Μπάιντεν και των Δημοκρατικών, ή δημιουργούνται σκόπιμα για αντιπερισπασμό, αλλά το τελικό παιχνίδι για τους αφυπνισμένους Αμερικανούς παραμένει το ίδιο, όπως και να έχει.... προετοιμαστείτε αναλόγως, γιατί θα συνεχίσουμε να χτυπιόμαστε από τη μία καταστροφή μετά την άλλη.

Χωρίς να υπεισέλθω στην υστερία περί κλιματικής αλλαγής που φαίνεται να είναι μια φιλελεύθερη εμμονή αυτές τις μέρες, το γεγονός είναι ότι το καλοκαίρι έρχεται, τα καλοκαίρια είναι πάντα ζεστά (έκπληξη Φιλελεύθεροι!), και παρά τις προειδοποιήσεις χρόνων και χρόνων, τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας είναι ακόμα ευάλωτα, όχι μόνο σε επιθέσεις, κυβερνοεπιθέσεις ή φυσικές επιθέσεις, αλλά η συντήρηση και η αναβάθμισή τους δεν έχουν πλησιάσει καν την ανάγκη των πολιτών στην Αμερική.

Σε περίπτωση που κάποιος τυχαίος φιλελεύθερος περιπλανηθεί στο ANP και αρχίσει να φωνάζει για την πράσινη ενέργεια", την ηλιακή και την αιολική ενέργεια, μια γρήγορη υπενθύμιση από την Καλιφόρνια, το 2020:

Σε μια σπάνια παραδοχή ενοχής και συνενοχής, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Gavin Newsom λέει τώρα ότι η λεγόμενη "πράσινη" ενέργεια έχει αποτύχει στην πολιτεία του και είναι άμεσα υπεύθυνη για το ενεργειακό έλλειμμα που οδήγησε τους παρόχους ενέργειας να εφαρμόσουν κυλιόμενες διακοπές ρεύματος.

Η στήριξη στην ηλιακή και την αιολική ενέργεια αντί για την πυρηνική και τον άνθρακα έχει καταστήσει έτσι ώστε πράγματα όπως η νεφοκάλυψη και ο μη κινούμενος αέρας να παρεμβαίνουν στην ικανότητα των Καλιφορνέζων να τροφοδοτούν τα σπίτια τους. Μαζί με τους απροσδόκητους καύσωνες, αυτές οι ασταθείς πηγές ενέργειας απλώς δεν είναι βιώσιμες μακροπρόθεσμα, παραδέχεται τώρα ο Νιούσομ.

"Ο Νιούσομ λέει ότι η μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα έχει αφήσει στην Καλιφόρνια ένα κενό στην αξιοπιστία του ενεργειακού της συστήματος", γράφει ο Αλεξέι Κόσεφ για την εφημερίδα San Francisco Chronicle. "Λέει ότι η πολιτεία πρέπει να εξετάσει την εξάρτησή της από την ηλιακή ενέργεια και πώς αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο ενεργειακό της χαρτοφυλάκιο".

Ειλικρινά δεν έχει σημασία αν το δίκτυο καταρρεύσει λόγω ηλικίας και ευπάθειας ή τρομοκρατικής επίθεσης, είτε οργανικής είτε ενορχηστρωμένης, το γεγονός είναι ότι όταν το δίκτυο καταρρεύσει, ειδικά αν αυτό είναι μακροπρόθεσμο, δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί θα πρέπει να γνωρίζουν πώς να επιβιώσουν.

Σχετικές πληροφορίες: Grid Monitor προειδοποιεί για μπλακ άουτ από ζητήματα προσφοράς, ζήτησης

Οι συστάσεις αυτό το Καλοκαίρι είναι λίγο διαφορετικές από ό, τι σε άλλες εποχές, διότι ενώ οι γεννήτριες αερίου λειτουργούν θαυμάσια, με το κόστος του φυσικού αερίου, και εξακολουθεί να αυξάνεται εκθετικά, οι ηλιακές γεννήτριες μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημα. Βέβαια, η κάλυψη από σύννεφα και άλλες καιρικές συνθήκες μπορεί να περιορίσουν την ποσότητα ενέργειας που μπορεί κανείς να πάρει σε ορισμένες περιόδους, αλλά συνολικά, η ηλιακή ενέργεια θα κρατήσει τα ψυγεία/καταψύκτες σας σε λειτουργία και τα τρόφιμά σας από το να χαλάσουν.

Ενώ οι ηλιακές γεννήτριες είναι πιο ακριβές στην αρχή, με την αύξηση του κόστους του φυσικού αερίου, θα είναι πιο αποδοτικές μακροπρόθεσμα.


 Γεννήτριες:


Γεννήτρια χρυσού συστήματος της φύσης 1800W Solar & Wind Powered Pure Sine Wave Off-Grid Generator + 100W Solar Panel, w/ Infinite Expandability, Gasless για ψυγεία, RV, Tiny Homes ή Emergency Backup

Ηλιακή γεννήτρια Generark για σπίτια: Φορητός σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας Εφεδρική μπαταρία & γεννήτρια ισχύος ηλιακών πάνελ. 1000W-2000W στα 110V. Έως και 7 ημέρες παροχής ενέργειας έκτακτης ανάγκης. (1x2 (Για οικογένεια 1-2 ατόμων)

BLUETTI Φορητός σταθμός τροφοδοσίας AC200MAX, 2048Wh LiFePO4 εφεδρική μπαταρία, επεκτάσιμη σε 8192Wh με 4 πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος 2200W (4800W Peak), έξοδος 30A RV, ηλιακή γεννήτρια για υπαίθριο κάμπινγκ, οικιακή χρήση, έκτακτη ανάγκη)

Jackery ηλιακή γεννήτρια 240, 240Wh εφεδρική μπαταρία λιθίου, 110V/200W καθαρό ημιτονοειδές κύμα AC πρίζα, ηλιακή γεννήτρια για υπαίθρια κάμπινγκ ταξίδια κυνήγι έκτακτης ανάγκης

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι για να αποθηκεύσετε την ηλιακή ενέργεια που παράγεται για τις συσκευές σας και άλλες ανάγκες, χρησιμοποιώντας φανάρια και άλλες πηγές φωτός θα εξοικονομήσετε την αποστράγγιση των γεννητριών σας.

Τα κεριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά μόνο αν υπάρχει ανοιχτός αέρας, όπως ένα παράθυρο ή κάτι τέτοιο, και κάποιος εκεί για να βεβαιωθεί ότι δεν πέφτει τίποτα και δεν παίρνει φωτιά.

Χρησιμοποιούμε φαναράκια που λειτουργούν με μπαταρίες και λειτουργούν μια χαρά.Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια οικογένεια που έμεινε μόλις 13 ώρες χωρίς ρεύμα, αλλά βρήκα πολύ ενδιαφέρον να ακούσω ότι μετά από λίγες μόνο ώρες, είχαν παρατηρήσει οχήματα έκτακτης ανάγκης να κατευθύνονται στα σπίτια τους, δύο διαφορετικές φορές, σε λιγότερο από μία ημέρα.

Αυτό είναι το πόσο απροετοίμαστοι είναι πολλοί, ή νομίζουν ότι είναι αρκετά "προετοιμασμένοι" και καταλήγουν να πρέπει να καλέσουν πυροσβεστικά οχήματα επειδή δεν είχαν προετοιμαστεί σωστά και κατέληξαν να χρειάζονται υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Τώρα φανταστείτε πόσοι θα ήταν αυτοί με μια παρατεταμένη διακοπή ρεύματος.

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου