Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Σκοπεύουν μέσῳ τῆς πείνας,τήν ἀπόλυτο ὑποταγή !

 

Μάικ Άνταμς -

Η καταστροφή της προσφοράς τροφίμων είναι το ΣΧΕΔΙΟ: 

Η Αυστραλία πετάει φρέσκα αβοκάντο ενώ το βρεφικό γάλα αποστέλ

λεται στα σύνορα των ΗΠΑ καθώς τα μωρά της Αμερικής πεινούν

Χιλιάδες λίβρες φρέσκου αβοκάντο πετάχτηκαν σε χώρους υγειονομικής ταφής καθώς η Αυστραλία επιταχύνει την παγκόσμια καταστροφή τροφίμων... ( ἐδῶ

Αυτό στο πλαίσιο της απαγόρευσης των Αυστραλών από την καλλιέργεια τροφίμων. ( ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

18 εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων έχουν καεί τους τελευταίους μήνες και οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να αναρωτηθούν τι συμβαίνει στη γη... ( ἐδῶ)

Επεξήγηση των ελλείψεων τροφίμων στις ΗΠΑ - Ελάφια, ψάρια, χοίροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία, καλλιέργειες που δεν πραγματοποιήθηκαν... ( ἐδῶ)

Το νέο σύστημα ελέγχου τροφίμων είναι τώρα σε λειτουργία και δεν θα σταματήσουν σε τίποτα για να τον αυξήσουν.

 Ο απώτερος στόχος είναι να παρακολουθείται και να εντοπιστεί κάθε άνθρωπος, κάθε κομμάτι τροφής, πόρος και προϊόν σε αυτόν τον πλανήτη μέσω blockchain... ( ἐδῶ)

Οι παράνομοι μετανάστες παίρνουν «παλέτες» βρεφικού γάλακτος εν μέσω έλλειψης Γυναίκα μέλος του Κογκρέσου: Ένα άλλο παράδειγμα της «τελευταίας ατζέντας της Αμερικής» του Μπάιντεν... ( ἐδῶ)

Οι ελλείψεις

τροφίμων αποτελούν μια αυξανόμενη ανησυχία παγκοσμίως και έχουν επιδεινωθεί από μια σειρά από πυρκαγιές, αεροπορικά δυστυχήματα και εκρήξεις σε σχεδόν δύο δωδεκάδες εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων σε ολόκληρο τον Καναδά και τις ΗΠΑ. Και πέρα ​​από τις μονάδες επεξεργασίας τροφίμων της Βόρειας Αμερικής, έχουν καταστραφεί δεκάδες άλλες εγκαταστάσεις επεξεργασίας τροφίμων από πυρκαγιές και εκρήξεις τα τελευταία δύο χρόνια.... ( ἐδῶ)

Το αφεντικό της Tesco λέει ότι βλέπει την επισιτιστική φτώχεια για πρώτη φορά σε μια γενιά.

--- Ο Neil McCoy Ward προβλέπει ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν μια άλλη μεγάλη ύφεση με την αύξηση των επιτοκίων. Ο πληθωρισμός δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά μια απλή αύξηση κατά μισή μονάδα στα επιτόκια έχει αφαιρέσει τον αέρα από τα οικονομικά ελαστικά.

Σαν να μην έφταναν η πείνα, ο άδικος πόλεμος και το vax poison ( εμβόλιο δηλητήριο )... ( ἐδῶ


Ἀπό : henrymakowcom


Ἡ Πελασγική

sxolianews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου