Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Βίντεο σοκ: Χιλιάδες αποκλεισμένοι κάτοικοι της Σαγκάης ουρλιάζουν από τις πολυκατοικίες τους.

 Το στοιχειωμένο βίντεο από τη Σαγκάη δείχνει χιλιάδες απογοητευμένους κατοίκους να ουρλιάζουν από πολυκατοικίες αφού κλειδώθηκαν ξανά μετά από ένα άλλο υποτιθέμενο ξέσπασμα του COVID-19.

Βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα

απόκοσμο αστικό τοπίο τη νύχτα γεμάτη με αγωνιώδεις κραυγές κατοίκων που βρίσκονταν σε καραντίνα στις πολυκατοικίες τους για πάνω από μια εβδομάδα.


"Τι στο?? Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε χθες στη Σαγκάη της Κίνας από τον πατέρα ενός στενού φίλου μου. Επαλήθευσε την αυθεντικότητά του: Άνθρωποι που ουρλιάζουν έξω από τα παράθυρά τους μετά από μια εβδομάδα πλήρους αποκλεισμού, δεν φεύγουν από το διαμέρισμά σας για κανένα λόγο», έγραψε στο Twitter την Παρασκευή ο παρουσιαστής του ραδιοφώνου Πάτρικ Μαδρίτη.

«Η μετάφραση που μου έδωσε: «Είναι η Σαγκάη, όλοι ουρλιάζουν, ξεκίνησε με ένα ζευγάρι τώρα όλοι ουρλιάζουν, μετά από μια εβδομάδα καραντίνας, κάτι θα συμβεί, κανείς δεν ξέρει πότε θα τελειώσει αυτό». Λέει ότι δεν μπορούν καν να βγουν έξω από τα διαμερίσματά τους».

Ένα άλλο δυστοπικό βίντεο δείχνει ένα drone να αιωρείται γύρω από τα κτίρια με ένα προηχογραφημένο μήνυμα που αποθαρρύνει τους κατοίκους να φωνάζουν για βοήθεια: «Συμμορφωθείτε με τους περιορισμούς για τον COVID. Ελέγξτε την επιθυμία της ψυχής σας για ελευθερία. Μην ανοίγεις το παράθυρο και μην τραγουδάς».

Άλλα βίντεο δείχνουν τους ανθρώπους της Σαγκάης να αρχίζουν να αψηφούν ανοιχτά τα lockdown του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος καθώς φτάνουν στο οριακό τους σημείο.

Το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα επέκτεινε το lockdown «μηδενικής ανοχής» σε όλη την πόλη για 26 εκατομμύρια κατοίκους στη Σαγκάη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού χιλιάδες νέα κρούσματα COVID εντοπίστηκαν στην πόλη.

«Η πόλη θα συνεχίσει να εφαρμόζει τη διαχείριση σφραγίδων και ελέγχου και να εφαρμόζει αυστηρά τη «παραμονή στο σπίτι», εκτός από την ιατρική περίθαλψη», έγραψε η πόλη στον επίσημο λογαριασμό της στο WeChat.

Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός έχει αναπτύξει 2.000 ιατρικό προσωπικό στη Σαγκάη με επιπλέον 38.000 ιατρούς για να πραγματοποιήσει μια μαζική προσπάθεια μετριασμού για να δοκιμάσει και τα 26 εκατομμύρια κατοίκους της πόλης για COVID.

Οι αρχές είχαν αρχικά κλειδώσει τη Σαγκάη, τη μεγαλύτερη πόλη της Κίνας, στις 28 Μαρτίου , εν μέσω αύξησης κυρίως ασυμπτωματικών κρουσμάτων COVID.

infowars.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου