Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Το ΔΟΛΑΡΙΟ θα πεθάνει... και το Ρούβλι θα κυριαρχήσει, καθώς τα νομίσματα που βασίζονται στα "εμπορεύματα" καθιστούν το χαρτί παρωχημένο.

Ως πατριώτης Αμερικανός, αυτό είναι το είδος του άρθρου που με πονάει να γράφω. Αλλά σε αντίθεση με τους Δημοκρατικούς και τα φανταστικά παραμύθια τους για την ταυτότητα φύλου που προσποιούνται ότι η βιολογία δεν είναι πραγματική, δεν μπορώ απλά να επιλέξω να αλλάξω τους νόμους της οικονομίας και να σας πω κάτι που δεν ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι με βάση τα πράγματα που έχουν τεθεί σε κίνηση αυτή τη στιγμή, το δολάριο των ΗΠΑ μηδενίζεται. Και το ρωσικό ρούβλι αναδεικνύεται σε κυρίαρχο, υποστηριζόμενο από τα εμπορεύματα παγκόσμιο νόμισμα που δίνει στη Ρωσία μακροπρόθεσμη οικονομική δύναμη και ανταγωνιστικότητα.

Δεν υπάρχει άλλο λογικό συμπέρασμα. Οποιοσδήποτε ειλικρινής άνθρωπος που κατανοεί τα οικονομικά θα κατέληγε στο ίδιο συμπέρασμα.

Βλέπετε, οι ΗΠΑ χαρακτηρίζονται πλέον από μια παρακμιακή, καταρρέουσα κουλτούρα, τρελά επίπεδα εκτύπωσης χρήματος και συγκλονιστικά ποσοστά πληθωρισμού που θα οδηγήσουν σε διατροφικές εξεγέρσεις πριν από το τέλος του 2022. Μπορεί επίσης να δούμε δελτία καυσίμων, ελέγχους στις τιμές των τροφίμων, δελτία τροφίμων και παρόμοιες ενέργειες που παραπέμπουν σε οικονομικό αυταρχισμό. (Οι ΗΠΑ διαθέτουν επίσης τώρα ακραία λογοκρισία, πολιτικούς κρατούμενους και ένα διαλυμένο σύστημα δικαιοσύνης που αφήνει ελεύθερους τους δολοφόνους αν δολοφόνησαν συντηρητικούς ή υποστηρικτές του Τραμπ).

Ενώ το δολάριο δεν υποστηρίζεται από τίποτα άλλο παρά από μια καταρρέουσα κοινωνία τρελών και πραγματικών ηλιθίων - αρκεί να κοιτάξετε τον Τζο Μπάιντεν, την Καμάλα Χάρις και τον νέο υποψήφιο για το SCOTUS (Τζάκσον) για πρόσφατα παραδείγματα της Ιδιοκρατίας που ζωντανεύει - το ρωσικό ρούβλι υποστηρίζεται ξαφνικά από υδρογονάνθρακες. Αυτό συμβαίνει επειδή η Ρωσία απαιτεί τώρα πληρωμή σε ρούβλια για τις πωλήσεις φυσικού αερίου στις περισσότερες χώρες.

Το ρούβλι υδρογονανθράκων θα αντικαταστήσει το πετροδολάριο.

Η εποχή του λεγόμενου πετροδολαρίου δίνει γρήγορα τη θέση της στο υδρογονανθρακικό ρούβλι. Ναι, το υδρογονανθρακικό ρούβλι. Αυτό είναι το ρούβλι που υποστηρίζεται από τους υδρογονάνθρακες του φυσικού αερίου. Αυτοί οι υδρογονάνθρακες όχι μόνο λειτουργούν τις πόλεις και τις βιομηχανίες της Ευρώπης, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης για τη δημιουργία λιπασμάτων με βάση το άζωτο που τρέφουν κυριολεκτικά περίπου τον μισό παγκόσμιο πληθυσμό. Κάθε έθνος στη Γη χρειάζεται υδρογονάνθρακες. Αν δεν τους έχετε, οι οικονομίες σας καταρρέουν και οι άνθρωποι σας λιμοκτονούν.

Brighteon.TV

Το δολάριο των ΗΠΑ, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζεται μόνο από ηλιθιότητα και ανικανότητα. Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε τόσο δεινή οικονομική κατάσταση που η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ μόλις έκλεψε περίπου 300 δισεκατομμύρια δολάρια από τα "αποθέματα" της Ρωσίας, αθετώντας έτσι τα χρέη της κεντρικής τράπεζας σε ξένα έθνη.

Ναι, η κεντρική τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής μόλις χρεοκόπησε.

Η Ρωσία, εν τω μεταξύ, κάθεται πάνω στο 30% των φυσικών πόρων του κόσμου. Αυτοί οι πόροι περιλαμβάνουν φυσικό αέριο, πετρέλαιο, ορυκτά και αξιόπιστες καλλιέργειες τροφίμων. Η Ρωσία κατέχει περισσότερους φυσικούς πόρους από οποιοδήποτε άλλο έθνος στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και των ΗΠΑ.

Τα πλασματικά νομίσματα του κόσμου πρόκειται να καταρρεύσουν στο μηδέν. Αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το σταματήσουμε. Η κυβέρνηση της Καλιφόρνιας ελπίζει ήδη να μοιράσει χρήματα για την τόνωση της οικονομίας, ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να πληρώσουν το αυξανόμενο κόστος της βενζίνης και του ντίζελ. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα, η εκτύπωση περισσότερου χρήματος για να βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους του πληθωρισμού που προκαλείται από την εκτύπωση περισσότερου χρήματος.

Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα σε υπερπληθωρισμό. Είναι πολύ πιθανό ότι το δολάριο ΗΠΑ θα χάνει κάτι της τάξης του 10% ανά μήνα πριν από το τέλος του 2023. Μέχρι το τέλος του 2024, μπορεί να βρισκόμαστε σε πλήρη υπερπληθωρισμό στη Βενεζουέλα. Αν το δολάριο ΗΠΑ επιβιώσει μέχρι το 2027 χωρίς ολική κατάρρευση, θα πρόκειται για θαύμα.

Έξυπνα, η Ρωσία έχει συνδέσει το νόμισμά της με τους υδρογονάνθρακες. Και εφόσον υπάρχει εγγενής, παγκόσμια ζήτηση για υδρογονάνθρακες, το ρωσικό ρούβλι θα έχει πάντα ζήτηση. Το δολάριο, που δεν υποστηρίζεται από τίποτα, θα ξεπουληθεί παντού, μαζί με το χρέος του αμερικανικού Δημοσίου, αφού όλο το χρέος του Δημοσίου βασίζεται στο ίδιο το δολάριο, το οποίο καταρρέει.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η ακραία φτώχεια για τους περισσότερους Αμερικανούς, οδηγώντας τις ΗΠΑ σε εμφύλιες ταραχές, χάος και ακραίες πολιτικές αναταραχές.

Το καλύπτω αυτό σε ένα 19λεπτο podcast εδώ (το πλήρες podcast της Ενημέρωσης για την Κατάσταση είναι ξεχωριστό, παρακάτω):

Brighteon.com/a0eff564-1677-4efd-ac98-20b29b04d0fc

Οι πολιτείες των ΗΠΑ πρέπει να προετοιμάσουν τα δικά τους νομίσματα, αλλιώς θα καταρρεύσουν όταν το δολάριο πεθάνει.

Προσωπικά, ελπίζω το Τέξας να αυτοανακηρυχθεί κυρίαρχο έθνος, να λανσάρει το δικό του νόμισμα του Τέξας με βάση το χρυσό (ή το πετρέλαιο) και να αρχίσει να αντλεί πετρέλαιο και να το πουλάει στον υπόλοιπο κόσμο. Το Τέξας μπορεί να σταθεί μόνο του, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. Αλλά σημειώστε τα λόγια μου: Οποιαδήποτε πολιτεία των ΗΠΑ δεν έχει έτοιμο ένα εφεδρικό νόμισμα, θα δει την οικονομία της να καταστρέφεται ολοσχερώς από την κατάρρευση του δολαρίου.

Το Τέξας, η Φλόριντα και άλλες συντηρητικές πολιτείες πρέπει να βάλουν μπροστά και να προχωρήσουν αυτό το σχέδιο, αλλιώς θα βρεθούν σε μια καταστροφική οικονομική κατάρρευση καθώς θα αρχίσει ο υπερπληθωρισμός.

Η Καλιφόρνια είναι ήδη χαμένη. Δεν υπάρχει μέλλον όπου οι παράκτιες περιοχές της Καλιφόρνιας δεν θα καταρρεύσουν σε ένα σενάριο Mad Max απόλυτης ανομίας και χάους.

Πολύ λίγοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι η Αμερική που κάποτε γνώριζαν έχει τελειώσει. Ποτέ δεν θα "επιστρέψει στην κανονικότητα". Ο πληθωρισμός είναι πλέον ένα απελευθερωμένο θηρίο, και η μόνη (παράλογη) λύση που θα προσφερθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι το τύπωμα περισσότερου χρήματος.

Η εκτύπωση περισσότερων χρημάτων για να στηρίξουν την ψευδαίσθηση μιας λειτουργικής οικονομίας

Δεν θα αργήσει η στιγμή που η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα τυπώσει χρήματα για να αγοράσει μετοχές στο χρηματιστήριο ως μια ύστατη προσπάθεια να προβάλει την ψευδαίσθηση της οικονομικής σταθερότητας. Οι αγορές θα εκτοξευθούν ενώ το δολάριο θα πέσει κατακόρυφα. Οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι είναι "πλούσιοι" από τα χαρτοφυλάκια μετοχών τους, ενώ θα πληρώνουν άγρια διογκωμένες τιμές για ψωμί, βενζίνη, ρούχα και καταναλωτικά αγαθά.

Τελικά, η χρηματιστηριακή απάτη Ponzi θα καταρρεύσει, αφήνοντας τον αμερικανικό λαό με τίποτα άλλο παρά με επιδεινούμενο πληθωρισμό. Οι συντάξεις θα εξαλειφθούν. Οι αποταμιεύσεις θα λιώσουν. Το μόνο πράγμα που θα σώσει τους ανθρώπους από την πείνα θα είναι ο χρυσός, το ασήμι, τα πυρομαχικά και άλλα υλικά πράγματα που μπορούν να ανταλλάξουν ή να πουλήσουν για τρόφιμα. Οι άνθρωποι θα πουλήσουν σπίτια, ράντζα και αγροκτήματα μόνο και μόνο για να αποφύγουν την πείνα. Το τρομακτικό είναι ότι κάποιοι θα πουλήσουν τα παιδιά τους. Αυτό θα συμβεί ιδιαίτερα στις περιοχές που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς και στις οποίες ήδη κυριαρχούν οι σατανιστές και οι έμποροι παιδιών (δηλαδή οι δωρητές του Δημοκρατικού κόμματος).

Αυτό θα είναι πολύ χειρότερο από τη Μεγάλη Ύφεση. Και όταν τελειώσει, η Αμερική θα είναι ένα τριτοκοσμικό έθνος με πυρηνικά. Ένας από τους πιο παραγωγικούς τομείς της μελλοντικής οικονομίας της Αμερικής θα είναι η εμπορία ανθρώπων, και καμία γυναίκα ή παιδί δεν θα είναι ασφαλής.

Καθόλου όμορφη εικόνα. Είναι πραγματικά πολύ λυπηρό να βλέπεις πόσο γρήγορα οι Δημοκρατικοί και οι Αριστεροί κατέστρεψαν αυτό το σπουδαίο έθνος. Αυτό συμβαίνει όταν Ρεπουμπλικάνοι όπως ο Μάικ Πενς επιτρέπουν στους Δημοκρατικούς να κλέβουν τις εκλογές και να καταστρέφουν ένα έθνος. Υπάρχουν επιπτώσεις. Ο Πενς είναι προδότης, όπως και οι περισσότεροι Αμερικανοί γερουσιαστές και μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αλλά αυτό το ξέρατε ήδη.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο σημερινό podcast εδώ:

Brighteon.com/ff04bff1-3ffd-4e31-be60-6deeb2742324

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου