Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

«Ο ελληνικός λαός εάν δεν αντιδράσει το 2021, θα είναι το έτος - ταφόπλακα του ελληνισμού...»

 

Από γνώστη των καταστάσεων:

«Ο Μητσοτάκης και η παρέα του έχουν σχέδιο να κάνουν έφοδο και να αρπάξουν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες από τις οποίες μπορούν να κερδίσουν πολλά. Μετά την μηχανοργάνωση που έχει πετύχει ο Πιερρακάκης και την ηλεκτρονική ταυτότητα που θα υποχρεωθεί να πάρει ο καθένας, ο κάθε Έλληνας θα είναι πλέον ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δούλος! 

Μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες θα ξεδιπλώσουν το σχέδιό τους και από εκεί που ως τώρα έδιναν λεφτά, τώρα ήρθε η ώρα για να τα πάρουν πολλαπλάσια κι ολόκληρη την ιδιωτική περιουσία των ελλήνων.

Αυτό που τρέμουν είναι μην προλάβει και τους χαλάσει τα σχέδια ο Ερντογάν! Γι' αυτό υποχωρούν διαρκώς... Τρέμουν μην συμβεί το παραμικρό με τους Τούρκους και η λεηλάτηση της χώρας από την «συμμορία» τους, πάει περίπατο κι οι ίδιοι ψάχνουν πού να κρυφτούν... Αντιδρούν απέναντι στους Τούρκους (δες Έβρο) στον βαθμό που δεν θέλουν να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός εναντίον τους. Μετά την φιέστα στον Έβρο "παρέλαση" κάνουν πάλι οι λαθραίοι... Μην εκπλαγείς, αν δεις τους Τούρκους πάνω σε νησί κι αυτοί να λένε "πάμε σε διαπραγματεύσεις" και να μην κάνουν τίποτα! Οι στρατιωτικοί δεν ξέρω...

Είναι επηρμένοι αλαζόνες. Ο ίδιος κι όσοι τον απαρτίζουν είναι κυνικά κολεγιόπαιδα που διψάνε για ισχύ. Δεν έχουν ιδέα για την κατάσταση της κοινωνίας και ούτε τους νοιάζει... "Δεν μας βλέπουν!".

Προχωρούν στην ηλεκτρονική υποδούλωση του ελληνικού λαού, με αντίτιμο να λεηλατήσουν τις δημόσιες υπηρεσίες που θα τους αποφέρουν τεράστια κέρδη εις βάρος του λαού μας. 

Είναι αδίστακτοι! 

Ο ελληνικός λαός εάν δεν αντιδράσει το 2021, θα είναι το έτος - ταφόπλακα του ελληνισμού...»

topothoumeno.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου