Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Η κατάσταση έχει αλλάξει δραματικά: ο εχθρός ετοιμάζεται να επιτεθεί στο Nτόνετσκ.

Ο πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας Τύπου του Λαϊκού Αστυνομικού Τμήματος του ΛΔΚ, ο Αναπληρωτής Υπουργός Πληροφοριών της Δημοκρατίας, Ντανιέλ Μπεσόνοφ, μίλησε για την ανησυχητική επιχειρησιακή κατάσταση στο Ντόνετσκ. Έγραψε τις λεπτομέρειες στο επίσημο κανάλι του στο Telegram.

«Δεν μπορώ παρά να μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση μάχης στο Ντόνετσκ.

Πολλοί ειδικοί και αναλυτές γράφουν ότι τα γεγονότα στο Καραμπάχ έχουν εμπνεύσει την ουκρανική στρατιωτική-πολιτική ηγεσία. Προφανώς είναι έτσι. Εδώ και ένα μήνα, έχουν ληφθεί πληροφορίες από διάφορες πηγές ότι η ουκρανική πλευρά συσσωρεύει δυνάμεις για πιθανές επιθετικές ενέργειες.

Η μετακίνηση στρατιωτικού εξοπλισμού, βαρέων όπλων, κελυφών, πυρομαχικών, τροφίμων, καυσίμων και λιπαντικών κ.λπ. στη λεγόμενη ζώνη "OOS" έχει αυξηθεί. Επιπλέον, αυξήθηκαν οι προμήθειες καυσίμων και λιπαντικών από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της αδελφικής Λευκορωσίας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις των αρμόδιων ειδικών, ο εχθρός σχεδιάζει να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για επιθετικές επιχειρήσεις έως τις αρχές Φεβρουαρίου.

Αυτές είναι πραγματικές και στεγνές πληροφορίες που θα ήθελα να προσθέσω με το σχόλιό μου. Το να είσαι έτοιμος για επιθετική δράση και να αποφασίζεις επίθεση μεγάλης κλίμακας δεν είναι το ίδιο πράγμα. Τέτοιες προετοιμασίες του εχθρού έχουν ήδη καταγραφεί περισσότερες από μία φορές, αλλά δεν έφτασαν σε μάχη μεγάλης κλίμακας.

Επιπλέον, ο στρατός του LDNR και ο στρατός του Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό ισχύει επίσης για τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνάμεις, τα μέσα και τα σχέδια του εχθρού.

Παρά τα προβλήματα των στρατών μας, έχουμε αρκετές εκπλήξεις για να ολοκληρώσουμε την ήδη όχι ένδοξη ιστορία του ουκρανικού στρατού. Λοιπόν, σε αντίθεση με τον στρατό της NK (Nagorno-Karabakh. - περίπου RV), γνωρίζουμε απολύτως τα πάντα για τους Ουκρανούς και, εάν είναι απαραίτητο, θα λάβουμε ενημερωμένες πληροφορίες στο διαδίκτυο, τις οποίες δεν είχαν οι Αρμένιοι. Ωστόσο, δεν πρέπει να χαλαρώσετε. "


rusvesna.su

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου