Σε «ψυχρό πόλεμο» οδηγεί τη Γαλλία και τη Γερμανία ο Αντρέας Λούμπιτζ, ο οποίος -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία- οδήγησε σκόπιμα το Airbus της Germanwings σε συντριβή στις γαλλικές Άλπεις.
Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του STAR στο Βερολίνο Κώστας Μιχόπουλος, οι γερμανοί πιλότοι αμφισβητούν το πόρισμα των Γάλλων!
Κάνοντας λόγο για τη χειρότερη αεροπορική τραγωδία στη Γερμανία, οι Γερμανοί δείχνουν να μην μπορούν να δεχθούν ότι ένας συμπατριώτης τους πιλότος προκάλεσε τέτοια καταστροφή.
Μάλιστα, έφθασαν στο σημείο να καταθέσουν και μήνυση κατά των γαλλικών αρχών γιατί διέρρεύσαν πρώτα πληροφορίες στους New York Times και μετά έβγαλαν τα επίσημα πορίσματα!
Την ίδια ώρα, όπως σας έχει γράψει το star.gr, και εντός της Γαλλίας αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι η αυτοκτονία το μόνο σενάριο για την τραγωδία με το αεροπλάνο της Germanwings.
Νέες αποκαλύψεις: Είχε προβλήματα όρασης – Πιθανόν αν είναι έγκυος η σύντροφός του!

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Αντρέας Λούμπιτζ με κάποιες εξ αυτών να είναι εξωφρενικά σοκαριστικές!
Σύμφωνα με τους New York Times, ο 28χρονος πιλότος αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης και φοβόταν ότι μπορεί να τυφλωθεί!
Μάλιστα, φέρεται το τελευταίο διάστημα να έψαχνε εναγωνίως θεραπεία για τη συγκεκριμένη πάθηση και έβλεπε και γιατρό για το πρόβλημα αυτό!
Την ίδια ώρα, η κοπέλα του Αντρέας Λούμπιτζ, στην οποία είχε χαρίσει το αυτοκίνητο που είχε πρόσφατα αγοράσει, ήταν σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έγκυος!
Γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν ότι με τη συμπεριφορά τους έδειχναν πως θα παντρεύονταν σε λίγους μήνες αλλά σημειώνουν πως «το τελευταίο διάστημα τσακώνονταν».    http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=270571&artTitle=se_psychro_polemo_odigei_germania__gallia_o_loumpitz_amfisviteitai_to_porisma