Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Ανώτατος Ηγέτης καλεί τη ΝΑΜ, για τη χρήση των ικανοτήτων της, για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας .

             Τεχεράνη, 31 Αυγούστου, IRNA -Ο Ανώτατος Ηγέτης της Ισλαμικής Επανάστασης, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ περιγράφει την τρομοκρατία ως ένα ενοχλητικό πλάσμα που επιβάλλεται από τις περιφερειακές χώρες της Δύσης, λέγοντας ότι οι δυνάμεις των ΗΠΑ και οι δυτικές δυνάμεις φέρνουν τη διαφθορά και την ανασφάλεια, όπου και αν πάνε.

                 Η Σύγκλιση μεταξύ των ισλαμικών κρατών , χρησιμοποιώντας τις ΝΑΜ ικανότητες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι απαραίτητη,είπε ο Αρχηγός σε μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Πακιστάν Ασίφ Ζαρντάρι.
              "Πρέπει να αισθάνονται ευθύνη κατά της παρενόχλησης και τις επιβολές των μεγάλων δυνάμεων και να στέκονται όρθιοι σε αυτά."
            Υπενθυμίζοντας τα ιρανικά συναισθήματα και την θετική στάση απέναντι στο μουσουλμανικό Πακιστάν,την ευσέβια, το ήθος και την καλλιέργεια του έθνους,ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ ελπίζει ότι τα προβλήματα που επιβάλλονται στην χώρα ,δεν θα πάνε μακριά από την εξάρτηση, με τη χάρη του Θεού.
             Ο Ζαρντάρι, από την πλευρά του, περιέγραψε τις διμερείς σχέσεις ως βαθιές και είπε, "οι σοφές ιδέες σας για την ενότητα και την αντίσταση είναι πλήρως αποδεκτές από εμάς."
Έχει εκτιμηθεί το Ιράν για την επιτυχή διεξαγωγή της συνόδου κορυφής της ΝΑΜ. http://irna.ir/News/Politic/Supreme-Leader-calls-for-using-NAM-capacities-to-fight-terrorism/80302340       ΑΠΟΔΟΣΗ:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου