Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις της Σέρβας μάντισσας Verica Obrenovic: «Η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα θα γίνουν το κέντρο του κόσμου»

 Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδωσαν σημασία σε νέες προβλέψεις.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδωσαν σημασία σε νέες προβλέψεις.

Παλιές προβλέψεις.

Πίσω το 2012, ήξερε ότι η Κριμαία θα πήγαινε στη Ρωσία. Δεν έκανε λάθος που προέβλεψε το μέλλον του Αφγανιστάν. Το 2015, προέβλεψε ότι θα εμφανιζόταν ένας νέος θανατηφόρος ιός που θα επιτεθεί στο σύστημα αίματος. Θα υπάρξει διαρροή ιού από το εργαστήριο. Θα είναι χειρότερο από τη λευχαιμία, οι Ρώσοι θα κάνουν τη θεραπεία.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-2

Καλεσμένος του προγράμματος ήταν ο άνθρωπος που κατέγραψε το βίντεο με τις προβλέψεις της μάντισσας, ο μαθητής της Alexander Mitrovich. Ήταν φίλος της και φίλος της οικογένειάς της, ο σύζυγός της. Τα βίντεό της ήταν επιμελώς κρυμμένα γιατί συνεργαζόταν με το Γενικό Επιτελείο της Γιουγκοσλαβίας, με την Ομάδα 69. Ό,τι προέβλεψε έγινε πραγματικότητα.

Οι παρουσιαστές πιστεύουν ότι αν όλα αυτά είχαν δημοσιοποιηθεί νωρίτερα, θα είχαν σωθεί πολλές ζωές. Ο Αλέξανδρος πιστεύει ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε με κάποιο τρόπο το μέλλον. Το μυστικό αρχείο βίντεο έπεσε στα χέρια του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya1.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-3

Ακολουθούν οι προβλέψεις που έγιναν πραγματικότητα: Ιαπωνία, Κίνα, Βραζιλία. Όλα έγιναν πραγματικότητα. Συνεργάστηκε με το Γενικό Επιτελείο και στη συνέχεια απαρίθμησε τις προβλέψεις που βοήθησαν: περιέγραψε όλες τις λεπτομέρειες της απόπειρας δολοφονίας του Προέδρου Μιλόσοβετς, περιέγραψε ακριβώς πού βρισκόταν το σπίτι στο οποίο αφαιρέθηκαν όργανα από Σέρβους προς πώληση κ.λπ.

Οι παρουσιαστές ρώτησαν γιατί αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το μυστικό αρχείο. Ο Αλέξανδρος απάντησε:

«Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον».
Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-4

Ακολουθεί μια πρόβλεψη για την κατάσταση στη χώρα μας, που έγινε το 2012. Θα πρέπει να παραλείψετε αυτό το μέρος, γιατί... Ο Ζεν δεν εγκρίνει τέτοιο περιεχόμενο. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μόνοι σας, το βίντεο βρίσκεται στο "Watch". Ονομάζεται «Σέρβος Βάνγκα» προέβλεψε γεγονότα μέχρι το 2020." Μια πολύ ακριβής πρόβλεψη, περίπου 7 λεπτά μετά το βίντεο.Η μάντης υποσχέθηκε ότι η χώρα μας θα βγει νικήτρια γιατί έχουμε ένα μοναδικό όπλο. Πιστεύει ότι θα παραμείνουμε η μόνη δύναμη στον κόσμο στην οποία θα υποκύψουν όλες οι χώρες.

Προβλέψεις για φυσικές καταστροφές.

Μερικές προφητείες δεν έχουν γίνει ακόμη πραγματικότητα, για παράδειγμα αυτές που αφορούν το υπερηφαίστειο Yellowstone στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύει ότι όταν αρχίσει να λειτουργεί, θα υπάρξει έκρηξη. Οι συνέπειες είναι μια σειρά από σεισμούς. Τότε, όπως είπαν οι παρουσιαστές, όλη η Αμερική θα είναι ερείπια.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-5

Αλλά η μάντισσα προέβλεψε ότι για αρκετές ημέρες θα υπήρχε σκοτάδι σε όλο τον κόσμο και ο ήλιος δεν θα ήταν ορατός. Θα κάνει πιο κρύο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια μικρή Εποχή των Παγετώνων μπροστά. Πλησιάζουμε σε αυτή τη μέρα, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα συμβεί.

Κρίνοντας από τις προβλέψεις της, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι άτυχες, η χώρα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και φυσικές καταστροφές, ορίστε τι είπε το 2016:

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-6
«Θα υπάρξουν φωτιές στην Καλιφόρνια, αυτή είναι στη μια ακτή της Αμερικής, στην άλλη θα υπάρξουν πλημμύρες. Θα υπάρχουν κύματα, τρομεροί άνεμοι, τυφώνες, βλέπω μεγάλα κύματα, φοίνικες ταλαντεύονται, σπίτια καταστρέφονται. θα είναι πλημμύρες (η απάντηση στο ερώτημα τι θα γίνει με τις ΗΠΑ και τον Καναδά) "Θα υπάρξουν πρωτοφανείς πλημμύρες, σεισμοί, θα είναι σε όλη την Αμερική, σε κάθε πολιτεία θα υπάρχει αυτό. Θα υπάρξουν εκρήξεις και πυρκαγιές , πολλά θύματα. Μερικές πόλεις και ακόμη και πολιτείες θα εξαφανιστούν από προσώπου γης».

Είδε αεροπορικά δυστυχήματα και άλλες καταστροφές. Μίλησε για αυτό, αλλά ο κόσμος δεν ακούει.

Όταν οι παρουσιαστές ρώτησαν αν αναμένονταν προβλήματα με το νερό, ο Alexander Mitrovich απάντησε ότι όλο το νερό και τα τρόφιμα θα δηλητηριαστούν. Τότε οι άνθρωποι θα φύγουν από τις πόλεις για τα χωριά και θα επιβιώσουν. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γεννηθεί στη Ρωσία ένας μεγάλος ασκητής που θα σώσει τον κόσμο από αυτή την κρίση.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδωσαν σημασία σε νέες προβλέψεις.-7

Ο Veritze είπε ότι η Δύση μολύνει σκόπιμα τον αέρα, τη λεγόμενη χημική ρύπανση, προκειμένου να οξινίσει το έδαφος. Τότε δεν θα μπορέσει να φυτρώσει ούτε ένας φυσικός σπόρος· το αποτέλεσμα θα είναι αποστειρωμένοι σπόροι. Αυτός που ελέγχει τα τρόφιμα ελέγχει τα έθνη. Αυτός είναι ο βασικός στόχος.

Παγκόσμια κατάσταση.

Όσον αφορά την κατάσταση στον κόσμο, όλο και περισσότερες χώρες θα εμπλέκονται στη γνωστή σύγκρουση. Προέβλεψε μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής στη Μαύρη Θάλασσα και δεν μπορεί να επιλυθεί ειρηνικά.

"Είπε ότι η Ρωσία είναι η ελπίδα όλου του κόσμου. Επομένως, πολλά εξαρτώνται από τη Ρωσία, από τη δύναμη της Ρωσίας, αν μπορεί να αντέξει αυτό το χτύπημα των παγκόσμιων δυνάμεων. Ο ίδιος ο Θεός προφανώς υποστηρίζει τη Ρωσία. Αυτή η μάχη δεν είναι μόνο μια μάχη Για τη Ρωσία, είναι η κύρια, αποφασιστική μάχη όλου του κόσμου. Η μοίρα όλου του κόσμου τώρα κρίνεται».
Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-8

Η μάντης πιστεύει ότι το κέντρο του κόσμου θα είναι η Κίνα, η Ινδία και η Ρωσία. Είναι αυτοί που θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις που επηρεάζουν ολόκληρο τον κόσμο. Η Αμερική αναμένεται να έχει οικονομικά προβλήματα. Οι τιμές του πετρελαίου θα πέσουν, το δολάριο δεν θα είναι πλέον παγκόσμιο νόμισμα, θα χάσει την αξία του λόγω της Κίνας και της Ρωσίας και το ρούβλι θα ενισχυθεί. Μετά από φυσικές καταστροφές, η Αμερική θα είναι απασχολημένη με τα δικά της δεινά, θα σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική άλλων χωρών, θα πάψει να είναι απειλή για τον κόσμο, κυρίαρχη δύναμη.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-9

Πρόβλεψη για την τύχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δημιουργηθεί μια νέα και η Σερβία θα είναι μέρος της. Αλλά πολλές πρώην συμμετέχουσες χώρες δεν θα συμπεριληφθούν. Για παράδειγμα, η Κροατία και η Σλοβενία. Σε αυτές τις χώρες, πρέπει να περιμένουμε μια σοβαρή οικονομική κρίση· ακόμη και τρόφιμα θα αγοράζονται με πίστωση. Οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ θα φύγουν από τη συμμαχία, θα παραμείνει μόνο στην Αμερική.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-10

Η Αμερική θα σκάσει σαν σαπουνόφουσκα, το δολάριο αναμένεται να πέσει και η Ρωσία θα γίνει παγκόσμια δύναμη, το ρούβλι υπόσχεται να γίνει το πιο αξιόπιστο νόμισμα.

"Η παγκόσμια κυβέρνηση θέλει να μειώσει τον αριθμό των ανθρώπων στον πλανήτη. 2-3 χρόνια πριν εμφανιστεί ο κορωνοϊός, είπε ότι ο ιός θα δημιουργηθεί σε εργαστήριο."
Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-11

Το Ιράν θα ενταχθεί στις χώρες BRICS. Το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ, δεν θα υπάρχουν νικητές σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτή η σύγκρουση θα είναι ευκολότερο να παλέψεις για όσους βρίσκονται στο έδαφος παρά στον ουρανό. Η μεγαλύτερη καταστροφή είναι ο βιολογικός πόλεμος. Είδε πολλά βιολογικά εργαστήρια.

Η Ρωσία θα αντικαταστήσει την Αμερική στην παγκόσμια σκηνή. Θα υπάρξουν τρομοκρατικές επιθέσεις στη Μεγάλη Βρετανία, στη Γαλλία, είδε και μεταφορικές καταστροφές. Η Μεγάλη Βρετανία θα διαλυθεί σε Αγγλία και Σκωτία, η Ισπανία θα χωριστεί επίσης, η Ιταλία επίσης, σε βόρεια και νότια τμήματα. Θα υπάρξουν πολλές διαδηλώσεις, συγκρούσεις στους δρόμους και τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδωσαν προσοχή σε νέες προβλέψεις.-12

Η Σουηδία θα είναι κάτω από το νερό, πλημμύρες θα σημειωθούν και στις Σκανδιναβικές χώρες λόγω της τήξης των παγετώνων. Πολλές χώρες μπορούμε να πούμε ότι παύουν να υπάρχουν. Στην Ιταλία, το ηφαίστειο Αίτνα θα ξυπνήσει, οι συνέπειες της έκρηξης θα είναι σοβαρές, θα γίνει σεισμός. Είδε μια σύγκρουση στον αέρα μεταξύ δύο πυραύλων, της Αμερικής και της Βόρειας Κορέας. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια σύγκρουση μεταξύ αυτών των δύο χωρών.

Χθες στο κανάλι "Russia 1" υπήρχε μια εκπομπή για τη "Σέρβα Βάνγκα" Βέρικα Ομπρένοβιτς. Εκεί θυμήθηκαν τις προηγούμενες ακριβείς προβλέψεις της και έδιναν σημασία σε νέες προβλέψεις.-13

Η Εσθονία, η Λετονία και η Λιθουανία θα γίνουν μέρος της Ρωσίας. Η Ρωσία θα επεκταθεί στην Ευρώπη, πολλές χώρες θα συμφωνήσουν να ενωθούν μαζί μας."Θα έχει η Ινδία συμμαχία με την Κίνα; Ναι, με την Κίνα και τη Ρωσία. Το κέντρο του κόσμου θα είναι η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία. Θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για όλο τον κόσμο. Οι δικοί μας πρέπει να ενισχύσουν τις σχέσεις με την Κίνα, τη Ρωσία και την Ινδία. "

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου