Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ανθρωπότητα: Πειραματόζωα με άλλοθι τις… απαγωγές από εξωγήινους.

 

Η φρικτή αλήθεια πίσω από τις «απαγωγές από εξωγήινους» .

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)


Έχω πει κι έχω γράψει πολλές φορές, πως όσοι ερευνούμε την Αλήθεια, πάντα αφήνουμε να διαρρεύσει το 10% όσων γνωρίζουμε. Κι αυτό, γιατί η ανθρωπότητα έχει ποτιστεί τόσο καλά από τους

χειραγωγούς της ιστορίας, που δεν είναι έτοιμη ν’ αντέξει την πραγματικότητα. Επί σειρά δεκαετιών, έχει απλωθεί ένα πυκνό πέπλο που κρύβει το τι πραγματικά συμβαίνει. Όμως, κάθε πέπλο, έχει και τις χαραμάδες του. Αυτές οι χαραμάδες, μας επιτρέπουν να κρυφοκοιτάμε το σκοτάδι που κρύβουν. Κι αυτό το σκοτάδι είναι πιο αποτρόπαιο κι από την πιο νοσηρή φαντασία.

Το βασικότερο πρόβλημα ωστόσο, παραμένει η ύπαρξη αποδείξεων. Σε αυτό στηρίζονται κι οι χειραγωγοί της ιστορίας, ώστε να αποκαλούν την αποκάλυψη της Αλήθειας ως «θεωρία συνωμοσίας» . Μας κατηγορούν ότι βλέπουμε συνωμοσίες παντού. Αλλά σκεφτείτε το λίγο… Αν δεν υπήρχαν, δε θα τις βλέπαμε. Ποιος ο λόγος να βλέπουμε κάτι που δεν υπάρχει; Ως εκ τούτου, ο αναγνώστης θα πρέπει να βασίζεται στην αξιοπιστία του εκάστοτε γράφοντος. Κι όχι μόνο! Υπάρχει κι η «μαγική» υπόφυση. Εκείνο το μικρό μέρος του εγκεφάλου μας που επεξεργάζεται κι αναλύει την Παγκόσμια Μνήμη. Αυτό το μικρό «εργαλείο» του ανθρώπινου εγκεφάλου, το οποίο καθοδηγεί τη διαίσθηση. Όταν εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» αποκαλύπτουμε κάτι, η υπόφυση αυτόματα επεξεργάζεται την πληροφορία και μας ενημερώνει αν είναι σωστή ή λάθος. Κι είναι πολλοί εκείνοι που «διαισθητικά» καταλαβαίνουν την αλήθεια από το ψεύδος γιατί έχουν μάθει να «ακούν» την υπόφυση.

Φταίνε οι… εξωγήινοι…

Κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 1940 και στις αρχές του 1950, ένα «νέο» σχετικά φαινόμενο άρχισε να παίρνει διαστάσεις: Η πυκνή εμφάνιση ΑΤΙΑ, κυρίως στις περιοχές των Νοτίων ΗΠΑ και στο Μεξικό. Αν αναλογιστεί κάνεις ότι αυτήν την εποχή επιστήμονες της ναζιστικής Γερμανίας ήδη είχαν ξεκινήσει να συνεργάζονται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, τότε οι συγκυρίες γίνονται ακόμη πιο ύποπτες, κυρίως λόγω της ναζιστικής πρωτοπορίας στην κατασκευή ιπταμένων σκαφών σε σχήμα καπέλου, με την ονομασία Haunebu.

Αρχές Ιουλίου του 1947, μία πολύ δυνατή κακοκαιρία χτύπησε την περιοχή του Νέο Μεξικό. Το επόμενο πρωί, ο WW «Mack» Brazel και ο επιστάτης του Foster Ranch κοντά στην Corona, 75 μίλια (120 χλμ.) βόρεια του Roswell, βγήκαν για να ελέγξουν τα πρόβατά του. Το ίδιο έκανε κι ο γείτονας Ντη Πρόκτορ. Στην αναζήτησή τους, βρέθηκαν μπροστά σε ένα αναπάντεχο γεγονός. Η περιοχή είχε γεμίσει συντρίμμια από μέταλλα και άλλα υλικά. Εξετάζοντας τα συντρίμμια, διεπίστωσαν ότι το μέταλλο τους ήταν άγνωστο και μάλιστα το χαρακτήρισαν «περίεργο» . Ο Brazel, συγκέντρωσε αρκετά κομμάτια από τα συντρίμμια κι οι γονείς του φίλου του Πρόκτορ, τον παρότρυναν να τα πάει στις αρχές.

Το Σάββατο, 6 Ιουλίου, ο Brazel πήρε τα κομμάτια και τα πήγε στο γραφείο του Σερίφη, ο οποίος δεν έδειξε να ενδιαφέρεται. Ωστόσο, κάλεσε την τοπική αεροπορική βάση Roswell Army Air Field, για την πιθανότητα να επρόκειτο για κάποια συντριβή αεροσκάφους. Αυτό που ακολούθησε, ήταν πρωτοφανές. Ο Στρατός κατέκλυσε την περιοχή σε χρόνο ρεκόρ. Κυβερνητικοί και άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών έφτασαν στο Roswell, θέτοντας την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τυπικής καραντίνας. Τα στρατιωτικά καμιόνα γέμιζαν με συντρίμμια κι έφευγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι ανακρίσεις γίνονταν όλο και πιο απειλητικές. Κατέσχεσαν ό,τι είχαν μαζέψει οι κάτοικοι, αλλά στο μεταξύ είχαν ήδη ενημερωθεί τα ΜΜΕ, που έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο περίεργη, καθώς η Αεροπορία κάλεσε σε συνέντευξη Τύπου, έχοντας μαζί της τον σερίφη και τους αυτόπτες μάρτυρες. Η συνέντευξη είχε ως επίσημο αφήγημα ότι τα συντρίμμια προέρχονταν από ένα… μετεωρολογικό μπαλόνι κι ότι δεν υπήρχε κανένα περίεργο αεροσκάφος. Αυτό που δεν κατάφερε η συνέντευξη αυτή ν’ αποσαφηνίσει, είναι το γιατί υπήρξε τόσο μεγάλη κινητοποίηση για ένα… «μετεωρολογικό μπαλόνι» . Λίγο αργότερα οι μάρτυρες ομολογησαν ότι είχαν υποστεί απειλές κι εκβιασμούς προκειμένου να μην αποκαλύψουν τι είχαν ανακαλύψει.

Η υπόθεση αυτή, έμεινε στην ιστορία ως «Υπόθεση Roswell» και μέχρι και σήμερα πυροδοτεί πολλά σενάρια και πολλές φήμες. Μία από τις πιο γνωστές φήμες είναι ότι μετά το Roswell ανακαλύφθηκε το λέιζερ. Άλλη μία είναι ότι οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία του ΑΤΙΑ στα πολεμικά της αεροσκάφη. Αυτές και άλλες φήμες και υποθέσεις, διαδίδονται στους χώρους των «ουφολόγων» . Το αν είναι αληθινές ή όχι, θα το αφήσω στην κρίση σας, αφού πρώτα διαβάσετε το παρόν άρθρο. Γιατί το θέμα μας δεν είναι να σας δώσω «στο πιάτο» όλες τις απαντήσεις, αλλά να σας βάλω σε μία διαδικασία να σκεφτείτε «έξω από τα όρια» που έχετε συνηθίσει.

Της υπόθεσης Roswell, είχε προηγηθεί ένα άλλο ανεξήγητο φαινόμενο, αυτήν τη φορά στη Σιβηρία. Στις 30 Ιουνίου του 1908, μία τρομακτική έκρηξη σημειώθηκε κοντά στον ποταμό Τουνγκούσκα, ισοπεδώνοντας πάνω από 1.000 τ.χλμ δάσους. Η έκρηξη αυτή, κινητοποίησε το στρατό της Σοβιετικής Ενώσεως και τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, ενώ ο χώρος όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο αποκλείστηκε. Κάποιοι στρατιώτες που συμμετείχαν στη φύλαξη της περιοχής, είπαν αργότερα ότι είδαν κάποιους με ειδικές στολές να μεταφέρουν κάποια αντικείμενα στα στρατιωτικά οχήματα. Τα αντικείμενα αυτά ήταν σκεπασμένα και δεν μπορούσαν να ξέρουν το περιεχόμενό τους.

Σύμφωνα με την επίσημη θέση, κάποιος μετεωρίτης εξερράγη στον αέρα λίγο πριν καταπέσει στη Γη. Στον αντίποδα, οι θεωρητικοί της ουφολογίας ισχυρίζονται ότι αυτό που συνέβη ήταν να συντριβεί ένα ΑΤΙΑ και να εκραγεί. Κι οι δύο θέσεις όμως, δημιουργούν αναπάντητα ερωτήματα. Στην περίπτωση του μετεωρίτη, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το γιατί εξερράγη στον αέρα, ενώ στην περίπτωση του ΑΤΙΑ δεν μπορεί να εξηγηθεί η μεγάλης έκτασης καταστροφή του δάσους. Για τους λόγους αυτούς, το συμβάν παραμένει ένα μυστήριο.

Περιοχή 51 (Area 51)

Στην Έρημο της Νεβάδα, βρίσκεται ένα κτηριακό συγκρότημα, πολύ καλά φυλαγμένο και κυρίως μη χαρτογραφημένο. Αυτό από μόνο του, αρκεί να πυροδοτήσει διάφορα σενάρια κι όχι άδικα. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αναφέρει την ύπαρξη περίεργων φώτων στον ουρανό του σημείου, ενώ αρκετοί είναι κι εκείνοι που έχουν αναφέρει ΑΤΙΑ. Πρόκειται για την περιβόητη «Περιοχή 51″(Area 51),όπου οι πληροφορίες για το τι συμβαίνει, είναι πολλές και συγκεκχυμένες σε σημείο που εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει ότι επίτηδες υπάρχει τέτοια υπερπληροφόρηση, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη συγκάλυψη.

Το παρακάτω βίντεο, προέρχεται από το Pieraldo tv. Ο αναδείξας το βίντεο, ισχυρίζεται ότι δείχνει τον υπόγειο χώρο κίνησης και στάθμευσης οχημάτων της γνωστής πλέον «Περιοχής 51» (Area 51) που βρίσκεται στην Έρημο της Νεβάδα. Στο βίντεο διακρίνουμε δαιδαλώδεις διαδρόμους έκτασης πολλών χιλιομέτρων. Αυτό που παρατηρεί κάποιος, είναι η διάμετρος της κάθε κολώνας, η οποία είναι αρκετά μεγάλη. Λίγα λεπτά αργότερα, βλέπουμε τις κολώνες χωρίς βάψιμο και προσθήκες, να αποκαλύπτουν ένα βραχώδες έδαφος. Ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για την περιβόητη Περιοχή 51, φαίνεται να ευσταθεί, τόσο λόγω του μήκους του χώρου, όσο και λόγω της μορφολογίας του.

Πηγή βίντεο: pieraldotv

Αυτό που κυρίως παρατηρήθηκε από την εποχή του Roswell και μετά, ήταν ένα πλήθος αναφορών ανθρώπων που ισχυρίζονταν ότι είχαν απαχθεί από… εξωγήινους. Πολλοί από αυτούς, ισχυρίζονταν ότι κατά τη διάρκεια της απαγωγής τους υπέστησαν φρικτά ιατρικά πειράματα και φρικτές ιατρικές εξετάσεις. Για 36 περίπου χρόνια, οι απαγωγές από εξωγήινους είχαν γίνει το κύριο θέμα των ουφολόγων. Και ξενικά… σιωπή! Οι απαγωγές σταμάτησαν ως «δια μαγείας» κάπου μεταξύ 2012 και 2015. Μία γνωστή μου από τη Νέα Ζηλανδία που ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα των απαγωγών μου επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν υπάρχουν πουθενά αναφορές. Τι έγινε; Έχασαν ξαφνικά το ενδιαφέρον τους οι εξωγήινοι για την ανθρώπινη ανατομία ή όλα ήταν μία μαζική υστερία;

Κατ’ αρχάς, γιατί σώνει και καλά θα πρέπει να θεωρούμε ότι οι εξωγήινοι απέκτησαν ξαφνικά ενδιαφέρον για την ανθρώπινη ανατομία, αφού εδώ κι εκατοντάδες χρόνια επισκέπτονται τον πλανήτη μας; Μετά από τόσα χρόνια, τώρα τους έπιασε ο πόνος; Κι όλα αυτά, ενόσω οι κυβερνήσεις αρνούνταν κατηγορηματικά ότι υπήρχαν εξωγήινοι αλλά ταυτόχρονα είχαν αναθέσει στο Στρατό ν’ ασχολείται «υπογείως» με το θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα «Blue files» που διατηρούσε η Βρετανική Βασιλική Αεροπορία (RAF) τα οποία εμπεριείχσν θεάσεις και περιγραφές ΑΤΙΑ. Και το βασικό ερώτημα ήταν, για ποιο λόγο επέτρεπαν οι κυβερνήσεις να διαρρέουν περιπτώσεις απαγωγών από εξωγήινους τη στιγμή που οι ίδιες αρνούνταν την ύπαρξή τους. Γιατί τελικά, για όλα έφταιγαν οι… εξωγήινοι;

Μία φρικτή Αλήθεια

Κατά τη διάρκεια που οι ιστορίες για απαγωγές από εξωγήινους πλήθαιναν, υπήρχε κάτι άλλο που αυξανόταν στη Γη: το εμβόλιο κατά της ευλογιάς! Επρόκειτο για μια πολύ περίεργη «σύμπτωση», αφού το εμβόλιο αυτό ήταν τότε υποχρεωτικό και μάλιστα γινόταν και στα σχολεία με το «έτσι θέλω». Το ακόμη πιο περίεργο ήταν πως ενώ υποτίθεται ότι τα εμβόλια εμπεριέχουν μία εξασθενημένη μορφή της νόσου, κανένας από τους εμβολιασθέντες δεν παρουσίασε το παραμικρό σύμπτωμα. Και ναι! Το εμβόλιο κατά της ευλογιάς, ήταν το πρώτο παγκόσμιο ιατρικό πείραμα. Το δεύτερο ήταν το εμβόλιο κατά της γρίπης, το τρίτο ήταν το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, το τέταρτο ήταν το εμβόλιο κατά των λεγόμενων «παιδικών ασθενειών» και το πέμπτο ήταν το εμβόλιο κατά του Covid-19. Κι ενώ υποτίθεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μόλις το 2008 ανακοίνωσε ότι εξαλείφθηκε η ευλογιά, η γρίπη, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας κι ο Covid-19 αππδεικνύονται «άτρωτα» στα… «εμβόλια» . Όσο για τις παιδικές ασθένειες (ιλαρά, ανεμοβλογιά κοκ), οι γνώμες διίστανται.

Εκείνο ωστόσο που παρατηρήθηκε μετά από κάθε εμβόλιο, ήταν κάποιες μεταλλάξεις στο ανθρώπινο είδος. Ματαλλάξεις που είχαν να κάνουν με το ύψος των απογόνων των εμβολιασθέντων, το διανοητικό επίπεδο, την αντοχή του οργανισμού στις ασθένειες κοκ. Αναμένονται τώρα τα αποτελέσματα των απογόνων όσων εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19. Κυρίως όσων εμβολιάστηκαν με mRNA, όσων βέβαια επιζήσουν κι όσων μπορέσουν ν’ αναπαραχθούν.

Εν τούτοις, ήταν άξιο αναφοράς το γεγονός ότι στο αποκορύφωμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά της ευλογιάς, οι απαγωγές από εξωγήινους έφτασαν κι εκείνες στο δικό τους αποκορύφωμα, ενώ σημείωσαν πτώση μετά το 2008 κι εξαφανίστηκαν 4 περίπου χρόνια αργότερα.

Σύμφωνα με όσα έχουν κατά καιρούς περιγράψει άνθρωποι που εργάζονταν σε νευραλγικές υπηρεσίες του αμερικανού στρατού, κι ανάμεσά τους άτομα που ισχυρίζονταν ότι εργάζονταν στην περιβόητη Περιοχή 51, κανένας εξωγήινος δεν απήγαγε κανέναν γήινο. Και φυσικά, κανένας εξωγήινος δεν πραγματοποίησε ιατρικά πειράματα σε οποιονδήποτε γήινο. Όλες αυτές οι ιστορίες, ήταν μια καλοστημένη προπαγάνδα του αμερικανικού αλλά και του ρωσικού στρατού, προκειμένου να κρύψουν τη φρικτή Αλήθεια.

Όπως είδαμε και στην αρχή, αμέσως μετά το τέλος του β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι ναζί επιστήμονες βρήκαν αμέσως τη θέση τους στα εργαστήρια των ΗΠΑ και της Σοβιετικής Ενώσεως. Ήδη είχαν την αρχική τεχνογνωσία για την κατασκευή ιπταμένων δίσκων. Αυτή η τεχνογνωσία, ταίριαξε απόλυτα με την τεχνολογία των δύο χωρών, αλλά και με τη δίψα τους για παγκόσμια κυριαρχία. Καθώς ήδη η Pfizer αλλά και άλλες φαρμακευτικές της Big Pharma είχαν ήδη ναζί επιστήμονες το πειραματικό φαρμακευτικό πρόγραμμα «έδεσε» μια χαρά με τη νέα ιπτάμενη τεχνολογία. Επισήμως, κανένα κράτος δεν μπορούσε να διεξάγει πειράματα πάνω σε ανθρώπους, κατά κύριο λόγο χάρη στη Συνθήκη της Νυρεμβέργης που καταδίκαζε σε θάνατο όσους διεξήγαγαν τέτοια πειράματα.

Κάποιος νους σκέφτηκε τότε να κατηγορηθούν οι… εξωγήινοι! Έπρεπε όμως να δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο. Κι αυτό το πλαίσιο δεν ήταν άλλο από ένα πρόγραμμα που επισήμως ξεκίνησε η CIA να λειτουργεί «δοκιμαστικά» το 1953. Πρόκειται για το γνωστό «MK Ultra«, ένα πρόγραμμα επηρεασμού της ανθρώπινης σκέψης και συμπεριφοράς με τη χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων. Ήταν η εποχή που δημιουργήθηκε το περιβόητο ψυχοτρόπο ναρκωτικό LSD. Το υπόβαθρο ήταν πλέον έτοιμο. Έμενε μονο η τελευταία «πινελιά» κι αυτή δεν ήταν άλλη από το να πειστούν τα υποκείμενα των πειραμάτων ότι είχαν απαχθεί από… εξωγήινους. Εδώ λειτούργησαν τα ψυχοτρόπα φάρμακα, σε συνδυασμό με υποσυνείδητες εικόνες.

Ένας εντυπωσιακός ιπτάμενος δίσκος εμφανίζεται. Ενεργοποιείται το σύστημα αποκοπής ηλεκτρικής ενέργειας, ένα σύστημα που αργότερα θα γίνει το κύριο όπλο ηλεκτρονικού πολέμου. Τα αυτοκίνητα ακινητοποιούνται. Όσοι βλέπουν το παράδοξο θέαμα, σκέφτονται αμέσως εξωγήινους. Η εικόνα του γνωστού γκρι εξωγήινου με τα μεγάλα μαύρα μάτια, την ανύπαρκτη μύτη, τα σχιστοειδή χείλη, το σχεδόν καχεκτικό σώμα, γίνεται το βασικό πρότυπο εξωγήινων. Οι αποκαλούμενοι και «γκρι» έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται θέμα στα «συνωμοσιολογικά» περιοδικά, δημιουργώντας μία αρχική «πλύση εγκεφάλου». Πρότυπο αυτής της εικόνας στέκεται μία φωτογραφία που φέρεται να έχει διαρρεύσει από κάποιον στρατιωτικό κινηματογραφιστή ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο αμερικανικός στρατός του είχε αναθέσει να αποθανατίσει τη νεκροψία ενός εξωγήινου όντος που βρέθηκε στα συντρίμμια του σκάφους που έπεσε στο Roswell. Οι επίσημες πηγές διέψευδαν αυτόν τον ισχυρισμό κι οι ουφολόγοι χρησιμοποιούσαν τη διάψευση ως απόδειξη. Και λογικό, αφού οι επίσημες διαψεύσεις έμοιαζαν περισσότερο με ξόρκια παρά με εμπεριστατωμένες αποδείξεις. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το περίεργο «γαϊτανάκι» είχε ως αποτέλεσμα να περάσει στην εντύπωση της κοινής γνώμης ότι αυτός ο τύπος εξωγήινου είναι υπαρκτός.

Το αποτέλεσμα ήταν οι απαχθέντες να παίρνουν όρκο ότι γκρι εξωγήινοι με μεγάλα μαύρα μάτια τους είχαν απαγάγει και τους έκαναν πειράματα. Για έναν «περίεργο» λόγο, οι απαγωγές κατά την απόλυτη συντριπτική τους πλειοψηφία έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ και στο Μεξικό. Για έναν ακόμη πιο «περίεργο» λόγο, οι περισσότερες απαγωγές στις ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν στις περιοχές της Αριζόνα, της Καλιφόρνια και του Νέο Μεξικό οι οποίες είναι πολύ κοντά στην Πολιτεία της Νεβάδα και κατ’ επέκταση στην «Περιοχή 51». Αυτή η… «λεπτομέρεια» φαίνεται να είχε διαφύγει της προσοχής των ουφολόγων, εκ των οποίων σίγουρα κάποιοι ήταν «στημένοι» από την αμερικανική κυβέρνηση προκειμένου να δημιουργούν σύγχυση.

Το κόστος της όλης επιχείρησης ήταν τεράστιο. Τα οφέλη ωστόσο, πολύ περισσότερα.

  • Νέες στρατιωτικές εφαρμογές
  • Νέες ιατρικές εφαρμογές
  • Νέα μέθοδος κατασκοπείας
  • Νέες τεχνολογίες

και πολλά ακόμη. Κι αν έχετε την εντύπωση ότι αυτά τα πειράματα έγιναν προς όφελος της ανθρωπότητας, μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείτε ξανά. Οι περισσότεροι απαχθέντες, παρουσίασαν κάποια μορφή καρκίνου λίγο καιρό μετά την απαγωγή τους. Άλλοι έχασαν τα λογικά τους, άλλοι έβλεπαν εφιάλτες, άλλοι πέθαναν από ανεξακρίβωτη αιτία. Σε όλον αυτόν τον παραλογισμό, οι «επιστήμονες» κι οι ΗΠΑ βγήκαν «λάδι». Κανείς δεν μπορούσε να τους κατηγορήσει για παράνομα πειράματα. Για όλα έφταιγαν οι… εξωγήινοι. Επισήμως, οι εξωγήινοι έκαναν γονιδιακές δοκιμές, χειρουργούσαν, έκοβαν κομμάτια, έκαναν ευγονικές δοκιμές και πολλά άλλα. Και ποιο δικαστήριο θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιους εξωγήινους που έρχονταν ινκόγκνιτο στον πλανήτη μας, άρπαζαν ανθρώπους και τους μπούκωναν καρκίνους, σχιζοφρένεια και ό,τι άλλο;

Όσο η τεχνολογία προχωρούσε στον κόσμο και οι ψηφιακές κάμερες αλλά κι οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων γίνονταν απόκτημα του συνόλου της ανθρωπότητας, οι απαγωγές μειώθηκαν. Το ίδιο και οι θεάσεις. Ωστόσο, είχαν ήδη στηθεί, χάρη και στο Hollywood, οι βάσεις για να μας ξεφουρνίσουν το γεγονός ότι τελικά οι εξωγήινοι υπάρχουν κι ότι μας επισκέπτονται. Η αρχική άρνηση, μετατράπηκε σε κατάφαση με τη NASA να βγάζει στη δημοσιότητα βίντεο με καταγραφές ΑΤΙΑ από αεροσκάφη. Το κέρδος πολλαπλό. Το παραμύθι σταθερό, με μόνη αλλαγή στη μία πλευρά των πρωταγωνιστών. Αρχικά ήταν οι «κακοί Ινδιάνοι» κι οι «καλοί αμερικανοί». Μετά, η πλευρά των «κακών» άλλαζε κατά το συμφέρον των ΗΠΑ: οι «κακοί» ρώσοι, οι «κακοί» τρομοκράτες, οι «κακοί» τζιχαντιστές, οι «κακοί» εξωγήινοι κοκ. Αλλά στην πλευρά των «καλών» πάντα οι αμερικανοί που βρίσκουν τον τρόπο να «σώσουν» την ανθρωπότητα ως παγκόσμιοι σερίφηδες. Οι δολοφόνοι της ανθρωπότητας, εμφανίζονται ως σωτήρες…

kanenazori.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου