Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει εκεί που είχε καθυστερήσει από καιρό.

Τη νύχτα της 4ης Οκτωβρίου 2022 οι κάτοικοι του ιαπωνικού νησιού Χοκάιντο πήγαν για ύπνο ως συνήθως, καθώς τίποτα κακό δεν έδειχνε να προμηνύει κάτι καλό. Ωστόσο, προς μεγάλη έκπληξη όλων, όταν άρχισε να ξημερώνει, οι σειρήνες αεροπορικής επιδρομής βροντοφώναξαν σε όλο το νησί.

και όλες οι τηλεοράσεις και τα τηλέφωνα έλαβαν μήνυμα για πιθανή πυραυλική επίθεση, προτείνοντας να πάτε αμέσως στο πλησιέστερο καταφύγιο:Αιτία του συναγερμού ήταν, ως συνήθως, η Βόρεια Κορέα, η οποία πραγματοποίησε άλλη μια πυραυλική δοκιμή, μόνο που αυτή τη φορά ο πύραυλος ήταν μεγάλος και πέταξε πολύ μακριά:


Αν κρίνουμε από το εύρος των πυρών, πρόκειται για δοκιμή πυραύλου μεσαίου βεληνεκούς, τον οποίο οι Κορεάτες δεν επιτρέπεται να εκτοξεύσουν, οπότε θα υπάρξει πολύς θόρυβος και δυνατές δηλώσεις γύρω από αυτό το θέμα σήμερα.  Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν είναι πολύ σαφές τι ώθησε τους Κορεάτες να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, αλλά σε αυτή την κατάσταση πολλοί άνθρωποι θυμούνται τώρα ξαφνικά τις εβραϊκές προφητείες για το Τέλος των Ημερών, ορισμένες από τις οποίες περιλαμβάνουν τη Βόρεια Κορέα.


Η πιο διάσημη προφητεία για τη Βόρεια Κορέα και το ρόλο της σε αυτό το αποκαλυπτικό σενάριο χρονολογείται από το 1994. Αυτό είναι του διάσημου Ισραηλινού καμπαλιστή Levi Saadia Nahmani, ο οποίος προέβλεψε με ακρίβεια τον Πόλεμο των Έξι Ημερών το 1967 και τον Πόλεμο της Ημέρας της Κρίσεως το 1973.


Για τη Βόρεια Κορέα, η οποία διέθετε ακόμη πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς και πυρηνικά όπλα το 1994, ο Λεβί Σααντία Ναχαμανί είπε: "Ούτε η Συρία, ούτε η Περσία (Ιράν), ούτε η Βαβυλώνα (Ιράκ), ούτε ο Καντάφι (Λιβύη). Η Κορέα θα έρθει εδώ!". Ασχοληθήκαμε με αυτή την προφητεία λεπτομερώς στο Πότε η Σεούλ θα γίνει Σέολ;

Μια άλλη προφητεία, η οποία είναι στην πραγματικότητα 1500 ετών, έγινε γνωστή μόλις πριν από λίγα χρόνια και συζητήθηκε ευρέως σε εσχατολογικούς χώρους.  Χρονολογείται από το 4632 μ.Χ. ή το 872 μ.Χ., όταν ένα ηλικιωμένο και άτεκνο εβραϊκό ζευγάρι, που αναζητούσε απεγνωσμένα ένα παιδί, απέκτησε ξαφνικά ένα αγόρι. Και μόλις το παιδί άρχισε να μιλάει, άρχισε να ξεστομίζει μεγάλα αποσπάσματα στα αραμαϊκά, τα οποία προκάλεσαν σοκαριστική εντύπωση στους ραβίνους. Άρχισαν να τα γράφουν όλα, και μόλις το αγόρι παρέδωσε ολόκληρο το κείμενο πέθανε. 

Για τα επόμενα χίλια ενάμιση χρόνια οι ραβίνοι προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτά που τους είχε πει το παιδί και μόνο στην εποχή μας, ένας 100χρονος ραβίνος, ο Μοσέ Αχαρόν Χα-Κοέν, που αφιέρωσε τη ζωή του σε αυτά τα κείμενα, σήκωσε ελαφρώς το πέπλο της μυστικότητας που τα περιέβαλε. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κείμενα μιλούν για έναν χρόνο και ένα σημάδι του ερχομού του Μεσσία, πριν από τον οποίο θα επικρατήσει χάος και τρομακτική βία σε όλο τον κόσμο. Αλλά το τέλος θα έρθει με έναν πόλεμο που θα είναι πολύ σύντομος και θα διαρκέσει λίγα λεπτά και θα διεξαχθεί από μια χώρα που ταιριάζει καλύτερα στην περιγραφή της Βόρειας Κορέας. 

Με την προσοχή του κόσμου να είναι τώρα στραμμένη στην Ουκρανία, η οποία για περισσότερο από έξι μήνες αντιστέκεται στις ορδές των αγρίων, πολλοί πιστεύουν ότι αυτή η σύγκρουση θα αποτελέσει τη βάση του τελικού πολέμου. Αλλά σύμφωνα με τους ραβίνους, η κύρια σύγκρουση δεν θα λάβει χώρα στην Ουκρανία ή ακόμη και στη Μέση Ανατολή, αλλά κάπου στην περιοχή της Βόρειας Κορέας, οπότε θα παρακολουθούμε. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Είμαι χριστιανη ορθόδοξη και οι μόνες προφητείες, που πιστεύω είναι των αγίων μας.
    Σύμφωνα με αυτά που διαβάζω σε εσς και συγκρίνω με τις προφητείες μας ,μιλάτε (εζεις)για τον ερχομό του αντίχριστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή