Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019

GEWKWN : ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ………. ‘’ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ’’/ Όταν θα μπεις στο Όρος για να γίνεις μοναχός, με την κουρά σου, τότε θα αρχίσουν τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα !

GEWKWN
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ………. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ……… ΟΙ ΜΗΔΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ……

Αυτά τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνεια ‘’ ίσως ‘’ να είναι τα τελευταία που περνούμε υπό κατοχή ( Κύπρος, Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολις, Βόρεια Ήπειρος, Μακεδονία, Πόντος και άλλα κατεχόμενα Ελληνικά εδάφη) ο Γέροντας μου το 2013 μας είπε για ‘’Μαύρα’’ Χριστούγεννα , χωρίς όμως να αναφέρει χρονολογία, φέτος μας επανάλαβε πάλι το ίδιο, όμως μας τόνισε ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ο Γέροντας μας συμβούλεψε να έχουμε στο σπίτι Αγιασμό, Αντίδωρον, προσευχητάριο, και κερί της Ανάστασης, να έχουμε πάντα μαζί μας ένα μικρό ξύλινο Σταυρό, και μικρές εικόνες Του Χριστού και της Παναγίας, και Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
Ο Γέροντας εδώ και χρόνια έλεγε ότι ο πόλεμος θα γίνει στην Θάλασσα, όσον αφορά την Κύπρο μας έδειξε και το σημείο στην θάλασσα που θα γίνει μεγάλη σύγκρουση………..
Αν τα γεγονότα αρχίσουν αυτά τα Χριστούγεννα είναι θέμα που θα αποφασίσει Ο χριστός αν θα το επιτρέψει η θα το αναβάλει
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…….
ΕΛΛΗΝΕΣ…
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΕΠΠΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΒΑΘΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ…. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ, ΑΧΥΡΟΚΑΛΥΒΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ…
ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΑΤΤΙΛΩΝ, ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΦΑΛΑΦΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣ ΚΟΡΑΝΙ, ΩΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΟΠΙΣΘΟΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΙΣΩ ΑΙΩΝΕΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ.
ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΛΑΣΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΕΧΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΙΑ…
ΤΑ ΒΡΗΚΑΤΕ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟ 1974 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΟΠΛΗ ΚΥΠΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…*ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ….
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ….ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΛΑΒΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ…..ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΟΦΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ…ΟΥΤΕ ΖΩΕΣ, ΟΥΤΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ…
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ…ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΆ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΟ ΤΙΜΗΜΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΩΝ….ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΕΝΑ….ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΤΑΤΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΨΥΧΩΝ…ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ …Ω ΞΕΙΝ ΑΓΓΕΛΕΙΝ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ(Ν) ΚΑΙ ΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙΣ ΟΤΙ ΤΗΔΕ ΚΕΙΜΕΘΑ…LEDRASTORY
triklopodia.gr

Όταν θα μπεις στο Όρος για να γίνεις μοναχός, με την κουρά σου, τότε θα αρχίσουν τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα !

Πριν δεκαετίες ένας νέος τότε ανθυποσμηναγός, μαζί με 2 άλλους φίλους αξιωματικούς, πήγε προσκυνηματική επίσκεψη στο Άγιον Όρος. Κάποια στιγμή έφτασε και στην Ιερά Μονή Φιλοθέου, όπου καθηγούμενος ήταν τότε ο μακαριστός άγιος γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης.
Όταν έφτασαν οι 3 αξιωματικοί στο εν λόγω Μοναστήρι, ο άγιος γέροντας Εφραίμ λέει στον έναν από αυτούς: «Πάτερ Νικόλαε, καλώς ήρθατε!». Και του πέταξε από το μπαλκόνι ένα κοιμποσχίνι. «Κόκαλο» ο ανθυποσμηναγός!.. «Πάτερ μου, τι εννοείτε, σε εμένα μιλάτε; Γιατί δεν είμαι ιερέας!..».
«Ναι! Παιδί μου σε σένα ομιλώ!.. Μετά από δεκαετίες παιδί μου και όταν θα έχεις τελειώσει με τον ανώτατο βαθμό στην Πολεμική Αεροπορία θα γίνεις μοναχός στο Άγιον Όρος. Και μάλιστα, όταν θα μπεις στο Όρος για να γίνεις μοναχός, με την κουρά σου, τότε θα αρχίσουν τα παγκόσμια πολεμικά γεγονότα…».

Για την ιστορία: Ο εν λόγω ανώτατος αξιωματικός ήδη έχει τακτοποιήσει-μοιράσει την περιουσία του στα παιδιά του, ο ίδιος κάνει εδώ καιρό τον μοναχικό του κανόνα, ήδη πήρε την άδεια της συζύγου του, κοκ. Και είναι πλέον έτοιμος να μπει στο Άγιον Όρος!.. Μετανοείτε!
Ηλίας Δ. Καλλιώρας.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου