Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019

Η ζωή του προέδρου είναι σε σοβαρό κίνδυνο - προσευχηθείτε για ένα πέπλο προστασίας πάνω από τον πρόεδρο Tραμπ.πραξικόπημα
Σε ένα προηγούμενο άρθρο, κάλυψα τον τρόπο με τον οποίο ο Joe Biden, ο James Comey, η Nancy Pelosi και ο Mitt Romney έχουν παραδώσει όλες τις απειλητικές δολοφονίες με κακή κάλυψη στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Μετά από προσεκτικότερη εξέταση, ο κατάλογος είναι πολύ μεγαλύτερος και περιέχει ανθρώπους από το Κογκρέσο, τα mainstream media, το στρατιωτικό (βιομηχανικό συγκρότημα και αυτό που ο Steve Quayle ονομάζει "Hellywood").

Βρισκόμαστε σε μια ολοκληρωτική μπολσεβίκικη επανάσταση και αυτό το πνεύμα του κομμουνισμού διαπερνά κάθε ύφος της κοινωνίας μας.
Ο κατάλογος των υποψήφιων Προέδρων για τη δολοφονία έχει αυξηθεί από άλλα τέσσερα άτομα από το Κογκρέσο, τα ΜΜΕ και τον Hellywood.  

Rashida Tlaib

Η αντιπρόσωπος Ράσιντα Τλαϊμπ δήλωσε στους ψηφοφόρους ότι οι Δημοκρατικοί προσπαθούν να κατανοήσουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να συλλάβουν μέλη της διοίκησης του Προέδρου Τράμπ εάν δεν συνεργαστούν με κλήσεις.
Ο δημοκράτης του Ντιτρόιτ μίλησε για την προεδρία και την προδοσία του σε μια εκδήλωση «Κογκρέσου, Καφέ και Συζήτηση» στις 4 Οκτωβρίου  στο Ντιτρόιτ . Αυτός ο απίστευτος, κακοδιατηρημένος σύζυγος δήλωσε ότι θα μπορούσαν να κρατήσουν τους υπαλλήλους του Λευκού Οίκου φυλακισμένους στο Ντιτρόιτ και "Θα φροντίσουμε για αυτούς". Τι σημαίνει αυτό; Απειλεί με δολοφονία.
Ο Tlaib είναι μέλος της ομάδας "πρωτοεμφανιζόμενου", μαζί με την αντιπρόσωπο της Αλεξάνδριας Ocasio-Cortez, τον κ. Ilhan Omar και τον κ. Ayanna Pressley. Αυτοί οι εκπρόσωποι στο Κογκρέσο απειλούν καθημερινά τον Πρόεδρο και όλοι είναι ένοχοι κακοποίησης και προδοσίας. Και όμως, τίποτα δεν τους συμβαίνει ποτέ. Αν και όταν ο Πρόεδρος Τραμπ έχει δολοφονηθεί, πιστεύω ότι αυτή η γυναίκα θα χορέψει στους δρόμους της Ουάσιγκτον. 
Εδώ έχουμε μία εκλεγμένη αντιπρόσωπο η οποία προβαίνει σε κακοποίηση και απειλεί καθημερινά τον Πρόεδρο και τίποτα δεν συμβαίνει σε αυτήν. 
Την περασμένη Δευτέρα, το έργο Veritas, το οποίο εκθέτει δημοσιογραφική προκατάληψη, κυκλοφόρησε το τελευταίο βίντεο στοχεύοντας στο CNN. Το βίντεο είναι καταδικαστικό και θα έπρεπε να παράσχει την ώθηση να συλλάβει αρκετούς αξιωματούχους του CNN για προδοσία επειδή σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η λειτουργία Expose CNN " βασίζεται σε βίντεο που τραβήχτηκαν από τον Cary Poarch και μας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το δίκτυο το οποίο οι συντηρητικοί αναφέρονται τώρα, ως Δίκτυο Κομμουνιστικών Ειδήσεων. Γιατί η μυστική υπηρεσία δεν κινητοποιεί τους ανθρώπους που αστειεύονται για τη δολοφονία του Προέδρου, κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου, αφορά περισσότερο τα εγκλήματα που διαπράττονται από το ίδιο το CNN. 
 Η άρνηση του Tραμπ να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο θα μπορούσε να του κοστίσει χρήματα, όπως και ο Mattis και ο Μπόλτον, των οποίων η δουλειά είναι να προφυλάξουν τους ατέλειωτους πολέμους για τα κέρδη και να καταδικαστεί η ασφάλεια των νέων παιδιών σας. 
Αυτό σηματοδοτεί ότι πολλοί στρατιωτικοί ηγέτες μπορούν να προσελκυστούν για να κινηθούν εναντίον του Προέδρου Tραμπ επειδή μπορούν να εξαγοραστούν από τις Νεοταξικές δυνάμεις.
Ο Tom Arnold έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι ο Tραμπ μπορεί να βγει έξω. Πρόσφατα έκανε την ίδια ακατέργαστη αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι του Προέδρου στο Ντάλας. Ο Άρνολντ αντιπροσωπεύει έναν αριθμό ηθοποιών που έχουν απειλήσει τη ζωή του Προέδρου. Και όμως, και πάλι, η Μυστική Υπηρεσία λείπει από τη δράση.
Θα ήθελα να ζητήσω από το έθνος να προσευχηθεί- μια συλλογική προσευχή στον Κύριο- να τοποθετήσει ένα πέπλο προστασίας πάνω στον Πρόεδρο. Αμερική, προσέξτε τα λόγια μου. Αυτός ο Πρόεδρος είναι το μόνο πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εσάς και στον Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, μια εισβολή στην Κόκκινη Δύση και μια πλήρη ανάληψη της Μπολσεβίκικης Επανάστασης από την κυβέρνησή μας. Και αν συμβεί αυτό, η αμερικανική εκδοχή του καθαρισμού θα τεθεί σε δράση και αυτό θα είναι το θέμα ενός μελλοντικού άρθρου. 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου