Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Αρχαία γυναίκα με "εξωγή'ι'νη εμφάνιση"ανακαλύφθηκε στη Ρωσία (VIDEO).

O σκελετός μιας γυναίκας, που πιστεύεται ότι είναι από την αρχαιότητα, με ένα επιμήκη αλλόκοτο κρανίο, έχουν βρεθεί κατά τη διάρκεια ανασκαφών αρχαίου ταφικού τόπου, στη νότια Ρωσία.Αρχαία γυναίκα με «ALIEN-LIKE» SKULL ανακαλύφθηκε στη Ρωσία (VIDEO)
Από το 2017 τα οστά που ανήκουν σε ανθρώπους και πολλά άγρια ​​και οικόσιτα ζώα μαζί με μεγάλο αριθμό κεραμικών, στολίδια και χάλκινα βέλη έχουν ανακαλυφθεί στον αξιοθαύμαστο οικισμό Gamurzievsky στην πόλη Nazran, Ingushetia.
Ωστόσο, η ανακάλυψη του σκελετού της γυναίκας αυτή την εβδομάδα - η οποία χρονολογείται από τον 4ο έως τον 6ο αιώνα - είναι ιδιαίτερα μοναδική λόγω, της συναρπαστικής σκόπιμης παραμόρφωσης του κρανίου και του λαιμού της.
Η πρακτική της αλλαγής του σχήματος του κεφαλιού, επιστημονικά γνωστή ως τεχνητή κρανιακή παραμόρφωση (ACD), είναι μια γνωστή παράδοση μεταξύ πολλών λαών του κόσμου. Σήμερα, το αποτέλεσμα μοιάζει με την αντίληψη του Χόλιγουντ για το τι μπορεί να μοιάζει ένας εξωγήινος από το διάστημα.
"Η ιστορία γνωρίζει πολλά παραδείγματα σκόπιμων αλλαγών στο σχήμα του κεφαλιού ", δήλωσε εκπρόσωπος του Αρχαιολογικού Κέντρου Yevgeny Krupnov που πραγματοποίησε την εκσκαφή.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου