Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

ΒΑΒΥΛΩΝΑ-ΗΠΑ.ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΙΡ 2017.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη,περιλαμβάνει μία κυβέρνηση,μία θρησκεία,ένα νόμισμα για όλο τον πλανήτη.Στόχος να επτευχθεί η ειρήνη στον πλανήτη.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα;Ενα ντοκιμανταίρ από τις ΗΠΑ που ασχολείται με το όλο θέμα,αφού υπάρχουν οι μεγάλες θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός,ο Μουσουλμανισμός,ο Ινδουισμός και ο Βουδισμός που πρέπει να καταργηθούν για να γίνει η μία θρησκεία.
Κάθε χώρα έχει το δικό της νόμισμα,που πρέπει να καταργηθεί,ώστε να υπάρξει ένα νόμισμα για όλες τις χώρες.
Υπάρχουν οι κυβερνήσεις σε κάθε χώρα,που πρέπει να παραδώσουν την εξουσία τους σε ένα κυβερνήτη,που θα διοικεί ολόκληρο τον πλανήτη.
Ο Μπυς ο γηροότερος είχε μιλήσει για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,έκανε όμως τον πρώτο πόλεμο στον κόλπο.(Ιράκ-1991)Ηταν η αρχή για να επιβληθεί η νέα τάξη.
Η κατάργηση των οικονομικών χαρτονομισμάτων σε όλο τον πλανήτη και η επιβολή ενός ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος,που δεν θα μπορεί ο άνθρωπος χωρίς αυτό να συναλάσσεται παγκοσμίως,παραπέμπει στην Αποκάλυψη, στο κεφ.13,μία προφητεία που γράφτηκε πριν 2.000 χρόνια από τον Απόστολο Ιωάννη.Ο Σατανάς κρύβεται πίσω από όλα αυτά.
Μία ακόμα προφητεία της Βίβλου αφορά την Βαβυλώνα,που ήταν γνωστή αυτοκρατορία,μαζί με τον Πύργο της Βαβυλώνας.Η ιστορία του Πύργου της Βαβυλώνας που ήθελε ο άνθρωπος να φτάσει μέχρι το θεό,παραπαίμπει στη Παγκόσμια κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη που σήμερα θέλουν να μας επιβάλλουν.Ο Θεός το αρνήθηκε και τότε κατασκεύασε πολλές γλώσσες ώστε να μην μπορούν να συννενοηθούν οι άνθρωποι που κατασκεύαζαν τον Πύργο.
Ο προφήτης Δανιήλ, στις προφητείες του περιγράφει τις αυτοκρατορίες διαχρονικά και το τέλος του κόσμου.
Ενα ενδιαφέρον δίωρο ντοκιμανταίρ που περιγράφει τις προφητείες και τις σημερινές εξελίξεις.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου