Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Τραγωδία στην Ξυλοφάγου. Πατέρας δύο ανήλικων παιδιών έβαλε τέρμα σην ζωή του με ένα G3.


Συγκλονισμένη η κοινότητα της Ξυλοφάγου αφού πριν λίγο νεαρός οικογενειάρχης και πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών έβαλε τέρμα στη ζωή του αφού πυροβολήθηκε με το εφεδρικό του G3, για οικονομικούς λόγους.
Την είδηση έκανε γνωστή στα Social media ο παιδικός του φίλος Μάριος Φρίξου.


Πρόκειται για τον Χάρη Σιαθά σύζυγο και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών. 

Συγκλονισμένος για τον άδικο χαμό του φίλου και συγχωριανού του ανάρτησε τα πιο κάτω:
Ακόμα ένας νέος άνθρωπος στην Κύπρο, έθεσε τέρμα στη ζωή του.. Ο Xaris Siathas, από τη γενέτειρά μου, εγκαταλείπει τα δύο ανήλικα παιδιά του και τη σύζυγό του.. Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει.. Πόσες αυτοχειρίες γίνονται στην Νήσο και δεν ανακοινώνονται στον Τύπο, για τους ευνόητους ηλίθιους λόγους... Με τον συγχωριανό μου τον Χάρη γνωριζόμαστε από παιδιά.. Νοιώθω πολύ άβολα από ψες που το πληροφορήθηκα.. Ντρέπομαι οικτρά, γιατί ζω ακόμα σε μια χώρα, που το μαλακισμένο σύστημά της, δεν προστατεύει τους πολίτες της, από το να μην μπαίνουν κάθε φορά στην κακιά σκέψη της κακιάς ώρας.. Και σαν πολίτης αυτής της κατακερματισμένης χώρας, νοιώθω ναι, ενοχές.. Αιωνία σου η μνήμη φίλε μου.. Θα τα ξαναπούμε, να είσαι σίγουρος.. Για όσους δεν γνωρίζουν, η κηδεία θα γίνει σήμερα στις 4 το απόγευμα, στον Ι.Ναό Αγ. Δημητρίου στην Ξυλοφάγου. *Θα γίνονται εισφορές για τα δύο μωρά τους.
..Μην ψάχνεις την αιτία, όταν πλέον είναι αργά...

Έξυπνο, πανέξυπνο ''κράτος'' που αφήνεις στα σπίτια του κόσμου τα εφεδρικά G3.. Ε, είμαστε Ρωμαλαίοι εμείς οι Κυπραίοι, θα σώσουμε την Κύπρο, θα σωθούμε.. ή θα αυτοκτονήσουμε ομαδικώς; ..Κύριοι υπερπατριώτες, πηγαίνετε να τα πάρετε εσείς από τον Βορρά, κοπρόσκυλλα.. Αιωνία σου η μνήμη, φίλε μου Χάρη..
lifenewscy.com/
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου