Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Υπολείμματα κερασφόρων νεφελίμ βρέθηκαν στη Βόρεια Αμερική.

 
Από όλες τις μυστηριώδεις και απόκοσμες αρχαιολογικές ανακαλύψεις, καμία δεν ταιριάζει με τον ταφικό

τύμβο Sayre στην κομητεία Bradford της Πενσυλβάνια. ​Ο ταφικός τύμβος βρέθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα  από τον τράνταγμα τριών ερευνητών που δεν γνώριζαν τι βρισκόταν κάτω από τα πόδια τους. Οι τρεις ερευνητές ήταν μια ομάδα διακεκριμένων αρχαιοτήτων, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού της πολιτείας της Πενσυλβάνια και αξιωματούχου της Πρεσβυτεριανής Εκκλησίας, του Dr, GP Donehoo, AB Skinner του Αμερικανικού Μουσείου Ερευνών και του WK Morehead, της Philips Academy στο Andover της Μασαχουσέτης.

Αντί να βρουν πτώματα ιθαγενών Αμερικανών στον Ισπανικό Λόφο, οι ερευνητές ξετύλιξαν κάτω από τον τύμβο αρκετούς παράξενους σκελετούς, λόγω του εντυπωσιακού ύψους τους που ξεπερνούσε τα επτά πόδια.
Αυτοί οι σκελετοί συγκεκριμένα παρουσίαζαν ένα άλλο χαρακτηριστικό που δεν έχει καταγραφεί ποτέ μεταξύ των ανθρώπων: αληθινά κέρατα που προεξείχαν από τα μέτωπά τους, δύο ίντσες πάνω από τα φρύδια τους. Υπολογίζεται ότι είχαν ταφεί τον 13ο αιώνα  μ.Χ.
Εικόνα
Πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι οι ντόπιοι ανέφεραν περίεργες εμφανίσεις που έμοιαζαν πολύ με τους κερασφόρους σκελετούς που βρέθηκαν στον ταφικό τύμβο Sayre.
Όπως πολλά φρέσκα αρχαιολογικά ευρήματα, αμέσως μετά την αποστολή των σκελετών στο μουσείο της Φιλαδέλφειας, φέρεται να «κλάπηκαν» ή «ατοποθετήθηκαν και χάθηκαν» .
Προφανώς αυτά τα κομμάτια της ιστορίας θα μπορούσαν να έχουν ρίξει λίγο φως στους προϊστορικούς κατοίκους της Βόρειας Αμερικής εκείνων των ημερών. Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι αυτοί οι σκελετοί είναι τα υπολείμματα όντων που υπηρέτησαν για ανώτερους σκοπούς, υποδηλώνοντας έναν πολιτισμό των Νεφελίμ και των απογόνων τους, σχηματίζοντας συνολικά τους «Λαμπτήρες», που συχνά απεικονίζονται ως όντα με κέρατα.
Τα κέρατα συμβολίζουν τη σοφία και την κυριαρχία και αυτός ο συσχετισμός μπορεί να φανεί σε πολλούς σαμανιστικούς πολιτισμούς, όπου τα μέλη στολίζουν τα κεφάλια τους με κέρατα. Σύμφωνα με μια θεωρία της συγγραφέα Mary Sutherland, η χρήση των κεράτων ως γαρνιτούρα στα headpieces γινόταν για να επιδειχθεί η συγγένεια με μια καταγωγή από την Atlantea με το δικαίωμα να κυβερνά.
Εικόνα
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το άρθρο που δημοσιοποίησε την ιστορία των κερασφόρων σκελετών, σε μια σελίδα της αποστολής Moorehead. ​Σύμφωνα
με τον Deb Twigg, Εκτελεστικό Διευθυντή του Susquehanna River Archaeological Center of Native Indian Studies (SRAC), αυτό είναι το τίτλος από το πρώτο άρθρο ειδήσεων που μπορούσε να βρει. Είναι από το 1916, (σε αντίθεση με τη δεκαετία του 1880.) Αυτό το άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή είναι «Μία από τις πιο αξιόλογες επιστημονικές ανακαλύψεις στην ιστορία που έγιναν εδώ – Εξήντα οκτώ σκελετοί ανδρών που ζούσαν πριν από 700 χρόνια που ανακαλύφθηκαν μεταξύ της Sayre και Γουέιβερλι» … «Ένας queer φίλος: Είχε ύψος επτά πόδια. Κέρατα προεξείχαν από το κρανίο του…» κέρατα από συμπαγές κόκαλο που αναπτύχθηκαν κατευθείαν από το κρανίο περίπου δύο ίντσες πάνω από το τέλεια σχηματισμένο κρανίο και που έδιναν κάθε ένδειξη ότι ήταν εκεί από τη γέννησή του.
Εικόνα
Οι θρύλοι πολλών ιθαγενών Αμερικανών λένε για μια πρώιμη φυλή γιγάντων που ευθύνονται για τις μεγαλιθικές δομές που μπορούν να βρεθούν σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Όταν οι πρώτοι άποικοι ρώτησαν τους ιθαγενείς της Αμερικής για τις ιδιόμορφες μεγαλιθικές δομές, ήρθαν με μια απάντηση που δεν θα ικανοποιούσε τους σκεπτικιστές: ολόκληρη η γη κατοικήθηκε πριν από πολύ καιρό από μια αρχαία φυλή ισχυρών ανθρώπων που είχε αναδυθεί από τη θάλασσα. .
Είναι αυτή η καθαρή αλήθεια που υποστηρίζουν ορισμένοι περίπλοκοι θρύλοι ή ένας απλός δόλιος ελιγμός των ιθαγενών Αμερικανών για να κρύψουν μια μεγαλύτερη γνώση που ελάχιστοι επιλέγονται να κατανοήσουν; Είναι πιο εύκολο να πεις ψέματα όταν ανακατεύεσαι με συντηρητικά στοιχεία αλήθειας. Μέχρι να ανακαλυφθούν
τυχόν ίχνη των «άστοχων» ή «κλεμμένων» εκθεμάτων σκελετού, πολλά ερωτήματα θα παραμείνουν αναπάντητα και στην ανάγκη για απαντήσεις, όσοι αναζητούν τελικά θα προτείνουν πιο περίπλοκες και πιθανώς πιο ακριβείς θεωρίες σχετικά με την προέλευσή τους, τον σκοπό τους και τι προκάλεσε την εξαφάνισή τους αν συνέβαινε ποτέ.
Οι λέξεις «Nephilim» περιφέρονται γύρω από την ταυτότητα του κερασφόρου σκελετού, αλλά οι πιθανότητες είναι αμέτρητες και θα πρέπει να περιμένουμε την τελική ετυμηγορία των λευκών παλτών, όποτε συμβεί.
helenastales.weebly.com  ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου