Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις για τον τελευταίο πόλεμο της Saint Odile

 Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της. Είχε μια δύσκολη ζωή. Είπαν ότι η αγία είχε ένα προφητικό χάρισμα, αλλά δεν το πέταξε, σπάνια έκανε προβλέψεις και δεν ανακατευόταν στην πολιτική, επιλέγοντας έναν ασκητικό τρόπο ζωής. Οι περισσότερες προφητείες αφορούσαν την εποχή που έζησε, αλλά υπήρχε μια άλλη πρόβλεψη.

Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.

Λίγα λόγια για τον βίο της αγίας.

Γύρω στο 660, ο Δούκας Ετισόν είχε μια τυφλή κόρη. Τότε η εμφάνιση ενός τέτοιου παιδιού θεωρήθηκε ντροπή και διέταξε να σκοτώσουν το κορίτσι. Αλλά η μητέρα έπεισε να μην αγγίξει το παιδί, το έδωσε σε μια νοσοκόμα στο σπίτι του μυλωνά και στη συνέχεια την πήγαν σε ένα από τα μοναστήρια της Βουργουνδίας, όπου έμεινε μέχρι τα 12 της χρόνια. Το κορίτσι παρέμεινε αβάπτιστο μέχρι που ένας από τους επισκόπους είδε έναν άγγελο σε ένα όνειρο να καλεί να βαφτιστεί ο Οντίλ. Κατά την εκτέλεση αυτού του μυστηρίου, η κοπέλα έλαβε την όρασή της.

Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.-2

Ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα έφερε κρυφά τον Odile στο παλάτι, γι' αυτό και ο Etishon θύμωσε και επιτέθηκε στον κληρονόμο. Σύμφωνα με μια εκδοχή, τον σκότωσε, σύμφωνα με τη δεύτερη, τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά γιατρεύτηκε. Ο Δούκας ωστόσο δέχτηκε την κόρη του και αποφάσισε να την παντρευτεί. Η Odile ήθελε να αφοσιωθεί στον Θεό και έτσι αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Άρχισαν να την καταδιώκουν και παραλίγο να την πιάσουν, αλλά ο ίδιος ο Κύριος τους έκλεισε το δρόμο, προκαλώντας πτώση βράχου. Ο Ετισόν έπρεπε να συμβιβαστεί και της έδωσε γη στην κορυφή του βουνού, όπου μπορούσε να βρει το μοναστήρι της.

Η Odile φρόντιζε αφοσιωμένα τους γονείς της και μετά το θάνατο του Δούκα, βλέποντας ότι υπέφερε στην κόλαση, άρχισε να προσεύχεται για τη σωτηρία του. Πέρασε 4 μέρες και νύχτες όρθια πάνω στην πέτρα και μετά είχε ένα όραμα ότι ο πατέρας της σώθηκε από την κόλαση.

Όρος Saint Odile

Στη συνέχεια σε όλη της τη ζωή υπηρετούσε τους γείτονές της, φρόντιζε τους άρρωστους και τους φτωχούς και έδεσε την ίδια τις πληγές της. Κάποτε βοήθησε έναν λεπρό τον οποίο οι άλλοι δεν ήθελαν να πλησιάσουν, μετά από την οποία ανάρρωσε. Ο Άγιος Οδίλος έχτισε και δεύτερο μοναστήρι, στους πρόποδες του βουνού, και άνοιξε εκεί νοσοκομείο.

Πριν πεθάνει (13 Δεκεμβρίου 720), άφησε διαθήκη στους απογόνους της:

«Προσέχετε τον εαυτό σας από την υπερηφάνεια και τον εγωισμό, που μας αναγκάζουν να προτιμήσουμε τη θέλησή μας από τη θέληση του Παντοδύναμου. Να θυμάστε ότι ο χρόνος είναι λίγος και ότι η χάρη δίνεται σε ταπεινές και επίμονες καρδιές. Να είστε ενωμένοι στην αληθινή εγκάρδια ένωση, να ζείτε με απλότητα, ειλικρίνεια και ταπεινότητα. Εργάζεστε συνεχώς για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Ποτέ μην ξεχνάς ότι μια μέρα κι εσύ, όπως εγώ, θα τελειώσεις τη γήινη καριέρα σου και ότι θα πρέπει να δώσεις απάντηση για τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις σου».
Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.-4

Προφητεία.

Λένε ότι στη διαθήκη της μίλησε και για το μέλλον που περιμένει όλους τους ανθρώπους.

Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.-5

Προέβλεψε ότι θα ξεκινούσε ένας πόλεμος, πιο τρομερός από όλους τους άλλους πολέμους μαζί. Οι άνθρωποι θα βγάλουν τα αστέρια για να γκρεμίσουν πόλεις και να κάψουν κτίρια. Τους μεγάλους πολεμιστές θα χωρίσει ο ωκεανός και οι κάτοικοι της θάλασσας, τρομαγμένοι από αυτό που συμβαίνει, θα πάνε στα βάθη. Λόγω σκληρών μαχών, η γη θα αρχίσει να τρέμει, η πείνα και η επιδημία θα αρχίσει.

Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.-6

Τότε όλα τα έθνη θα απαιτήσουν ειρήνη, αλλά δεν θα υπάρχει ειρήνη. Ο ήλιος θα ανατείλει τρεις φορές πάνω από τους μαχητές, αλλά δεν θα τον δουν. Και η ειρήνη θα έρθει ακόμα, και όσοι την παραβιάζουν θα την πληρώσουν με τη ζωή τους. Σε μια μέρα, ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων θα πεθάνει, οι νεκρικές πυρές θα είναι μεγαλύτερες σε μέγεθος από τις μεγαλύτερες πόλεις. Αλλά μετά από αυτό κανείς δεν θα θέλει να πολεμήσει. Όσοι επιζήσουν από τον πόλεμο θα απολαύσουν τη ζωή και ο ήλιος θα έχει μια νέα λάμψη. Παράξενα σημάδια μπορούν να παρατηρηθούν στον ουρανό: τα κέρατα της Σελήνης συνδέονται με ένα σταυρό.

Η αξιοσέβαστη Odile της Αλσατίας είναι μια διάσημη καθολική αγία και στα τέλη του 2020 συμπληρώθηκαν 1.300 χρόνια από τον θάνατό της.  Είχε μια δύσκολη ζωή.-7

Θα υπάρξουν περισσότερες δολοφονίες λόγω του Αντίχριστου, πολλοί άνθρωποι θα ρίξουν δάκρυα για τις κακές του πράξεις μέχρι να θελήσουν να αποκαταστήσουν την τάξη. Αλλά όλες οι προσπάθειες να γίνει αυτό θα αποτύχουν, όλα θα γίνουν χειρότερα από ό,τι ήταν. Τα ανθρώπινα χέρια θα είναι ανίσχυρα, αλλά ο Θεός θα στείλει τρομερές τιμωρίες. Ήδη έστειλε πλημμύρα και υποσχέθηκε να μην το επαναλάβει. Αυτό που θα κάνει θα είναι τρομακτικό και απροσδόκητο.


dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου