Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Προφητείες για μια Γυναίκα που εστάλη από τον ίδιο τον Θεό για να σώσει τον κόσμο.


Υπάρχουν πολλές προφητείες για τη ρωσική γη μας, όπου οι μάντεις προλέγουν το μεγαλείο και τη δόξα της Ρωσίας.  Οι προφήτες είδαν ότι η Ρωσία θα γίνει πλούσια, ευημερούσα και μεγάλη.

Υπάρχουν πολλές προφητείες για τη ρωσική γη μας, όπου οι μάντεις προλέγουν το μεγαλείο και τη δόξα της Ρωσίας. Οι προφήτες είδαν ότι η Ρωσία θα γίνει πλούσια, ευημερούσα και μεγάλη. Κανείς όμως δεν ξέρει πότε θα γίνει αυτό.

Όμως όλο και πιο συχνά στις προφητείες μπορεί κανείς να βρει λόγια ότι είναι η Γυναίκα που θα γυρίσει την ιστορία της χώρας μας. Όχι ένας ορθόδοξος τσάρος, ούτε ένας ήρωας, ούτε ένας δίκαιος αξιωματούχος, αλλά μια απλή Ρωσίδα, γενναία και ελεήμων, που θα σταματήσει ένα άλογο που καλπάζει και θα κάνει τον κόσμο ανάποδα για να κάνει τα παιδιά της ευτυχισμένα.

Ποια είναι αυτή η μυστηριώδης γυναίκα; Και τι είναι γνωστό για αυτήν;

Προφητεία Ιωάννη Ιεροσολύμων.

Αυτό ήταν πολύ καιρό πριν, ακριβώς το 1100. Εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ζούσε ένας Βενεδικτίνος μοναχός, ένας από τους ιδρυτές του Τάγματος των Ναϊτών. Και αυτός ο ένδοξος ιππότης, που έζησε για πολύ καιρό στην Ιερουσαλήμ, συχνά αποσυρόταν στην έρημο, όπου προσευχόταν για κάτι δικό του. Προσευχόταν τόσο θερμά και θερμά που ο Κύριος του έστειλε ένα μεγάλο δώρο, που ονομαζόταν λαϊκά διόραση.

Αλλά ο Johann της Ιερουσαλήμ δεν είδε το εγγύς μέλλον, αλλά το πολύ, πολύ μακρινό - τον 21ο αιώνα. Καταπληκτικό, σωστά; Ο ιππότης έγραψε προσεκτικά όλα τα οράματά του σε ποιητική μορφή και αργότερα έγραψε το βιβλίο «Μυστικά Πρωτόκολλα». Το χειρόγραφο ξαναγράφτηκε πολλές φορές και όλα τα αντίγραφα ήταν κρυμμένα με ασφάλεια. Μερικά από αυτά έχουν επιβιώσει μέχρι σήμερα.

Ένα από τα χειρόγραφα φυλάσσεται στο μυστικό αρχείο της Βιβλιοθήκης του Βατικανού, το άλλο, από κάποιο άγνωστο θαύμα, έπεσε στα χέρια της KGB. Ο καθηγητής Γκαλβιέφσκι, έμπειρος στις αρχαίες γλώσσες, μετέφρασε τις προφητείες του Γιόχαν της Ιερουσαλήμ και τώρα όλος ο κόσμος τις γνωρίζει.

Τα οράματα του Johann της Ιερουσαλήμ ήταν τρομερά, περιέγραψε λεπτομερώς την παρακμή των ηθών, τις συγκρούσεις με βάση τη θρησκεία, το μίσος και την επιθετικότητα. Ευτυχώς όλα θα αλλάξουν και τα μάτια των ανθρώπων θα ανοίξουν μόλις εμφανιστεί μια Γυναίκα που θα είναι σοφός και δίκαιος κυβερνήτης.

Ο Γιόχαν της Ιερουσαλήμ την αποκαλεί Μητέρα της τρίτης χιλιετίας. Μετά τη διαβολική εποχή της αθείας και της πνευματικής πτώσης, θα εμφανιστεί επιτέλους μια Γυναίκα, που ακτινοβολεί φως και μητρική φροντίδα σε όλα τα ζωντανά όντα. Και τότε θα έρθει ένας νέος κόσμος, ένας κόσμος χωρίς ασθένειες, φτώχεια, κακοτυχίες και πόλεμο.

Προφητεία Ιωάννου Χρυσοστόμου.

Υπάρχουν πολλές προφητείες για τη ρωσική γη μας, όπου οι μάντεις προλέγουν το μεγαλείο και τη δόξα της Ρωσίας.  Οι προφήτες είδαν ότι η Ρωσία θα γίνει πλούσια, ευημερούσα και μεγάλη.-2

Ο βιβλικός προφήτης στις «Αποκαλύψεις» του για την Αποκάλυψη αναφέρει περισσότερες από μία φορές την εμφάνιση μιας Γυναίκας που θα σώσει τον κόσμο. Έγραψε ότι θα έρθουν οι καιροί του Αντίχριστου όταν η ανθρωπότητα θα σταθεί στο χείλος μιας αβύσσου λόγω της άδικης διακυβέρνησης. Ο κόσμος θα βυθιστεί στις αμαρτίες, οι άνθρωποι θα τιμήσουν τον πλούτο πάνω από όλα και θα ξεχάσουν εντελώς την ψυχή τους.

Και τότε θα εμφανιστεί η Γυναίκα, τυλιγμένη στον Ήλιο και ποδοπατώντας τη Σελήνη. Στο κεφάλι της θα έχει ένα στέμμα στο οποίο λάμπουν δώδεκα αστέρια. Θα φέρει τη σωτηρία στους ανθρώπους.

Προφητεία του Νοστράδαμου.

Ο μεγάλος προφήτης έγραψε πολλά για τη Ρωσία. Και παρόλο που τα τετράστιχά του είναι πολύ συγκεχυμένα και ακατανόητα, οι διερμηνείς κατάφεραν να αποκρυπτογραφήσουν την πρόβλεψη για την Άγνωστη Κυρία που θα ξάφνιαζε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα εμφανιστεί στη Ρωσία ως μεγάλος απόγονος της βασιλεύουσας οικογένειας. Θα φέρει μαζί του τη χάρη και την ευλογία του Θεού για ολόκληρο τον ρωσικό λαό. Ο Νοστράδαμος έγραψε ότι οι Ρώσοι θα είναι οι πρώτοι που θα γευτούν «ευτυχία και πολλή ενέργεια».

Η προφητεία της Βάνγκα.

Η τυφλή Βουλγάρα μάντης μίλησε επίσης περισσότερες από μία φορές για το μεγαλείο της Ρωσίας, ότι θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, αλλά πριν από αυτό θα έπρεπε να υπομείνει πολλές δοκιμασίες - την προδοσία πρώην φίλων, ταραγμένες στιγμές, χάος και καταστροφές.

Η Ρωσία έχει πολλούς εχθρούς που της εύχονται κακό. Αλλά θα έρθει η ώρα που οι Ουράνιες Δυνάμεις θα στείλουν στη χώρα μας μια αδύναμη και εύθραυστη Γυναίκα με ισχυρή θέληση και μητρική σοφία. Θα οδηγήσει τον ρωσικό λαό και θα περάσει με τιμή όλες τις δοκιμασίες. Η αγάπη για τη ρωσική γη, για την πατρίδα σας θα κάνει θαύματα.

Υπάρχουν πολλές προφητείες για τη ρωσική γη μας, όπου οι μάντεις προλέγουν το μεγαλείο και τη δόξα της Ρωσίας.  Οι προφήτες είδαν ότι η Ρωσία θα γίνει πλούσια, ευημερούσα και μεγάλη.-3

Κάθε άτομο που έχει καθαρή καρδιά θα δει αυτή τη Γυναίκα, άλλα σε προφητικά όνειρα και άλλα σε συνειδητά οράματα. Οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν, οι παρωπίδες θα πέσουν από τα μάτια τους και θα δουν μπροστά τους το μονοπάτι για ένα ευτυχισμένο μέλλον. Θα προκύψει ένας κοινός στόχος που θα οδηγήσει τη Ρωσία στην ευημερία και το μεγαλείο.

Η μητέρα γυναίκα θα μεταφέρει Γνώση και Πίστη στους ανθρώπους. Ο ίδιος ο Κύριος στέκεται πίσω της. Πρέπει να προσευχηθούμε σε Αυτόν για να μπορέσουν όλοι να δουν αυτή τη Γυναίκα και τότε ο ρωσικός λαός θα βρει γρήγορα τη σωτηρία. Είναι κρίμα που οι άνθρωποι έπαψαν να πιστεύουν στον Θεό.

«Ψάξε τη Γυναίκα που σου έδωσε ο Κύριος! Εάν δεν βρείτε και δεν παρακαλέσετε τον Θεό για προστασία για αυτήν, αν αφήσετε τους εχθρούς να την αντιμετωπίσουν, τότε η Ρωσία θα χαθεί, θα την κάνει κομμάτια οι άπληστοι για χρήματα. Ο Κύριος στέλνει βοήθεια μέσω αυτής όχι μόνο στη Ρωσία, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο».

Η προφητεία του Αλεξέεφ.

Ο διάσημος Ρώσος συγγραφέας Σεργκέι Αλεξέεφ έκανε πολλά για την αναβίωση και τη διατήρηση του σλαβικού πολιτισμού. Στα έργα του εκθέτει την ιστορία της αληθινής καταγωγής των Σλάβων, γράφοντας φυσικά με στοιχεία μυστικισμού, γιατί τα βιβλία του είναι μυθοπλασία.

Όπως πολλοί συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας, ο Alekseev έχει ένα προφητικό χάρισμα. Στη σειρά μυθιστορημάτων του «Treasures of the Valkyrie» (1995 – 2012), προβλέπει την ανάδυση της Ηλιακής Παρθένου, μιας γυναίκας σωτήρα, ενός νέου Ρώσου μονάρχη.

Θα υποστηριχθεί τόσο από απλούς ανθρώπους όσο και από επιχειρήσεις. Χάρη στις μοναδικές της ικανότητες να συνεργάζεται με το πεδίο πληροφοριών της Γης, ο νέος κυβερνήτης θα αναζωογονήσει την οικονομία, θα κάνει τη χώρα ευημερούσα και θα αποκαταστήσει τις ζωογόνες δυνάμεις της φύσης.

Οράματα της Γυναίκας Σωτήρα.

Υπάρχουν πολλές προφητείες για τη ρωσική γη μας, όπου οι μάντεις προλέγουν το μεγαλείο και τη δόξα της Ρωσίας.  Οι προφήτες είδαν ότι η Ρωσία θα γίνει πλούσια, ευημερούσα και μεγάλη.-4

Στο χωριό Okunevo, στην περιοχή Omsk, σύμφωνα με το μύθο, ένας αρχαίος σλαβικός ναός είναι κρυμμένος βαθιά κάτω από τη γη. Πολλοί εσωτεριστές επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει πραγματικά ένας ισχυρός τόπος εξουσίας εκεί, όπου ακόμη και απλοί άνθρωποι χωρίς ειδικές ικανότητες λαμβάνουν εκπληκτικά οράματα για το μέλλον της Ρωσίας. Κατά κανόνα, όλοι βλέπουν το ίδιο πράγμα.

«Βλέπω ένα αρχαίο ρωσικό σκάφος στο διάστημα, και σε αυτό υπάρχει μια ολόσωμη γυναίκα που μοιάζει με πριγκίπισσα κύκνου, ήταν πολύ όμορφη, φορούσε κάποιο είδος διαστημικών ρούχων, όλα φαίνονταν ζωντανά, υπέροχα, ένιωσα ακόμη και αυτές οι ενέργειες, ρωτάω ποιος είναι, η φωνή απάντησε ότι ήταν η Nadezhda, ήρθε να καθαρίσει τον κόσμο. Αυτό είδα».

Οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχει πολύ σκοτάδι ανάμεσα στους ανθρώπους τώρα. Όποιος δεν αφήνει το Φως στον εαυτό του θα πεθάνει από ασθένεια ή ατυχήματα. Και τότε θα έρθει στην εξουσία μια Γυναίκα, μεγαλειώδης, αλλά κατανοητή σε όλους. Όλος ο κόσμος θα την επιλέξει, ολόκληρος ο λαός θα σταθεί πίσω της σαν βουνό. Θα αναβιώσει τη Ρωσία.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου