Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

Βλέπουν εξελίξεις για την Οδησσό! Ο ρωσικός στρατός συνεχώς αυξάνεται και ετοιμάζεται – ΒΙΝΤΕΟ.

 Ο Ρωσικός στρατός έχει αυξηθεί στην περιοχή και ο Πούτιν έκανε δήλωση «φωτιά»

Οι Ρώσοι δεν έχουν ξεχάσει πως πρέπει να ανακτήσουν ιστορικές ρωσικές πόλεις και δη με ελληνικό παρελθόν όπως η Οδησσός!
Σιγά-σιγά και αθόρυβα μαζεύεται όλο και περισσότερος στρατός στην πρώην Ανατολική Ουκρανία και σε λίγο δεν αποκλείεται απλά να του παραδοθούν κλειδιά πόλεων, καθώς οι Ουκρανοί στρατιώτες λιγοστεύουν και μετα πολεμοφόδια του ΝΑΤΟ εξαντλούνται.

«Αυτή την στιγμή υπάρχουν συνολικά 600.000 Ρώσοι στρατιώτες στην ζώνη ειδικής επιχείρησης», δήλωσε την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και πολλοί είναι της άποψης πως ο αριθμός είναι ακόμα μεγαλύτερος!

«Πιθανώς, υπάρχουν ζητήματα που απαιτούν πρόσθετη προσοχή, λύσεις, κάτι πρέπει πάντα να προσαρμόζεσαι, επειδή η ζώνη μάχης είναι μεγάλη, σχεδόν 2.000 χιλιόμετρα [1.200 μίλια] και υπάρχουν πάνω από 600.000 άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Μάλιστα πριν μερικές μέρες ο Πούτιν είπε όχι τυχαία πως η Οδησσός είναι ρωσική πόλη!

Όπως αναφέρει ο Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμων Scott Ritter:

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν είναι τύπος για να βγει και να πει πράγματα. Δεν είναι ένας Αμερικανός πολιτικός που προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους ανθρώπους. Όταν μιλάει, τα λόγια του έχουν νόημα, και δεν λέει τίποτα επιπόλαια. Έτσι, όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν βγαίνει και λέει, η Οδησσός είναι μια ρωσική πόλη, μαντέψτε, κυρίες και κύριοι. Η Οδησσός θα γίνει ρωσική πόλη».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου