Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης στο Μεσολόγγι: Κάμερα ασφαλείας «έδειξε» τον 50χρονο φίλο του Μπάμπη να μπαίνει σε χωράφια.


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, κάμερα ασφάλειας της Ιόνιας Οδού, εντόπισε το αυτοκίνητο του 50χρονου φίλου του Μπάμπη, το βράδυ της εξαφάνισης, να κινείται από και προς τον κομβο Μεσολογγίου, σε περιοχή με χωράφια. Παράλληλα έχει εντοπιστεί ένα ζευγάρι γάντια που εξετάζονται.

Οι έρευνες για τον Μπάμπη έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Τις προηγούμενες ημέρες, οι αστυνομικοί υποστήριζαν ότι υπάρχουν κενά στην κατάθεση του 51χρονου τόσο για τον χρόνο που είπε ότι μετέφερε τον 31χρονο στην συγκεκριμένη διασταύρωση όσο και για το χρόνο που έκανε να γυρίσει σπίτι του.

Τα κενά στην κατάθεση

Μία απόσταση δέκα λεπτών ωστόσο δεν μπορεί να δικαιολογήσει το χρονικό διάστημα περίπου δύο ωρών για το οποίο έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Όπως και το ότι είπε πως άφησε εκεί τον φίλο του να πάει για κυνήγι. Στο σημείο εκείνο υπάρχει μία ταβέρνα – κρεοπωλείο που στο παρελθόν είχαν δουλέψει μέλη της οικογένειας του αγνοούμενου με τον ιδιοκτήτη να λέει πως «αποκλείεται να μην ερχόταν να με χαιρετήσει, να με δει» αν σταματούσε εκεί.

Κάμερα έχει καταγράψει το πράσινο σκούρο τζιπ να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση, κάτι που κάνει την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Επίσης επισημαίνεται ότι ο 51χρονος χρωστούσε χρήματα στον 31χρονο. Ο ίδιος ισχυρίζεται βέβαια ότι είχε επιστρέψει όλο το ποσό κάτι το οποίο διαψεύδει η οικογένεια του αγνοούμενου.

Στο «μικροσκόπιο» κινητό και μαχαίρι

Ο 31χρονος ήταν στο Μεσολόγγι γιατί πάντρευε την αδελφή του και είχε έρθει για διακοπές, καθώς ζει στην Ιταλία.

Το μαχαίρι που βρέθηκε στον 51χρονο κρεοπώλη, τα ρούχα και το αυτοκίνητο έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα ενώ «ξεσκονίζεται» το κινητό του και το έξυπνο ρολόι του.

Δεν έχει βρεθεί επίσης κάποιο πρόσωπο που να επιβεβαιώνει ότι είχε ραντεβού με τον αγνοούμενο για να πάνε για κυνήγι.

lawandorder.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου