Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Έτσι θα απορρίψει ο κόσμος τα μετρητά!!! Δείτε τι προσπαθεί να εφαρμοστεί – ΒΙΝΤΕΟ.

 Το τραπεζικό σύστημα κάνει την αρχή…Με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο από τις αρχές του 2024, έρχεται η πλήρης απαγόρευση χρήση μετρητών σε συναλλαγές άνω των 500 ευρώ.

Στην συνέχεια, όπως δήλωσε  η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) έχουν την δυνατότητα να αντικαταστήσουν τα μετρητά (ΕΔΩ)!!!

Χωρίς μετρητά εξαλείφονται οι όποιες επιλογές έχουν οι άνθρωποι να διαχειριστούν από μόνοι τους τα έστω και λίγα χρήματα που βγάζουν. Στο τέλος κανείς δεν θα μπορεί ακόμα και να δώσει μία βοήθεια στον ανήμπορο συνάνθρωπό του, επειδή θα είναι…παράνομη οποιαδήποτε διακίνηση χρήματος!!!

Στην Αυστραλία τα ρεπορτάζ δείχνουν τι έρχεται!

Όπως μεταδίδεται:

«Άλλο ένα υποκατάστημα τράπεζας έκλεισε.

Οι πελάτες αναγκάστηκαν να βγουν στο δρόμο  για ανάληψη μετρητών (σ.σ. Όπου σε λίγο ενδεχομένως συμμορίες θα στήνουν καραούλι, προκειμένου να ληστεύουν! Ως εκ τούτου ο κόσμος θα συμβάλλει με την βούλησή του στην κατάργηση των μετρητών, καθώς θα φοβάται, θα είναι ασύμφορο να τα χρησιμοποιήσει! Δεν θα του το επιβάλλουν).

Οι ηλικιωμένοι βρήκαν την διαδικασία δύσκολη. -Μου αρέσει να έχω λίγα μετρητά. Τα εγγόνια μου, θέλουν να παίρνουν λίγα μετρητά περιστασιακά. Τους τελευταίους δώδεκα  μήνες, η Αυστραλία έχει χάσει 424 υποκαταστήματα τραπεζών και 718 ΑΤΜ τραπεζών. -Προσπαθούν να περιορίσουν την δυνατότητα πρόσβασης σε μετρητά.

Οι τράπεζες είναι απασχολημένες, μετατρέποντας ορισμένα από τα υπάρχοντα υποκαταστήματά τους σε τραπεζικά κέντρα χωρίς μετρητά, με τα ταμεία συναλλαγών για μετρητά  να μην είναι πλέον διαθέσιμα».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με άρθρο του ΕΛ, μειώνονται τα ATM και στην Ελλάδα!

Δείτε την συνέχεια:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου