Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Η ετήσια βίζα προς τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου θα φέρει σιωπηρό εποικισμό των νησιών μας. Στο τέλος θα μας πάνε στη Χάγη για να δούμε σε ποιον ανήκει η Βουλή…γιατί το Αιγαίο μας πλέον γνωρίζουμε…

 

Μετά από όλα αυτά που θα διαβάσετε, αλλά και την επίκυψη του Υπουργού των Εξωτερικών, μήπως πρέπει σοβαρά πλέον να αναρωτηθείτε αν στην Χάγη θέλουν να μας πάνε για να δούνε σε ποιον τελικά ανήκει η Βουλή; Γιατί για το Αιγαίο μας, πλέον γνωρίζουμε…

 Στον χάρτη που σας δείχνω φαίνονται και τα δέκα νησιά μας, που ως δια μαγείας, καταλήγουν σε κάποιους…παράλληλους, στα οποία με βάση την συμφωνία, δόθηκε βίζα στους Τούρκους πολίτες να τα επισκέπτονται μια εβδομάδα τον μήνα, σε αυτούς τους…πολίτες φυσικά δεν θα μπορεί να γνωρίζει το Ελληνικό Κράτος αν υπάρχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι Τούρκοι στρατιωτικοί…

 


Γράφει ο Άλκης Νομικός

 

Λοιπόν αυτά τα δέκα νησιά είναι τα έξεις !!!

 

Η Λήμνος !

ΗΛέσβος!

Η Χίος !

Η Ρόδος !!!

Η Σύμη !

Το … Καστελοριζο !!!!!

Η Σαμος !

Η Λέρος !

Η Κάλυμνος !!!

Και φυσικά η Κώς!!!!!

 


Αν πραγματικά τώρα τολμήσετε να χαράξετε μια τεχνίτη γραμμή στον χάρτη που σας ανέβασα , μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι ακριβώς θα χάσουμε , και ποια είναι η γραμμή χάραξης της … Γαλάζιας Πατρίδας τους !!!!

 

Μην βιαστείτε να γράψετε , πως αυτά τα νησιά δεν αποδεικνύουν τίποτα , γιατί πολλά γράφονται , πολλά λέγονται , και όλα όμως ως δια μαγείας , καταλήγουν σε κάποιους … παράλληλους !!!!

 

Πρώτα απολα θέλω να διαβάσουμε μαζί , την δήλωση που έκανε ο Ερντογαν με το που πάτησε το πόδι του στην Τουρκία !

 

Ανέφερε τα έξεις : «δεν εποφθαλμιούμε το δίκαιο κανενός, αλλά παράλληλα η βούλησή μας να μην επιτρέψουμε την παραβίαση των δικαιωμάτων μας είναι πολύ ισχυρή». «Μπορώ να πω ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει πολύ θετική προσέγγιση σε αυτό το θέμα. Η στάση μας απέναντι στη δίκαιη κατανομή των φυσικών πλούτων της περιοχής μας ήταν η ίδια από την αρχή . Έχουμε ισχυρή θέληση να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να παραβιάσει τα δικαιώματά μας. Επιπλέον, είναι δυνατή μια δίκαιη και χωρίς αποκλεισμούς κοινή χρήση στην Ανατολική Μεσόγειο.»

 

Και εδώ απλα διαβάζετε αυτά που ανέφερε στα Τουρκικά ΜΜΕ , που ως δια μαγείας δεν διαβάσατε σε κανένα …Ελληνικό ΜΜΕ !!!

 

Εγώ γιαυτην ακριβός την δήλωση του , θα σας αναφερω κάτι επίκαιρο , και που θεωρείται ο βασικός νόμος στην στρατηγική : Ο ασθενέστερος λοιπόν παραχωρεί έδαφος στον επιτιθέμενο για να αποφύγει τη σύγκρουση ή μετά από μια ήττα !

 

Έτσι λοιπόν στης 7/12 η πολιτική Διακήρυξη …Φιλίας και Συνεργασίας Ελλάδος –Τουρκίας , η Ελλάδα χωρίς αυτό τον καιρό να είναι η ασθενέστερη , παραχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και έβγαλε εκτός την Κύπρο με …αντάλλαγμα την ειρηνική συμβίωση για όσο διάστημα αυτό εξυπηρετεί μόνο τα Τουρκικά και μόνο συμφέροντα !!!

 

Υπέγραψε 15 συμφωνίες , που θα σας παραθέσω σε φωτογραφίες, γιατί προσωπικα για το άτομο μου , είναι μηδαμινής σημασίας , γιατί πολύ απλά , δεν γνωρίζουμε αν είναι βέβαιο πως αυτές , θα είναι τελικά προς όφελος μας, γιατί ως τώρα το εμπορικό μας ισοζύγιο ήταν ελλειμματικό και το πόθο σημαντικό θα παραμείνει !!!


 


Εγώ όμως εκει που θέλω να σταθείτε , ειναι η ετήσια βίζα προς τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου που ίσως λέω , αποδειχθεί μπούμερανγκ !!!

 

Γιατί η τουριστική … ωφέλεια είναι 1000% σίγουρο ότι θα φέρει και τον ….σιωπηρό εποικισμό των νησιών μας !!!!

 

Είναι αυτό που αναφέρουμε όλοι μας ότι θα τα χάσουμε χωρίς να ρίξουμε ούτε μια σφαίρα !!!!

 

Την αρχή γιαυτο φυσικά την έκανε η προδοτική Κυβέρνηση Σημίτη , με την διακήρυξη της Μαδρίτης , η οποία αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο μας !

 

Όμως όλοι σχεδόν οι πρωθυπουργοί βλέπε : K Καραμανλής (συμμετοχή της Τουρκίας στην τριμερή) A. Παπανδρέου(Mea culpa)Κώστας Καραμανλής (κουμπαριές) Γ. Παπανδρέου(GAP) (Ζεϊμπέκικα) Α. Τσίπρας-Κοτζιάς (Μην είμαστε μονοφαγάδες για Καστελόριζο) όλοι τους κάτι έδωσαν στην Τουρκία !!!!!!

 

Ως τότε το Αιγαίο για την εμάς θεωρείτο Ελληνικό Αρχιπέλαγος . Δηλαδή Ελληνική λίμνη και σαν έδαφος με διάσπαρτα μεγάλα και μικρά νησιά και βραχονησίδες περιτριγυρισμένα από θάλασσα !

 

Και όντως το Αιγαίο μας αυτό είναι !!!!

 

Αντίθετα, η Τουρκία το θέλει μοιρασμένο στον 25ον μεσημβρινό !!! Και τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου μας αποκομμένα εντός Τουρκικής επικράτειας !!!!! ( Βλέπε Ζουραφα ) .

 

Γι’ αυτό αρνείται στα νησιά μας υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ , και αναγνωρίζει περιορισμένα χωρικά ύδατα σε 6 ναυτικά μίλια σε θάλασσα αλλά και εναέριο χώρο !!!

 

Και μόνο το γεγονός ότι δεν έχουμε επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα ακόμη και στην Εύβοια, στην Αίγινα, στη Σαλαμίνα και στην Κρήτη , δείχνει ότι ενώ επικαλούμαστε ρητορικά το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας οι ίδιοι δεν το εφαρμόσαμε , και επομένως αυτό μένει κενό γράμμα, όπως επιθυμεί η Τουρκία , αλλά από ότι φαίνεται και οι δοσιλογικές Κυβερνήσεις μας !!!!

 

Εννοείται πως για όλα αυτά , η μόνη υποχώρηση που έκανε η Τουρκία , ήταν να σταματήσει τις στρατιωτικές προκλήσεις στον αέρα και στη θάλασσα , χωρίς να πάρει όμως πίσω τίποτα , από αυτά που διεκδικεί !!!


Δηλαδή το μισό Αιγαίο, Γκρίζες Ζώνες, Τουρκική μειονότητα , Αποστρατικοποίηση των νησιών Ανατ. Αιγαίου, εκπαιδευση τρομοκρατών και πολλά αλλα !!!

 

Βέβαια, σας αναφέρω πως η Τουρκία έκανε στρατηγική υποχώρηση στον αέρα λόγω σοβαρότατων οικονομικών, πολιτικών και άλλων προβλημάτων , αλλά κυρίως στο μέγα πρόβλημα των εξοπλισμών της με Α/Φ F-16 !!!

 

Με λίγα λόγια , αφού εμείς γνωρίζοντας πως έχουμε την υπεροχή στον αέρα την αφήσαμε αυτή να μας προσφέρει ειρήνη, ζητώντας και την βοήθεια μας , προκειμένου να πάρει «καλή διαγωγή» και να ξεπλύνει την κακή της φήμη που η ίδια δημιούργησε , με όλους τους γείτονες της , αλλά και για να της ανοίξει η Πατριδα μας η ίδια, την πόρτα προς Ε.Ε και ΗΠΑ !!!

Και εμείς φυσικά ….απλά το δεχθήκαμε !!!!

 

Ειλικρινά , μετά από όλα αυτά , και την επίκυψη του Υπουργού των Εξωτερικών , μήπως πρέπει σοβαρά πλέον να αναρωτηθούμε , στην Χάγη θέλουν να μας πάνε για να δούνε σε ποιον τελικά ανήκει η Βουλή ; Γιατί για το Αιγαίο μας , πλεον γνωρίζουμε !!!!!


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου