Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Warning Post.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Warning Post....

Η ανθρωπότητα ολόκληρη και φυσικά εμείς που δεν αποτελούμε εξαίρεση, έχουμε μπει σε αχαρτογράφητα νερά, ενώ διανύουμε την μετάβαση στον νέο γεωπολιτικό χάρτη.Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ακολουθήσει.
 
Οι εστίες πολέμου που ήδη είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και άλλες που είναι στα πρόθυρα, από Ελλάδα - Τουρκία, μέχρι Καύκασο και Ταϊβάν, είναι σπίθες που αν ανάψουν, θα οδηγήσουν σε πλήρως ανεξέλεγκτες καταστάσεις.
 
Γνωστά όλα αυτά και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι ο κλοιός σφίγγει και το “πόπολο”, ελάχιστα έως καθόλου μπορεί να “παρέμβει” στις εξελίξεις. Η παγκοσμιοποίηση όπως ηλιθιωδώς σχεδιάστηκε, καταρρέει με κρότο και συμπαρασύρει με δύναμη τυφώνα όλα όσα ξέραμε και θεωρούσαμε ως δεδομένα.
 
Για να μην μασάμε λόγια…
 
Η ανεξέλεγκτη άνοδος της Κίνας υπό την ηγεσία του Σι Τζι Πινγκ, έχει ανακατέψει την τράπουλα σε βαθμό που οι ΗΠΑ δεν περίμεναν…Παρακολουθώ (όπως και άλλοι είμαι βέβαιος), μια κινητικότητα “ξεφορτώματος” δολαρίων από την κεντρική κυβέρνηση της Κίνας και τους ελεγχόμενους τραπεζικούς μηχανισμούς της. Επίσημα δικαιολογείται ως “διόρθωση ισοτιμίας”.
 
Ανεπίσημα, όλοι όσοι ασχολούμαστε με την παγκόσμια νομισματική αναδιάταξη, επιβεβαιωνόμαστε ότι η διάσπαση του κόσμου σε τουλάχιστον δύο κομμάτια, νομοτελειακά θα αποκαθηλώσει το δολάριο από παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και βάση ισοτιμιών.
 
Αυτό για τις ΗΠΑ, μην έχετε καμία αμφιβολία ότι είναι ο πλέον σοβαρός λόγος για να κάνουν τον πλανήτη ένα απέραντο φρενοκομείο…(όχι ότι δεν είναι ήδη)...
 
Η ζωή κυλάει και είναι μπροστά μας. Το ότι περιγράφω την δυστοπία δεν σημαίνει ότι δεν "παλεύω" να την αποφύγω κι εγώ και όλοι μας... Μη νομίζετε... Κι εγώ αισιόδοξος άνθρωπος είμαι κατά βάθος😉 όμως αν δεν κάνουν αυτό που εμείς θέλουμε  μα τα κέρατα της αρκούδας... δεν θα βρουν πατρίδες για να γυρίσουν...όπως τους έχουμε προειδοποιήσει και άλλες φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου