Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

NESARA - Όλα πρόκειται να αλλάξουν - Ντοκιμαντέρ 2022 (Η Απελευθέρωση της Γης - Μέρος 2)

 

NESARA - Όλα πρόκειται να ΑΛΛΑΞΟΥΝ 2022 Ντοκιμαντέρ (Η Απελευθέρωση της ΓΗΣ - Μέρος 2)

Purple Soul

IITM: Μιλάμε για μια σημαντική αλλαγή παραδείγματος εδώ... θυμηθείτε, ότι το ίδιο το κακό υποστηρίζεται από το παλιό χρηματοπιστωτικό σύστημα που βασίζεται στη "σπανιότητα".  Το νέο σύστημα θα βασίζεται στην "αφθονία"... και να ξέρετε ότι όταν οι άνθρωποι υποστηρίζονται, το γενικό κίνητρο να κάνουν πράγματα μόνο για τα χρήματα, παύει να υπάρχει.  Έτσι, δεν χρειάζεται να φοβάστε ότι ένα νέο οικονομικό σύστημα αφθονίας θα σημαίνει περισσότερα χρήματα για τους κακούς.  

Στην πραγματικότητα, λέγεται μέσω πληροφοριών από τη Michele Fielding, ότι οι χώρες που εμπλέκονται σε βλάβες εναντίον άλλων, δεν θα συνδέονται καν με το νέο Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα.  

Στο πλαίσιο του QFS όλες οι συναλλαγές παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο με τεχνητή νοημοσύνη... οπότε αναρωτηθείτε... πού υπάρχει χώρος για να κρυφτούν οι κακοί σε αυτό το σύστημα;

Σίγουρα, υπάρχουν ζητήματα ιδιωτικότητας... αλλά αναρωτηθείτε... πώς μπορείτε να έχετε σκοτάδι και φως ταυτόχρονα; Αν θέλετε ένα σύστημα φωτός και αγάπης, τότε όλα είναι διαθέσιμα για να τα δείτε, να τα σημειώσετε, να τα μετρήσετε κ.λπ.  Αυτό δεν σημαίνει ότι ο καθένας γνωρίζει τα πάντα για τον καθένα, αλλά σημαίνει ότι ένα οικονομικό σύστημα του φωτός, θα γνωρίζει εγγενώς όλες τις συναλλαγές... και όχι, αυτές οι πληροφορίες δεν χρησιμοποιούνται για έλεγχο, χρησιμοποιούνται για τη μεγιστοποίηση της ελευθερίας.  Παραδεχτείτε το, ιδιωτικότητα δεν σημαίνει ελευθερία.  

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για τη NESARA, πρέπει πρώτα να περάσουμε από τις συλλήψεις και τις δικαστικές διαδικασίες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το νωρίτερο το τέλος του 2023, και όπως γνωρίζουμε τα χρονοδιαγράμματα αλλάζουν και οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, αλλά υπάρχει μια γραμμική εξέλιξη των γεγονότων που πρέπει να συμβούν ΠΡΙΝ από τη NESARA. 

beforeitsnews.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου