Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΗΠΑ: Μαυροφορεμένος άντρας πηδά από τέντα σε τέντα, στη στέγη ενός κτιρίου ύψους 99 μέτρων.

 Τι ακριβώς κάνει ο κύριος με το μαύρο κοστούμι πηδώντας από τέντα σε τέντα ενός κτιρίου, ύψους σχεδόν 99 μέτρων στο Μανχάταν;

Όπως φαίνεται από το βίντεο που έχει ανεβάσει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», o τολμηρότατος κύριος με το μαύρο κοστούμι απεικονίζεται να τρέχει και να πηδά κατά μήκος ενός 23οροφου κτιρίου στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια, μπαίνει κρυφά στο κτήριο ανοίγοντας ένα παράθυρο.

Ο άγνωστος άνδρας απαθανατίστηκε να τρέχει στην οροφή του κτιρίου στην West Street, σχολιάζει το βρετανικό δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τον Erik Ljung, τον άνδρα που τράβηξε το βίντεο, η ασφάλεια του κτηρίου δεν γνώριζε τι συνέβη. «Έχω πολλές ερωτήσεις. Δεν έχω ιδέα τι έκανε ο μάγκας», υποστηρίζει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο στο οποίο ο κουστουμαρισμένος κύριος έκανε... τα κόλπα του, βρίσκεται απέναντι από το Εθνικό Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου.


Κλείσιμο


Σε δύο διαφορετικές αναρτήσεις στο Reddit, που ανέβασαν το βίντεο, ο Ljung εκφράζει την απορία του για το τι είδε: «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη εδώ», έγραψε. «Σήμερα το πρωί η ασφάλεια του κτηρίου όπου εργάζομαι, είπε ότι δεν έχει ιδέα τι συνέβη».

Αρχικά, ο άνδρας φαίνεται να περπατά σε μια τέντα και να βγάζει φωτογραφίες. Στη συνέχεια σταματά για να μιλήσει στο τηλέφωνο ενώ περπατά πέρα δώθε.

daredevil_2


Μόλις τελείωσε το τηλεφώνημά του, ο άνδρας άρχισε να τρέχει πηδώντας στις τέντες του κτίρίου, με το ύψος του να φθάνει τα 98,7 μέτρα. Το κτίριο σε γοτθικό στιλ, χτίστηκε το 1907 και ανακαινίστηκε το 2003.

Πάντως, ο άνεμος και η βροχή δεν ήταν αρκετά για να τον εμποδίσουν να τρέξει όπως ο «πράκτορας 007» στις ταινία του Τζέιμς Μποντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου