Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021

Τι ήθελες και τα ‘γραφες Λιακόπουλε!!! Ο ΤΡΟΜΟΣ είναι εδώ, δείτε τι παρουσίασαν – ΦΩΤΟ, vid./Το προχωράνε για το υπερεμβόλιο!!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την βελόνα – ΒΙΝΤΕΟ.

 Δεν είναι πια φαντασία, είναι η πραγματικότητα...

Μέχρι στιγμής τα μέτρα που επιβάλλονται παραπέμπουν σε δικτατορία. Μία «καλοπροαίρετη» δικτατορία, όπως είχε πει αξιωματούχος της Ελβετίας (ΕΔΩ), με αφορμή την Υγεία.

Ωστόσο, άπαξ και ο κόσμος τελικά ξεσηκωθεί μαζικά, απαιτούνται δυνάμεις ασφαλείας να τον επαναφέρουν στην τάξη (στην καλύτερη των περιπτώσεων).

Η προοπτική είναι ο στρατός, ο οποίος σε πολλές χώρες συμβάλλει ήδη στην αστυνόμευση, να συνενωθεί με τις αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, ακόμα και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό.

Ως εκ τούτου έχουν στρατολογηθεί ρομπότ, τα λεγόμενα «σκυλομπατσορομπότ»! Αυτό είναι γνωστό! ΤΟ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΝΕΟ είναι πως τώρα τους έβαλαν και όπλο στο «στόμα». ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Για πόλεμο ή για την «καλοπροαίρετη δικτατορία»;;;

Συγκεκριμένα, μια εταιρεία ρομποτικής και ένας κατασκευαστής όπλων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να παράγουν ένα σκυλί animatronic με ένα τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή αντί για πρόσωπο, γεμίζοντας φόβο τον πλανήτη.

Το σύστημα, με το όνομα  SPUR (σπιρούνι), αναπτύχθηκε από τους παραγωγούς τυφεκίων SWORD International και Ghost Robotics, μια εταιρεία που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια και ιδρύθηκε το 2015, και έκανε την πρώτη της εμφάνιση αυτή την εβδομάδα στο ετήσιο συνέδριο για την Ένωση του αμερικανικού στρατού.

Χρήστες του διαδικτύου το περιγράφουν «τρελό φαινόμενο Terminator – Εξολοθρευτή».

«Κάθε μέρα πιο κοντά στο Black Mirror (βρετανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας)», έγραψε ένας άλλος.

Τα σκυλορομπότ μπορούν να πυροβολήσουν με εντολή. Την εντολή αυτή θα μπορεί να την δώσει φυσικά και η τεχνητή νοημοσύνη!!!

Ο Λιακόπουλος τα έγραφε, τα έλεγε, αλλά ελάχιστοι έδωσαν σημασία!

Δείτε:

Δείτε τις δυνατότητες κίνησης που θα έχει αυτό το ρομπότ, από αντίστοιχα, άοπλα, της ίδιας εταιρείας:el.gr
Το προχωράνε για το υπερεμβόλιο!!! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ την βελόνα – ΒΙΝΤΕΟ.
Βήμα-βήμα προς το «σφράγισμα»...

Στον δρόμο για την παρουσίαση στην ανθρωπότητα του υπερμβολίου «τατουάζ», για το οποίο τις τελευταίες εξελίξεις διαβάσατε στο el.gr, και άλλοι επιστήμονες παρουσιάζουν την κατάργηση της βελόνας.

Παρουσίασαν το «Bubble gun»: Την τεχνολογία λέιζερ που εμβολιάζει χωρίς τρύπημα.

Όπως μεταδίδεται, η διαδικασία διαρκεί όσο και ένα τσίμπημα κουνουπιού και δεν προκαλεί πόνο καθώς δεν επηρεάζονται οι νευρώνες του δέρματος, λένε οι επιστήμονες της ολλανδικής start – up εταιρείας που δημιούργησαν την συσκευή.

«Μέσα σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου το γυάλινο δοχείο που περιέχει το υγρό θερμαίνεται από λέιζερ. Στο υγρό δημιουργείται μια φυσαλίδα που το ωθεί προς τα έξω με ταχύτητα 100 χιλ/ ώρα. Βλέπουμε πως διαπερνά το δέρμα σε βάθος περίπου ενός χιλιοστού» σημείωσε ο χημικός μηχανικός Φερνάντεζ Ρίβας.

Στόχος των επιστημόνων είναι όχι μόνο η αύξηση των εμβολιασμών αλλά και η μείωση των ιατρικών αποβλήτων. Η ολλανδική εταιρεία σκοπεύει να ζητήσει άδεια για ευρείας κλίμακας κλινικές δοκιμές σε εθελοντές εντός του Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου