Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021

Η Τουρκία προετοιμάζει την κοινή γνώμη για το επόμενο βήμα που είναι η ΑΠΟΒΑΣΗ σε ελληνική βραχονησίδα ή μικρονησίδα.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Τουρκία επί του πεδίου καταγράφει τις αξιώσεις της,3 τουρκικά πολεμικά βρίσκονται εκεί που θα έπρεπε να κάνει έρευνες το Nautical Geo,το οποίο εκδιώχθηκε και βρίσκεται 5 ναυτικά μίλια νότια της Λάρνακας. Χθες πάνω από την περιοχή που δέσμευσαν οι Τούρκοι πέταξαν γαλλικά και ελληνικά αεροσκάφη.

Στις 2/10 ο τουρκικός στολίσκος επέδραμε κατά του Nautical Geo έχοντας μαζί του και το OrucReis. Ο εκούσιος αφοπλισμός από τους κυβερνώντες των Αθηνών των ελληνικών ΕΔ και ιδιαιτέρως του ΠΝ χωρίς κύριες μονάδες επιφανείας επί δεκαετίες έχει αυτά τα οδυνηρά αποτελέσματα.

Χάρτες και πληροφορίες από το δελτίο ειδήσεων του Sigma tv Κύπρου.

Όταν η Τουρκία βάζει επίσημα "ζήτημα κυριαρχίας"για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου με επίσημη επιστολή στον ΟΗΕ τότε δεν κάνει τίποτα άλλο από το να προετοιμάζει την διεθνή κοινή γνώμη για το επόμενο βήμα που είναι η ΑΠΟΒΑΣΗ σε ελληνική βραχονησίδα ή μικρονησίδα.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες οι διερευνητικές επαφές αποτελούν βέλη στην τουρκική φαρέτρα,ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΔΥΝΑΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟ ΣΟΥ. Οι Τούρκοι βασίζονται στον υβριδικό πόλεμο, θέλουν να πάρουν με διμερείς συναντήσεις και δια του διαλόγου και ο Μητσοτάκης είναι διατεθειμένος να κάνει αμοιβαίες υποχωρήσεις όπως είπε. Και εμείς νομιμοποιούμε τις διεκδικήσεις τους με τις διερευνητικές. Επίσης οι διερευνητικές αν έχουν κάποιο νόημα είναι για να σταματήσουν οι Τούρκοι τις προκλήσεις στο ενδιάμεσο. Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις και όσο μιλάμε.

Δεν το χωράει ο νους μας,το πρωτοπαλίκαρο του Σημίτη στην Άγκυρα επικεφαλής των διερευνητικών την ίδια ώρα που οι Τούρκοι δεν αναγνωρίζουν πως υπάρχουμε!!!! Για να προστατέψουν τους κομμουνιστές είναι έτοιμοι να χάσουν και την δεδηλωμένη,για προστατέψουν την Ελλάδα πέρα βρέχει.  

zeys-elaynon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου