Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Προς όλους τους νεο αφυπνισμένους….. Προσέξτε καλά μας στήνουν παγίδα σε όλους..

Είναι λογικό ένας άνθρωπος που μέχρι χθες δεν γνώριζε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα να βλέπει πράγματα και να του κάνουν μεγάλη εντύπωση.

Δεν θέλω να σας μπερδέψω πάρα πολύ θέλω να είμαι ξεκάθαρος και απλoς για να με κατανοήσουν όλοι.
Αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσω παράδειγμα για να καταλάβετε που πρέπει να προσέχετε..
Εχουν βγει πολλοί και βγάζουν μία φωτογραφία με μία κούκλα που έδειξαν οι ειδήσεις σαν ασθενή που τον κουράρoυν για τον κορωνιό.
Η ανάγκη των ανθρώπων να ανακαλύψουν το ψέμα, να ενημερώσουν τους συνανθρώπους τους για αυτό το ψέμα, να νιώσουν ότι πλέον δεν ειναι στον ίδιο ύπνο του χθες…. Οδήγησε πολλούς στο να χρησιμοποιήσουν αυτή την φωτό και βίντεο ώστε να αποδείξουν ότι μας λένε ψέματα.
Το σύστημα που μας ελέγχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια χρησιμοποιεί πάντα θέσεις διπλής εννοιας,δεν είναι χαζοι το κάνουν χρόνια αυτό και ξέρουν πολύ καλά πως μπορούν να μας μπερδεύουν.
Βγάζοντας μία τέτοια φωτογραφία ότι είναι όλα ψέματα μπορούν κάλλιστα να πουν ότι εμείς ποτέ δεν σου είπαμε ότι σου δείχνουμε μία εικόνα ή έναν ασθενή πραγματικό απλά σου δείξαμε μία εικόνα πώς εκπαιδεύονται οι νέοι νοσοκόμοι….!!
Επίτηδες βγάζουν τόσα πολλά μπερδεμένα στην κατανόηση πράγματα αυτή τη στιγμή….για να οδηγήσουν πολλούς που δεν γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν στο να κάνουν λάθη….. Και με μοχλό αυτά τα λάθη να πουν αύριο ότι κοιτάξτε να δείτε το θέμα με τα ψεύτικα news δεν πάει άλλο άρα πρέπει να κάνουμε αυτό και αυτό στο ίντερνετ για να τελειώνουμε μία και καλή.
Μας δίνουν δηλαδή διαστρεβλωμένη την εικόνα γνωρίζοντας ότι δεν έχουμε εκπαιδευτεί όπως οι ίδιοι σε αυτό το σύστημα παραπληροφόρησης έτσι ώστε να οδηγήσουν τους νέους στην αφύπνιση να γίνουν το εργαλείο κατά όλων όσων προσπάθησαν να πουν την αλήθεια.
Μην τους αφήσετε τόσο εύκολα να διαστρεβλώσουν ακόμα και αυτό.
Μην χρησιμοποιείτε πληροφορία που δεν είναι εκατό τα εκατό ξεκάθαρη,μην ξανά μοιράσετε καμία πληροφορία που δεν είναι 100% έτσι όπως φαίνεται….Γιατί αλλιώς τους δίνετε συνέχεια λαβές στις παγίδες που σας δίνουν για να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας.
Ειναι μανουλες σε αυτό και το κάνουν αιώνες,το μαθαινουν στις στοες τους , στα λένε μέσα στα μούτρα σου σε άκυρες φάσεις και μετά μπορούν να σου πουν τι λες εμείς το είχαμε πει τότε, στο λένε πάντα με τέτοιο τρόπο που να έχει δύο και τρεις επιλογές κατανόησης και συνειδήσης και ανάλογα τι θα προχωρήσει να σου πουν πάλι στο είχα πει
Μεγάλη προσοχή λοιπόν από δω και πέρα γιατί είναι σίγουρο ότι θα προσπαθήσουν τις αληθινές φωνές να τις συμπαρασύρουν σε μία κατάσταση που οι ίδιοι πάλι θα έχουν δημιουργήσει αλλά δυστυχώς η επιφάνεια που είναι το 90% + θα τους ακούσει και δεν θα προχωρήσει σε βάθος στο πώς εστήσαν την παγίδα.
Εχω ξεκάθαρα πει τόσα χρόνια ότι δυστυχώς οι μεγάλοι αριθμοί είναι οι βλάκες του συστήματος και αυτοί οι βλάκες είναι που έχουν δώσει την εξουσία εναντίον όλων μας σε αυτούς που σήμερα μας έχουν φυλακίσει..
Τεράστια προσοχή στο τι διαμοιράζεται και στο τι φωνάζετε ότι είναι αλήθεια ή ψέμα μας στηνουν την μεγαλύτερη παγίδα για την φίμωση της ελευθερίας του λόγου

Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου