Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Σαν «βομβαρδισμένο» τοπίο το κέντρο της Λεμεσού λόγω έκρηξης (pics).

Σαν «βομβαρδισμένο» τοπίο το κέντρο της Λεμεσού λόγω έκρηξης (pics)

Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο της Λεμεσού – Η έκρηξη σε κέντρο ομορφιάς στα φώτα του Αρίελ σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της Λεμεσού – Εκτεταμένες ζημιές στο κτίριο – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην περιοχή – Η φωτιά κατασβέστηκε – Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως φαίνεται να πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια 

Κατασβέστηκε η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε 5οροφο κτίριο που βρίσκεται σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, στα φώτα τροχαίας του Αριέλ, επί της λεωφόρου Μακαρίου.
Σημειώθηκε έκρηξη στις 7:31 στο κτίριο όπου στεγάζεται στον πρώτο και δεύτερο όροφο κέντρο ομορφιάς και αμέσως ξέσπασε φωτιά.
Στον τρίτο όροφο βρίσκεται ραδιοφωνικός σταθμός και στον τέταρτο και πέμπτο όροφο άλλα γραφεία.
mesa45
ariemesa6000
Από την πρώτη στιγμή ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο. Η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Από την έκρηξη  που σημειώθηκε ο δρόμος γέμισε με γυαλιά, καθώς η πρόσοψη του κτιρίου είναι από γυαλί.
Μισή ώρα περίπου αργότερα η φωτιά κατασβέστηκε.
fwtiaarielmesa
Έκλεισαν δρόμοι στο κέντρο της Λεμεσού
Λόγω του περιστατικού είχαν κλείσει οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας στα φώτα Αριέλ  σε μεγάλη απόσταση της λεωφόρου Μακαρίου και της Αγίας Ζώνης.
Μέλη της τροχαίας βρέθηκαν στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας. Ευτυχώς κανένας οδηγός ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο δεν διέτρεξε κίνδυνο.
Στο κτίριο διεξάγονται έρευνες για τα αίτια της έκρηξης και της φωτιάς, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο της κακόβουλης ενέργειας στο κέντρο ομορφιάς.
ariiiiiiiiiiiiiiiii
 cyprustimes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.