Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Οι αεροψεκασμοί και η γενοκτονία των Αμερικανών.

Μας ψεκάζουν με επικίνδυνες τοξίνες,προκαλώντας γενοκτονία.
Η μάχη κατά του χημικού και βιολογικού πολέμου, σε όλες τους τις μορφές, π.χ. αεροψεκασμοί, εμβόλια , είναι η μάχη της ανθρωπότητας.
Ελπίζουμε ότι οι περισσότερες εμπιστευτικές πληροφορίες που θα βγαίνουν στον αέρα να τις λέτε  
στον κόσμο ,όλη την αλήθεια για όλες αυτές τις απαίσιες λειτουργίες.
Ενας γενναίος πιλότος που συμμετείχε στους αεροψεκασμούς εκθέτει το παγκόσμιο πρόγραμμα Geoengineering.

Τέλος, ένα στρατιωτική πιλοτικό πρόγραμμα βγήκε στον αέρα από το παράνομο και εξαιρετικά καταστροφικό παγκόσμιο πρόγραμμα των αεροψεκασμών.
Αυτό που ακολουθεί είναι ένα βίντεο που αποκαλύπτει όσα έχουν πει κατά καιρούς πιλότοι που συμμετείχαν στους αεροψεκασμούς-chemtrails.Oπως θα δείτε οι αεροψεκασμοί γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο με τρομερές συνέπειες.
Οι ψεκασμοί γίνονται με την δικαιολογία της εθνικής ασφάλειας,αλλά τα τοξικά στον ουρανό δεν έχουν καμμία σχέση με οποιαδήποτε εθνική ασφάλεια.Τα τελευταία χρόνια ορισμένοι Δικηγορικοί σύλλογοι έχουν ξεκινήσει αγώνα εναντίον των κυβερνήσεων τους για το θέμα των αεροψεκασμών,που γίνονται πάνω από τα κεφάλια τους με ανυπολόγιστες συνέπειες.Αυτό το κίνημα βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή και περιμένουμε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.
Οι αεροψεκασμοί γίνονται τις ηλιόλουστες μέρες και τις κάνουν θολές.Είναι κανένας που να επιθυμεί από τον γαλάζιο ουρανό την ηλιόλουστη μέρα να την μετατρέπουν οι αεροψεκασμοί σε μια συννεφιασμένη ημέρα;Σίγουρα οι λαοί της Φλόριντα και της Καλιφόρνια θέλουν την διασκέδαση
στον ήλιο! Το ίδιο κάνει και το υπόλοιπο των ΗΠΑ.
Τα Chemtrails περιέχουν ένα μείγμα από τοξικές χημικές ουσίες και δηλητηριώδη ενώσεις, όπως
άλατα βαρίου, οξείδιο αργιλίου, στρόντιο, υδράργυρο, μεταξύ πολλών άλλων, που τελικά καταλήγουν να πέσουν στη γη. Το μίγμα των αεροψεκασμών με τοξίνες αφήνει αναπόφευκτα  κατάλοιπα σε χωράφια και δάση, λίμνες και ποταμούς, και χλοοτάπητες και κήπους. Πώς  ενδεχομένως να  σταματήσουν οι επιβλαβείς χημικές ουσίες από την είσοδο ενός σπιτιού και τα αυτοκίνητα, το κτίριο γραφείων και τα εμπορικά κέντρα;
Έχει αποδειχθεί από την Γεωμηχανική κατηγορηματικά —ότι  είναι άκρως επιζήμια τόσο για την υγεία του ανθρώπου αλλά  και για το πλανητικό περιβάλλον. Όσο και για τις πολλές δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία.
http://beforeitsnews.com/alternative/2016/03/chemtrails-the-u-s-a-military-and-genocide-of-americans-3323019.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου