Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Το DHS Insider απευθύνει την τελική προειδοποίηση-Αυτά που θα γίνουν στις ΗΠΑ.

             27η Δεκεμβρίου 2013: Κάτω από το κάλυμμα και εν μέσω της απόσπασης της προσοχής τoυ λόγω των Χριστουγέννων, είχα την τελευταία μου "επίσημη" επαφή με μια πηγή εντός του Τμήματος Εσωτερικής Ασφάλειας που είναι γνωστή ως "Rosebud" στα γραπτά μου. Η πηγή μου αφήνει τη θέση της, συνταξιοδοτείται μαζί με πολλές άλλες ,που επιλέγουν να εγκαταλείψουν αυτό το γραφειοκρατικό τερατούργημα. Για αυτή την επαφή, η πηγή μου πήρε πρωτοφανή μέτρα, για να είναι σίγουρη ότι η επαφή μας ήταν μακριά από το ραντάρ της κυβέρνησης ,από αδιάκριτα μάτια και  αυτιά. Έμεινα έκπληκτος με τα μήκη που απασχολούνται, ακόμη  βρέθηκα κάπως ενοχλημένος από την ταλαιπωρία ότι η προσέγγιση μανδύα- προκάλεσε. Ήταν απαραίτητο, ανάλογα με την πηγή μου, διότι όλοι οι επικεφαλής τμήματος στο πλαίσιο FEMA και  DHS είναι υπό τις διαταγές, για να εντοπίσει κανείς την αποκάλυψη πληροφοριών για τον τερματισμό και τις δυνατότητες της ποινικής δίωξης.
hagmann122713

 
          Το "DHS είναι σαν ένα περιβάλλον  φυλακών, πλήρης, με ρουφιάνους στη φυλακή», είπε, αναφερόμενος στην έρευνα για τις διαρροές. Και ο φύλακας είναι επίμονος. Ρωτήστε οποιονδήποτε στο DHS. Κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλο και ό, τι πηγές θα μπορούσαν να μείνει κλειστές.Οι απειλές που έχουν γίνει υπερβαίνουν κατά πολύ οτιδήποτε έχω δει ποτέ. Οι καλοί άνθρωποι φοβούνται για τις ζωές τους και τις ζωές των οικογενειών τους.Όλοι  απειλούνται. Βλέπουν το γράψιμο στον τοίχο και φεύγουν. Δεν είναι αστείο και όχι διαφημιστική εκστρατεία. "
          Το παρακάτω είναι μια αφήγηση από την πηγή μου, προηγείται με τις οδηγίες  «πάρτε το ή αφήστε το," και "αγνοήσε το δικό σου κίνδυνο». Πρόσθεσε ότι τώρα εναπόκειται σε κάθε Αμερικανό,  να ανταποκριθεί στις πληροφορίες τους ή να υποφέρουν από τις συνέπειες. "Ο ίδιος παραιτήθηκε από το γεγονός ότι οι περισσότεροι [Αμερικανοί] δεν θα πρέπει να πειστούν για την πραγματικότητα που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια τους."
                                                                 Το σχέδιο εξήγησε:
             "Σύμφωνα με όλα τα εσωτερικά έγγραφα που έχω δει και έχω διαβάσει, και από τους λίγους ανθρώπους που έχω μιλήσει, που καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για να ανταποκριθούν σε μια κρίση άνευ προηγουμένου μεγέθους εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Η απάντηση θα περιλαμβάνει τη χρήση φονικής βίας κατά των πολιτών των ΗΠΑ υπό τις οδηγίες του Μπαράκ Ομπάμα. "Μα γιατί;
             "« Είναι η οικονομία, ανόητε, "άρχισε, παραφράζοντας ένα σύνθημα της εκστρατείας ,που επινοήθηκε από τον James Carville για το 1992, στην εκστρατεία του Μπιλ Κλίντον. "Ακριβώς όπως αποκαλύπτεται στην πρώτη μας συνάντηση, η κρίση θα πρέπει να βασίζεται σε μια οικονομική κατάρρευση. Σας είπα πέρυσι, σε μια εποχή που ο χρυσός και το ασήμι έστηναν επίπεδα ρεκόρ, μία συγκεκριμένη ένδειξη, ότι ο χρόνος είναι πολύ σύντομος. Είναι το τελικό «σκαμπίλι προς τα κάτω» των μετάλλων, ο χρυσός και το ασήμι, που θα προμηνύουν την ενορχηστρωμένη οικονομική κατάρρευση, που έχει ήδη προγραμματιστεί από τους τραπεζίτες της Wall Street. Ο καθένας πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για μια εσκεμμένη κατάρρευση της οικονομίας των ΗΠΑ, με την εποπτεία του Λευκού Οίκου και την πλήρη γνώση του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο καθένας φαίνεται να είναι σε αναμονή για κάποιο μεγάλο, ιστορικό γεγγονός που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της κατάρρευσης. Το γεγονός είναι ότι η κατάρρευση έχει ήδη αρχίσει. Είναι στοιχειώδες, όπως μια χιονόμπαλα σε τροχαίο κάτω από έναν λόφο. Θα μεγαλώνει και θα κυλά πιο γρήγορα. Λοιπόν, αυτή η χιονόμπαλα είναι σε καλό δρόμο κάτω από το λόφο. "
           "Δεν θέλω να ακούγεται επαναλαμβανόμενο, με το να μην μπορώ να το τονίσω , αυτό αρκεί. Σε αντίθεση με ό, τι ακούτε, είμαστε ήδη σε οικονομική κατάρρευση, εκτός από το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα. Το «big bang» έρχεται στο τέλος, όταν οι άνθρωποι θα ξυπνήσουν ένα πρωί και δεν θα μπορούν να συνδεθούν με τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις κάρτες τους στα ΑΤΜ, και να μάθετε ότι τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά ταμεία τους και άλλα περιουσιακά στοιχεία θα  έχουν κατασχεθεί , "δήλωσε.
             "Έχω δει την τεκμηρίωση των πολλαπλών σεναρίων που δημιουργήθηκαν έξω από το DHS. Διαφορετικά σχέδια και back-up σχέδια. Επίσης, σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι χρησιμοποίησα εσκεμμένα τη λέξη «δημιουργήθηκε», καθώς αυτή είναι μια εντελώς κατασκευασμένη εκδήλωση. Στο τέλος δεν θα παρουσιαστεί με αυτόν τον τρόπο, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον καθένα να καταλάβει. Τι έρχεται ...θα κατηγορηθεί για κάποιο απρόβλεπτο γεγονός από τον έλεγχο του καθενός, ότι λίγοι γνωρίζουν τι έρχεται ή στη σκέψη τι θα συμβεί στην πραγματικότητα. Στη συνέχεια, μια άλλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την εκδήλωση αυτή, ή αμέσως μετά, για να προκαλέσει σύγχυση και να επιδεινώσει την ήδη εκρηκτική κατάσταση. »Ρώτησα για λεπτομέρειες.
           "Όπως είπα, υπάρχουν διάφορα σενάρια και δεν τα ξέρουν όλα. Ξέρω μια πρόσκληση για κυβερνο-επίθεση από μια εξωτερική απειλή, η οποία στη συνέχεια θα συνδυαστεί με κάτι μακριά από το ραντάρ του καθενός. Αλλά είναι όλα ένα τέχνασμα ή ένα πρόσχημα. Η απειλή είναι από μέσα ", δήλωσε. "Πριν οι άνθρωποι μπορέσουν  να ανακτήσουν την μοίρα τους, μια δεύτερη εκδήλωση θα ενεργοποιηθεί." Και πάλι, ρώτησα για λεπτομέρειες.
           "Έχω δει ένα επιχειρησιακό σχέδιο που αναφέρεται στην απάντηση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης σε μια σημαντική τρομοκρατική επίθεση στο έδαφος των ΗΠΑ. Πληροφορίες σε αυτά τα επίπεδα διαμερισματοποιούνται. Δεν έχω λεπτομέρειες, απλά σχέδια για την απάντηση. Η απάντηση θα είναι οι έλεγχοι και οι περιορισμοί σχετικά με τα ταξίδια, τις επιχειρήσεις, και σε κάθε πτυχή της ζωής μας, ειδικά στην οπλοκατοχή και την ομιλία που υποκινεί τους ανθρώπους εναντίον της κυβέρνησης. Υποθέτω ότι μερικοί άνθρωποι θα το ονομάσουμε στρατιωτικό νόμο, και δεν θα ήταν σωστό. Αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό θα είναι μια διαδικασία η οποία εφαρμόζεται σε στάδια.  Πόσο γρήγορα θα γίνει η διαδικασία μένει να το δούμε ".
                                                             Οι μηχανικοί εξήγησαν:
             Όπως είπα, οι άνθρωποι συνεχίζουν να ψάχνουν για κάτι μεγάλο που θα συμβεί  πρώτα, που ακολουθείται από μια μιλιταριστική απάντηση από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση κατά των πολιτών των ΗΠΑ. Με βάση αυτά που έχω δει, δεν πιστεύω ότι θα συμβεί με αυτόν τον τρόπο, αν και υπάρχει μια αδιανόητη εξαίρεση. Η εξαίρεση αυτή θα συνεπαγόταν έναν «αποκεφαλισμό» της ηγεσίας μας, αλλά έχω δει  ακόμα και μακρινά να υποδηλώνουν κάποια πράγματα. Αλλά έχω ακούσει και διαβάσει ακόμη και άρθρα όπου αυτό αναφέρεται. Ειλικρινά, όμως, είναι πάντα μια απειλή. Υποθέτω ότι αν η ηγεσία θεωρείται άχρηστη, ή γίνεται υπεύθυνη στη μεγαλύτερη ημερήσια διάταξη με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει το προηγούμενο. Ας προσευχηθούμε ότι δεν είναι η περίπτωση τώρα. "
            «Δεν νομίζω ότι κανείς εκτός από τους μυημένους, λίγοι γνωρίζουν την ακριβή σειρά των γεγονότων ή την ακριβή χρονική στιγμή, μόνο μια γενική επισκόπηση και μια περίοδος, εξίσου γενικής προθεσμίας. Νομίζω ότι είμαστε σε αυτό το χρονικό διάστημα τώρα, καθώς το DHS έχει προγραμματισμένες απαντήσεις που οριστικοποιήθηκαν. Επίσης, τα μέταλλα είναι σημαντικά ,επειδή είναι πραγματικά χρήματα, δεν είναι άχρηστο νόμισμα. Οι ΗΠΑ δεν έχουν απογραφή του χρυσού, έτσι ώστε οι τιμές να χειραγωγούνται προς τα κάτω για να προκαλέσουν ξεπούλημα των φυσικών περιουσιακών στοιχείων. Η Κίνα είναι σε ένα ξεφάντωμα αγοράς  χρυσού, και άλλες χώρες επιθυμούν την απογραφή του. Οι ίδιοι οι άνθρωποι που προκαλούν τις τιμές σε πτώση, είναι αυτοί που αγοράζουν επίσης τα μέταλλα σε τιμές πώλησης. Θα προκύψουν εξαιρετικά πλούσιοι, όταν οι τιμές αυξάνονται μετά το αμερικανικό νόμισμα θα γίνει ταπετσαρία. Μια μικρή έρευνα θα προσδιορίσει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και οι οργανώσεις. "
            «Θα ήθελα να προσθέσω ένα κομμάτι της προοπτικής που θα μπορούσε να βοηθήσει ,για να εξηγήσει τα γεγονότα όπως τα περιέγραψα. Θυμάστε τον πρώην υπουργό  Άμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ ,όταν ανακοίνωσε ότι το Πεντάγωνο δεν ήταν σε θέση να λογοδοτήσει για τα 2.300 δισεκατομμύρια δολάρια στον αμυντικό προϋπολογισμό; Αυτό ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, η ημέρα πριν από τις επιθέσεις της 11/9. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η 9/11, είχε ενορχηστρωθεί, εν μέρει για να καλύψει τα χρήματα που λείπουν, η οποία είναι γελοία. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, ήταν ότι ξαφνικά το λογιστικό ζήτημα, πήρε αναβολή λόγω των επιθέσεων. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα της μηχανικής, του τι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται να χρειαστούν χρόνια για να διευθετήσουν το θέμα, και όταν  τελικά διευθετηθεί, η ζημιά θα έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. "
            "Παρακαλώ σημειώστε μερικά πράγματα καταληκτήρια. Η σχέση που υπάρχει μεταξύ της DHS σήμερα και στην εκτελεστική εξουσία είναι πολύ πιο πέρα ​​από ανησυχητική.Το DHS και οι άλλες οργανώσεις έχουν καταστεί ο ιδιωτικός στρατός  στο Οβάλ Γραφείο. Η NSA, και έχω επαφές εκεί, παίρνει εντολές από το Οβάλ Γραφείο. Το IRS είναι υπό τον εικονικό έλεγχο  στο Οβάλ Γραφείο με έναν τρόπο που θα κάνει το Nίξον να ζαρώσει στη γωνιά. Ακόμα κι αν όλοι οι δρόμοι φαίνεται να οδηγούν στο Οβάλ Γραφείο, που οδηγούν μέσα από το Οβάλ Γραφείο. Δεν είναι μόνο ο Ομπάμα, αλλά οι άνδρες πίσω του, οι άνθρωποι που τον έβαλαν εκεί. Οι άνθρωποι που τον έβαλαν εκεί είναι αυτοί που τον δημιούργησαν. "Ρώτησα ποίοι τον δημιούργησαν.
           "Κατ 'αρχάς, αναρωτηθείτε γιατί δεν υπήρχε μια τέτοια προσπάθεια από όλους να περιθωριοποιήσουν όποιον μιλούσε για την επιλεξιμότητα του Ομπάμα το 2008. Ακόμα και τα λεγόμενα, στους συντηρητικούς αυθεντίες έπεσαν, για το ψέμα ότι τέτοιες ερωτήσεις δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια εκτροπή. Είχαν ακολουθήσει μια συγκεκριμένη πορεία. Αυτό  πρέπει να πει κάθε ορθολογικός ενήλικας ότι είναι δημιούργημα των παγκοσμιοποιητών, που δεν έχουν καμία υποταγή σε κανένα πολιτικό κόμμα. Είναι το προϊόν δεκαετιών σχεδιασμού, που για αυτόν ακριβώς το λόγο ήρθε στην ιστορία μας. Επιλέχτηκε για να επιβλέπει τα γεγονότα που μόλις αποκαλύπτονται. Ποιος έχει αυτή τη δυνατότητα; Είναι ένα προϊόν της δικής μας μυστικής υπηρεσίας σε συνεργασία με τους παγκοσμιοποιητές. Αυτός πρέπει να είναι έκθεμα «Α» για να τονίσει την ανάγκη για την επιβολή του νόμου Logan. Περιττό να πω περισσότερα; "
           Όπως συχνά λέγεται από μια άλλη από τις πηγές μου, οι ΗΠΑ είναι μια καταγεγραμμένη πράξη. Το ψέμα είναι μεγαλύτερο από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ή  είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν. Δηλαδή, έως ότου δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μέχρι τότε, θα μπορούσε να είναι πολύ αργά.            http://www.homelandsecurityus.com/archives/10236     ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOMELAND SECURITY US:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου