Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του άτυχου φοιτητή από την Χαλκίδα.Λάρισα: Βγαίνει από το νοσοκομείο ο ένας από τους τρεις φοιτητές,σε καταστολή παραμένουν οι άλλοι δύο.

«Καλό ταξίδι Νίκο» Ράγισαν καρδιές σήμερα στην Χαλκίδα, όπου έγινε η κηδεία του ενός από τους δύο νεαρούς φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους την Πέμπτη το μεσημέρι...

στη Λάρισα, από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιας σόμπας .

Συγκλονισμένοι οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά αλλά και χιλιάδες Χαλκιδαίοι πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Πολυχρόνη, που έφυγε τόσο άδικα.Κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια με όση δύναμη, περίπου 3000 άτομα βρήκαν ψέλλισαν «Καλό ταξίδι» στο παλικάρι που ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.Βελτιώνεται η κατάσταση ενός εκ των φοιτητών Καλά είναι τα νέα για τον έναν εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Λάρισα...

και κόστισε τη ζωή σε δύο φοιτητές.Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία του και αύριο Κυριακή εκτιμάται πως θα λάβει εξιτήριο.

Σε ότι αφορά τον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό διασωληνομένος, οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές και αναμένεται στις επόμενες ώρες να γίνει δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης. Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε ανεπιτυχώς η πρώτη προσπάθεια αφύπνισης ενώ πραγματοποιήθηκε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη – άγνωστης έκτασης – στον εγκέφαλο.Κρίσιμο είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο και για τον τρίτο φοιτητή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν στο onlarissa.gr πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου. Αύριο Κυριακή θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.      Την ώρα που έλεγαν το τελευταίο αντίο στον Νίκο, η Αθήνα ξεσηκώνεται!Χιλιάδες Χαλκιδέοι πήγαν στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα για να πουν το τελευταίο αντίο στον Νίκο που έφυγε τόσο άδικα.

Κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια με όση δύναμη βρήκαν ψέλλισαν "Καλό ταξίδι¨ στο παλικάρι που ο θάνατος του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια ώρα μία ώρα πιο μακρυά στην Αθήνα περίπου 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και έκαναν πορεία προς τη Βουλή.

Νωρίτερα, έξω απο τη Βουλή φοιτητές ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας όπως βλέπετε στην φωτογραφία του newsit.gr, με αφορμή το θάνατο των φοιτητών στη Λάρισα.http://www.evianews.com/news.aspx?nid=2101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.