Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση: Προετοιμαστείτε για την ενεργοποίηση του στρατιωτικού συστήματος εκπομπής έκτακτης ανάγκης (EBS) GESARA και NESARA!

 

Η ενεργοποίηση του Emergency Broadcast System (EBS) στέλνει κυματισμούς στο έθνος, ρίχνοντας ένα έντονο φως στη σκιώδη μάχη για την εξουσία που διαπερνά κάθε χαραμάδα της κοινωνίας μας. Δεν πρόκειται για συνηθισμένη εκπομπή. Αυτός είναι ο ήχος της επικείμενης αλλαγής, ένας προάγγελος ενός κρυφού πολέμου που έχει διεξαχθεί σιωπηλά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φανταστείτε τη σκηνή: η τυπική σας βραδιά γκρεμίστηκε από την ξαφνική, έγκυρη δήλωση του EBS. Αυτή είναι η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, μια πραγματικότητα όπου το υπόβαθρο των αγώνων για την εξουσία έρχεται στο προσκήνιο, απαιτώντας την προσοχή και τον έλεγχο μας. Τα στοιχήματα; Έλεγχος πάνω στην ίδια την ψυχή του έθνους μας.

Στο επίκεντρο αυτής της μάχης βρίσκονται δύο τρομερές δυνάμεις: το βαθύ κράτος, ένα δίκτυο εξουσίας που λειτουργεί στη σκιά, τραβώντας τα νήματα και χειραγωγώντας τα γεγονότα από τα παρασκήνια. και τα Λευκά Καπέλα, οι σιωπηλοί φύλακες που δίνουν έναν ανελέητο πόλεμο ενάντια στο σκοτάδι που κατακλύζει. Αυτό δεν είναι μυθοπλασία. είναι η σκοτεινή πραγματικότητα του κόσμου που κατοικούμε, ένας κόσμος όπου η μάχη για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη δίνεται στους διαδρόμους της εξουσίας και στις κρυφές γωνιές της κυβέρνησης.

Το EBS, αρχικά σχεδιασμένο ως εργαλείο επικοινωνίας κρίσεων, έχει μεταμορφωθεί σε σύμβολο αυτού του αγώνα. Για ανεκπαίδευτο μάτι, είναι ένα σύστημα δημόσιας ασφάλειας. Ωστόσο, για όσους το κοιτάξουν πιο προσεκτικά, είναι ένα κομμάτι σκακιού σε μια παρτίδα υψηλών διακυβεύσεων, όπου οι πληροφορίες είναι δύναμη και ο έλεγχος της αφήγησης μπορεί να διαμορφώσει τη μοίρα ενός έθνους.

Μπείτε στο βαθύ κράτος, ένας όρος που παραπέμπει σε εικόνες σκιερών μορφών και λαθραίων συναντήσεων. Αυτό δεν είναι απλώς μια ομάδα απατεώνων χειριστών. είναι ένα συστημικό δίκτυο υψηλόβαθμων αξιωματούχων και μεσιτών εξουσίας με πλοκάμια που φτάνουν βαθιά στον ιστό της διακυβέρνησής μας. Ο στόχος τους; Να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τη δύναμή τους, ανεξάρτητα από το κόστος για τη δημοκρατία ή την ελευθερία.

Αλλά όπου υπάρχει καταπίεση, γεννιέται αντίσταση. Οι Λευκοί Καπέλα, ένας συνασπισμός ατόμων εντός του συστήματος, έχουν πάρει το μανδύα των υπερασπιστών της αλήθειας. Λειτουργούν στη σκιά, όχι για λόγους μυστικότητας, αλλά ως αναγκαιότητα στη μάχη τους ενάντια σε έναν εχθρό που ευδοκιμεί στο σκοτάδι. Είναι η αχτίδα ελπίδας σε έναν κόσμο που φαίνεται να ελέγχεται όλο και περισσότερο από αόρατα χέρια.

Η έννοια του στρατιωτικού νόμου, που συχνά ψιθυρίζεται με σιωπηλούς τόνους, φαίνεται μεγάλη ως η απόλυτη επίδειξη της δύναμης του βαθέως κράτους. Αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής, μια στιγμή όπου η ισορροπία δυνάμεων θα μπορούσε να μετατοπιστεί αμετάκλητα προς τον αυταρχικό έλεγχο. Ωστόσο, σηματοδοτεί επίσης ένα πιθανό σημείο καμπής, όπου οι ενέργειες των Λευκών Καπέλων και η βούληση του λαού μπορούν να απωθήσουν το κύμα της τυραννίας.

Σε αυτό το περιβάλλον υψηλού πονταρίσματος, το EBS είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σύστημα εκπομπής. είναι μια σανίδα σωτηρίας, ένας φάρος πληροφοριών σε μια θάλασσα παραπληροφόρησης και χειραγώγησης. Το μήνυμα προς το κοινό είναι σαφές: μείνετε ενημερωμένοι, μείνετε σε εγρήγορση και το σημαντικότερο, παραμείνετε ήρεμοι. Ο πανικός εξυπηρετεί την ατζέντα εκείνων που επιθυμούν να ελέγξουν μέσω του φόβου. Αντίθετα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας για να αναζητήσουμε την αλήθεια, να αμφισβητήσουμε την αφήγηση που παρουσιάζεται και να λογοδοτήσουμε όσους βρίσκονται στην εξουσία για τις πράξεις τους.

Αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία σύγκρουσης. είναι μια αφήγηση για την ανθεκτικότητα της αλήθειας και τη διαρκή δύναμη της δικαιοσύνης. Είναι μια υπενθύμιση ότι, ακόμη και στις πιο σκοτεινές στιγμές, υπάρχουν εκείνοι που θα σταθούν ενάντια στην παλίρροια, που θα αγωνιστούν για το σωστό, ακόμα κι όταν οι πιθανότητες φαίνονται ανυπέρβλητες. Η μάχη μεταξύ του βαθέως κράτους και των Λευκών Καπέλων είναι κάτι περισσότερο από έναν αγώνα για την εξουσία. είναι μια απόδειξη της αδιάκοπης αναζήτησης του ανθρώπινου πνεύματος για ελευθερία και αλήθεια.

Καθώς βρισκόμαστε στο χείλος της αλλαγής, η ενεργοποίηση του EBS δεν είναι απλώς μια προειδοποίηση. είναι ένα κάλεσμα για δράση. Είναι ένα μήνυμα προς κάθε πολίτη ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, ενημερωμένοι και έτοιμοι να υπερασπιστούμε τις αρχές πάνω στις οποίες οικοδομείται η κοινωνία μας. Η μάχη για την ψυχή του έθνους μας δεν δίνεται στα πεδία των μαχών αλλά στο μυαλό και την καρδιά του λαού του. Είναι μια μάχη που απαιτεί την προσοχή μας, το θάρρος μας και την ακλόνητη δέσμευσή μας στη δικαιοσύνη.

gazetteller.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου